• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ağrım var canım adet Sancısı gibi :KK43: olmadı Hayırlısı olsun önümüzdeki ay artık :) inşallah senin ki tutar canım benim :)
Canım ben 5 haftalık hamileyim dünden önceki gün.öğrendim. yaklaşık 15 gündür adet ağrım vardı hafiften. Adet gunumden bu yana artarak devam ediyor. Bende ağrı gelince kesin adet olcm dedim hatta bi hafta önce idrar testi yaptırdım çok düşük çıktı folik asidi bile bıraktım düşün ama hamileyim şimdi. Ağrı bi belirti değil hemen umudunu yitirme benim gibi.

Canım ben 5 haftalık hamileyim dünden önceki gün.öğrendim. yaklaşık 15 gündür adet ağrım vardı hafiften. Adet gunumden bu yana artarak devam ediyor. Bende ağrı gelince kesin adet olcm dedim hatta bi hafta önce idrar testi yaptırdım çok düşük çıktı folik asidi bile bıraktım düşün ama hamileyim şimdi. Ağrı bi belirti değil hemen umudunu yitirme benim gibi.
Tebrıkler canım darısı bızım basımıza ınsaallah :KK49:

Canım hayırlı olsun oncelikle :) Benim dun bide bugün kahverengi akıntım oldu canım suanda ağrım varrr oldum olucam gibi :( sabah test yapmayı dusunuyodum bende kısmet olmicak galba

Tebrıkler canım darısı bızım basımıza ınsaallah :KK49:
Amin canım stres yapmayın yeter. Dr bana demişti ki kistin var geç olur bebek. Ama ilk aydan oldu rabbim kısmet etti mi herşey boş. Ben çok umutsuzken bu haberi aldim

Canım hayırlı olsun oncelikle :) Benim dun bide bugün kahverengi akıntım oldu canım suanda ağrım varrr oldum olucam gibi :KK43: sabah test yapmayı dusunuyodum bende kısmet olmicak galba
Hakkında hayırlısı olsun canım dua et ve yumurtlama günlerini kaçırma. Bi iki püf nokta var tabi herkeste olacak diye bisey yok ama onları da uygularsan iyi olur. Ben ona göre yaptım yani

Canım hayırlı olsun oncelikle :) Benim dun bide bugün kahverengi akıntım oldu canım suanda ağrım varrr oldum olucam gibi :KK43: sabah test yapmayı dusunuyodum bende kısmet olmicak galba
Canım bence senın olumlu çıkacak bak Gör belırtılerın o yönde ama sen fazla karamsar dusunuosun yarın tahlılını yaptır ınsaallah güzel çıkacak buna ınanıorum pozıtıf duşun bıraz:KK55:

Bu arada idrar yazmışım yanlışlıkla. Kan testiydi. Onda bile belli olmadi yani

Amin canım stres yapmayın yeter. Dr bana demişti ki kistin var geç olur bebek. Ama ilk aydan oldu rabbim kısmet etti mi herşey boş. Ben çok umutsuzken bu haberi aldim
Canım ağrıların kıstten Kaynaklı olabılır mı doktora sormuş mydun ağrıya sebebıyet verır mı dıe

Hakkında hayırlısı olsun canım dua et ve yumurtlama günlerini kaçırma. Bi iki püf nokta var tabi herkeste olacak diye bisey yok ama onları da uygularsan iyi olur. Ben ona göre yaptım yani
Canım Püf noktalar neler özel degılse bızede Söyler msn beli eksık olduğumuz nokta vardır

Yok canım kistim yoktu da meyilli imisim. Yapın böyle dedi. Agrimin nedeni de yoktu dr bisey yok demisti
Anladım canım agrı eşigıyle alakalı dır o zaman tesekkur ederım açıklama Yaptığın ıcın :KK19:

Eklentiler

• 1424361352119662995681.webp
    1424361352119662995681.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 315
"kirmizipikap, post: 39520245, member: 414163"]Ancak simdi ekleyebildim bi baksaniza sizce pozitifmi[/QUOTE]
Hayirli

Back
X