- Emoji Skoru
- 772
- Puanlar
- 138
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #6.021
resim atan ben değilim canım adetine kaç gün kala yapmıştın testiSENİN ATTIĞIN RESİMDEKİ İLE AYNI DİYEBİLİRİM.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim atan ben değilim canım adetine kaç gün kala yapmıştın testiSENİN ATTIĞIN RESİMDEKİ İLE AYNI DİYEBİLİRİM.
bende olucak gibiyim bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşAllah :)PARDON CANIM BU RESİMDE KALMIŞIM BEN
AMA BENİMDE AYNI BURADAKİ GİBİYDİ.
2 GÜN KALA YAPMIŞTIM BENDE AMA ADET OLDUM.![]()
bende olucak gibiyim bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşAllah :)
ya gerçekten mi benim ilk defa başıma gelince acaba mı dedim neyse artık yarını beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan bundan önce ki hamileliklerimi tam adet günümde öğrenmiştim bu yüzden bu ay ilk defa adetten önce başladım test yapmaya bakalım çıkacak mı diye keşke bekleseymişim böyle daha kötü oldu
Canım ıyı haberlerını beklıorum benımde senınle aynı adet günüm Hayırlısı olsun bol bol dua et tatlımTeşekkür ederim cevap için 20 sinde adet günüm bekliycem bakalım hayırlısı olur inşAllah :)
bir de dün akşam ve bu sabahta test yaptım akşam yaptığımda da o çizgiden oluştu ama bu sabah yaptığımda hiçbişey çıkmadı anlamadım valla
hosbulduk cnm. bende dayanamadım yaptm bugün negatif cıktı moralim cok bozulduSim canım hosgeldın ben Yaptım ama çıkmadı yapıpta erkenden çıkanda olmuş dene ıstersn ama umutsuz olma kişiden kısıye degısıo çünkü hormonlar ve yumurtlama dönemleri![]()
Bende dün sabah gebelik testi yaptım adetime 3 gün kala ilk başta hiçbişey çıkmadı sonra heralde 2 saat geçmişti üzerinden baktım ki bi çizgi belirmiş kurşun kalemle çizilmiş gibiydi.
Bi arkadaş yazmış bekledikçe oluşan çizgilerden bahsetmiş bu konuda bilgim yok hiç yardımcı olursanız sevinirim.Testler bekledikçe çizgi oluşur mu gebelik olmasa da ???
inşallah güzel haberler alırız hep birlikte :)Canım ıyı haberlerını beklıorum benımde senınle aynı adet günüm Hayırlısı olsun bol bol dua et tatlım![]()
Hayırlısı olsun canım benım üzülme dua et.hosbulduk cnm. bende dayanamadım yaptm bugün negatif cıktı moralim cok bozuldu
Bir oğlum var çok şükür ikinci düşük oldu bu ikinci olacak nasip olursa yarın sabah ilk işim test yapmak ama hiç adet belirtim yok senin ilk Bebeğin mi olcak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinolsun nasılsa başka melekleriniz varmış onlarla uğraşırken sabah nasıl olur anlamazsınız :) yarın tekrar testte hemen çıkarsa kesinlikle gebelik var demektir .
Hadi bakalım yarın bende test yapcam inşaallah iki pozitif test haberi veririzBende 3 liralık testten aldım sabah ilk idrarla yapicam hala adet olmadım :))
Çok erken yapmamışmısın sanki testi bence biraz daha bekle adet Günü'nde mesela yenilersin ama idrarda pozitif çıkması çok ilginç gerçektenKızlar bugün sabah idrarıyla test yaptım 2. çizgi silik çıktı.Çok sevindim hemen Kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Adetime 7 gün var sonuç değişir mi ?
Çok erken yapmamışmısın sanki testi bence biraz daha bekle adet Günü'nde mesela yenilersin ama idrarda pozitif çıkması çok ilginç gerçekten
Evet ama yine de Ümit yok sayılmaz belki sonradan çıkacaktır kanda o yüzden acele etme adet Gününe bir iki gün kala tekrar test yaparsın hepimiz aynı durumdayız bende Pazartesi başladım test yapmaya ama idrarda çıksa bile birax beklemeyi düşünüyorumerken ama bir dayanabilsem.7 gune kadarda zor dayandim:) kan testine inanmak lazim sanirim
Evet ama yine de Ümit yok sayılmaz belki sonradan çıkacaktır kanda o yüzden acele etme adet Gününe bir iki gün kala tekrar test yaparsın hepimiz aynı durumdayız bende Pazartesi başladım test yapmaya ama idrarda çıksa bile birax beklemeyi düşünüyorum
Bir oğlum var çok şükür ikinci düşük oldu bu ikinci olacak nasip olursa yarın sabah ilk işim test yapmak ama hiç adet belirtim yok senin ilk Bebeğin mi olcak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin