- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
canım aynı şey banada oldu bendede silik çıktı sonra adet oldum hatta kan testide yaptırdım ondada çıkmadı silik çizgilere umutlanıp sonra üzülüyoruz bence kan testi yaptır.
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bugün kadın doğuma gidip kan testi yaptırdım hcg değerim 82 çıktı karnımdan ultrasonla göremedi doktor vajinal baktı orda bi karartı gördüğünü söyledi ve şuanda çok küçük yani 1 haftalık olduğunu söyledi
canım gözünaydın allah kucağına almayı nasip etsin
bende bu akşam aldım bir tane yaptım geçen ay gecikmişti ama hamile değildim bu ayda gecilti yapayım dedim aslında çalışma bile yapmıyoruz nisanda düşünüyoruz eşim geri çekme yöntemiyle korunuyor. sr bu ay yumurtlamama bakcaktı geçen ayda farlutalle oldum. Neyse testi yaptım ama umudum olmadığı için 3 dk felan bekledim ve paketinde çöpe attım eşim geldi hemen migrosa gittik orda bir yere birşeyler yedik 1 saat sonra evdeydik benim içime kurt düştü aldım paketi baktım çok çok silik bir çizgi vardı ama hemen gözüm seçti . Çok yakından bakınca yok gini görünüyor ama ışığa ututnca yada geri çekilip bakınca bir çizgi var ama kırmzı bile değil çok çok açık zaten yarında regli olmazsan dr a gitcem o kan testi yapar ama yarın bir daha yapsam varsa daha belirgin olur mu
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben sizlere birşey sormak istiyorum benim adet olmama 2 gün var ve ben sabah kalktığımda daha erken bile olsa meraktan gebelik testi yaptım ancak ilk 10 dakika içinde tek çizgi çıktı ve ben evden çıktım testi atmayı unutmuşum akşam eve döndüğümde ikinci çizgi çıkmıştı silik görünüyodu yaptığım testin markası coretest markaydı yani kaliteli bişeye benziyodu şu ovulasyon testlerinin yanında gelen testten.daha sonra şu eczanede satılan ucuz gebelik testlerinden yaptım tek çizgi çıktı.testler arasında fark olablirmi cevaplarsanız sevinirim.
Bir saat olmadı yapalı testi.birisi merhaba
testı ne zamn yaptın canım ?
bu arada allah gonlune göre versın
Kızlar test pozitif mi bir bakar mısınız? Adetime bir gün var.
Arkadaşlar, benim adetim 12 gün gecikti, en son 25 aralık ve 22 Ocak tarihlerinde regl oldum. Daha önce 32-33 günde olduğu da oluyordu. Dün akşam test yaptım, negatifti, sabah aç karnına test yaptım, hafif çizgi belirdi, ama 10 dakika kadar sonra belirdi çizgi, Sağlık ocağında test yaptık negatif çıktı. Bugün kan testi yaptıracağım, fakat tok karnına yapacağım. Tok karnına yapılıyor değil mi test? Çok sevinmiştim önce, büyük ihtimalle hamilesindir dedi doktor, sonra da çizgi sonradan belirdiyse değilsindir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?