• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaslar olmasin zaten bulanyi dua edin halinizr :) 7+4 deyim ben ilk hamileligim normalde de reflum vardi ölüyorum ya bulanti mide eksimesi hicbisiy yiyemiyorum simit yok puaca yok turuncgil yok portakal yok soda yok domates yok .ins hic bulantiniz olmaz kizlar

Bayanlar acil yardımmmm .bat a 5 gun variçim rahat etmedi test yaptım ilk beş dk bişey göremedim sonra testi unuttum dışarı çıktım . 1 saat snra döndüğümde manzara buydu :/ sizce??? Ilk idrar im değil buarada
20150125_180628.webp

Yarinnsabah kullanma kılavuzuna gore tekrarlayin. Bu sekilde saglikli sonuc alamayabilirsiniz.bir saat uzun bi sure

Yarinnsabah kullanma kılavuzuna gore tekrarlayin. Bu sekilde saglikli sonuc alamayabilirsiniz.bir saat uzun bi sure
Evet biliyorum tabiki tekrarlayacagim sabahtan ama daha öncede 2 saat snra attığım oldu testi kocaman bi beyazlı vardı aynı marka testTi. Ne bileyim heycanladım böyle bişey başına gelen vardır diye :(

Evet biliyorum tabiki tekrarlayacagim sabahtan ama daha öncede 2 saat snra attığım oldu testi kocaman bi beyazlı vardı aynı marka testTi. Ne bileyim heycanladım böyle bişey başına gelen vardır diye :KK43:
Umitlendirmek gibi olmasin ama benimde ayni olmustu 4 gun boyunca test yaptm 2 gun bole cikti 4 gunun sonunda normal cikmisti :KK46::nazar::nazar:

Umitlendirmek gibi olmasin ama benimde ayni olmustu 4 gun boyunca test yaptm 2 gun bole cikti 4 gunun sonunda normal cikmisti :KK46::nazar::nazar:
Ben daha önce yaşamadım bunu .geçen ay da beklemisti test ama hiçbişey yoktu atarken. Smdi şok oldum ayrıca da korktum ilk hamileyim olacak inşallah bakalim:/ yarın tekrarlayacagim

Ben daha önce yaşamadım bunu .geçen ay da beklemisti test ama hiçbişey yoktu atarken. Smdi şok oldum ayrıca da korktum ilk hamileyim olacak inşallah bakalim:/ yarın tekrarlayacagim
Ewet normalde o hormon yoksa hic cizgi cikmaz nasil bi dusuncede oldgnu tahmin edeblyrm bn sabah 7 de dikiliyodum testin basinda en sonunda normal gordum insallah seninde ole olur

Bayanlar acil yardımmmm .bat a 5 gun variçim rahat etmedi test yaptım ilk beş dk bişey göremedim sonra testi unuttum dışarı çıktım . 1 saat snra döndüğümde manzara buydu :/ sizce??? Ilk idrar im değil buaradaEki Görüntüle 1388274

Ewet normalde o hormon yoksa hic cizgi cikmaz nasil bi dusuncede oldgnu tahmin edeblyrm bn sabah 7 de dikiliyodum testin basinda en sonunda normal gordum insallah seninde ole olur

aynen bende :) gebeliği erkek tespit edince test o şekilde çıkıyor. 25. günde o tarz silik gördüm bir sonraki sabah daha koyu herkesin görebilceği şekildeydi. ama korkudan adet geçene kadar her sabah test yaptım :D en sonunda olması gerektiği gibi koyu çift çizgi görünce bıraktım :D

Gunaydin hanimlar.Bu sabah ki testim bu smdi hastanede yim ..

Eklentiler

• 2015-01-26 09.39.16.webp
    2015-01-26 09.39.16.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 536
Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum.

Normalde bugün regl olmam gerekti fakat daha hiç bir belirti yok.
İdrar testi yapsam sizce bugün kesin belli olurmu.

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum.

Normalde bugün regl olmam gerekti fakat daha hiç bir belirti yok.
İdrar testi yapsam sizce bugün kesin belli olurmu.
Eger gec yumurtlama olmadiysa cikar canim . mesela benim gec yumurtlama oldu adetim 3 gun gecti hala dha cok silik cikiyodu 4 gun gectiginde normal cikmisti seninde hayirlisi olsun

Eger gec yumurtlama olmadiysa cikar canim . mesela benim gec yumurtlama oldu adetim 3 gun gecti hala dha cok silik cikiyodu 4 gun gectiginde normal cikmisti seninde hayirlisi olsun

Tşkler cnm cvp için.
Amin.Aslında olursa sürpriz olur çnkü 8 aylık evliyiz ve ilk denememiz diyebilirim.

Allah gonlune gore versin :) bende 10 aylik ewliyim yumurtlama takibi yaptinmi?

Evt telefonumda kurulu.
Aslında ben yaza doğru hamile kalmak istiyordum hem evliliğimiz 1 seneyi geçsin hemde yaz sıcağında zor olur diye.
Ama eşim beklediğimden çok baba olmaya hazır.
Ben bile onun kadar hazır değilim yani:KK64:

Canimm benim bulantilar basliyo galibaa bide dolgulu disimin eti sisti cok agriyoo ondanda bulanmis olabilir sende ne war ne yok :KK46::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar:

ya benim kırık bir dişim vardı aniden sallandı tek kök kalmıştı bende çektim :) çok haşin bişey geliyor heralde dedim kendi kendime :D çok acıkırsam kötü hissediyorum kendimi ama başka hiçbişey yok (dilimi ısırayım). 9 şubatı iple çekiyorum meleğimi görmek için heralde kalbinide duyarız :)

Evt telefonumda kurulu.
Aslında ben yaza doğru hamile kalmak istiyordum hem evliliğimiz 1 seneyi geçsin hemde yaz sıcağında zor olur diye.
Ama eşim beklediğimden çok baba olmaya hazır.
Ben bile onun kadar hazır değilim yani:KK64:
Tabi erkeklik bisey yokki ewe baksn ihtiyaclari alsin aksam bebegi sewsin tamam ne kaldi ama bizim olemiii :)

ya benim kırık bir dişim vardı aniden sallandı tek kök kalmıştı bende çektim :) çok haşin bişey geliyor heralde dedim kendi kendime :D çok acıkırsam kötü hissediyorum kendimi ama başka hiçbişey yok (dilimi ısırayım). 9 şubatı iple çekiyorum meleğimi görmek için heralde kalbinide duyarız :)
Aman nazar degmesin bole devam etsin ikimizinde:nazar::nazar: .dis kotu yapti bugun beni bebis beni uyutmak istiyo dis uyutmuyo cok kotuydum :) benimde 6 subat kontrol nerde oturuyosun sen

Back
X