• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

PARDON CANIM BU RESİMDE KALMIŞIM BEN :KK53:
AMA BENİMDE AYNI BURADAKİ GİBİYDİ.
2 GÜN KALA YAPMIŞTIM BENDE AMA ADET OLDUM.:KK1:

ya gerçekten mi benim ilk defa başıma gelince acaba mı dedim neyse artık yarını beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan bundan önce ki hamileliklerimi tam adet günümde öğrenmiştim bu yüzden bu ay ilk defa adetten önce başladım test yapmaya bakalım çıkacak mı diye keşke bekleseymişim böyle daha kötü oldu

olsun nasılsa başka melekleriniz varmış onlarla uğraşırken sabah nasıl olur anlamazsınız :) yarın tekrar testte hemen çıkarsa kesinlikle gebelik var demektir .

Teşekkür ederim cevap için 20 sinde adet günüm bekliycem bakalım hayırlısı olur inşAllah :)
bir de dün akşam ve bu sabahta test yaptım akşam yaptığımda da o çizgiden oluştu ama bu sabah yaptığımda hiçbişey çıkmadı anlamadım valla
Canım ıyı haberlerını beklıorum benımde senınle aynı adet günüm Hayırlısı olsun bol bol dua et tatlım:21::KK72:

Sim canım hosgeldın ben Yaptım ama çıkmadı yapıpta erkenden çıkanda olmuş dene ıstersn ama umutsuz olma kişiden kısıye degısıo çünkü hormonlar ve yumurtlama dönemleri:KK66:
hosbulduk cnm. bende dayanamadım yaptm bugün negatif cıktı moralim cok bozuldu

Bende dün sabah gebelik testi yaptım adetime 3 gün kala ilk başta hiçbişey çıkmadı sonra heralde 2 saat geçmişti üzerinden baktım ki bi çizgi belirmiş kurşun kalemle çizilmiş gibiydi.
Bi arkadaş yazmış bekledikçe oluşan çizgilerden bahsetmiş bu konuda bilgim yok hiç yardımcı olursanız sevinirim.Testler bekledikçe çizgi oluşur mu gebelik olmasa da ???

o çizgi idrarın fazla gelmesiyle de oluşabiliyormuş. zaten kullanma klavuzunda en geç 15 dk içindeki sonuçları ciddiye alın diyor. daha sonra oluşan çizgilere buhar izi deniliyor.

Kızlar bugün sabah idrarıyla test yaptım 2. çizgi silik çıktı.Çok sevindim hemen Kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Adetime 7 gün var sonuç değişir mi ?

olsun nasılsa başka melekleriniz varmış onlarla uğraşırken sabah nasıl olur anlamazsınız :) yarın tekrar testte hemen çıkarsa kesinlikle gebelik var demektir .
Bir oğlum var çok şükür ikinci düşük oldu bu ikinci olacak nasip olursa yarın sabah ilk işim test yapmak ama hiç adet belirtim yok senin ilk Bebeğin mi olcak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bugün sabah idrarıyla test yaptım 2. çizgi silik çıktı.Çok sevindim hemen Kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Adetime 7 gün var sonuç değişir mi ?
Çok erken yapmamışmısın sanki testi bence biraz daha bekle adet Günü'nde mesela yenilersin ama idrarda pozitif çıkması çok ilginç gerçekten

Çok erken yapmamışmısın sanki testi bence biraz daha bekle adet Günü'nde mesela yenilersin ama idrarda pozitif çıkması çok ilginç gerçekten

erken ama bir dayanabilsem.7 gune kadarda zor dayandim:) kan testine inanmak lazim sanirim

erken ama bir dayanabilsem.7 gune kadarda zor dayandim:) kan testine inanmak lazim sanirim
Evet ama yine de Ümit yok sayılmaz belki sonradan çıkacaktır kanda o yüzden acele etme adet Gününe bir iki gün kala tekrar test yaparsın hepimiz aynı durumdayız bende Pazartesi başladım test yapmaya ama idrarda çıksa bile birax beklemeyi düşünüyorum

Evet ama yine de Ümit yok sayılmaz belki sonradan çıkacaktır kanda o yüzden acele etme adet Gününe bir iki gün kala tekrar test yaparsın hepimiz aynı durumdayız bende Pazartesi başladım test yapmaya ama idrarda çıksa bile birax beklemeyi düşünüyorum

Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin.Umarim hayirli haberler aliriz.

Bir oğlum var çok şükür ikinci düşük oldu bu ikinci olacak nasip olursa yarın sabah ilk işim test yapmak ama hiç adet belirtim yok senin ilk Bebeğin mi olcak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet canim nasipse ilk olacak Allâh sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin cumlemize

Back
X