- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
slm arkadaşlar!lütfenn yardım
s.a.t.18 nisan beta hcg ölçümleri
24/05 : 52.09
29/05 : 124.2
31/05 : 188.7
02/06 : 287.4
doppler ile dış gebelik bakıldı olmadığı gözlendi 5.6 mm çapında şüpheli sak gözlendi.bozulmuş gebelik olma ihtimali olabilir dedi ama herhanggi bir kanama ya da rahatsızlık yok. bu geç yumurtlamaya bağlı bir tablo olabilir mi. bu artışların yetersizliği normal bir gebelikte olabilir mi?yoksa bebekteki herhangi bir anormallikten olabilirmi.bu şekişlde olan var mı aranızda lütfen beni aydınlatırmısınızzz
slm arkadaşlar!lütfenn yardım
s.a.t.18 nisan beta hcg ölçümleri
24/05 : 52.09
29/05 : 124.2
31/05 : 188.7
02/06 : 287.4
doppler ile dış gebelik bakıldı olmadığı gözlendi 5.6 mm çapında şüpheli sak gözlendi.bozulmuş gebelik olma ihtimali olabilir dedi ama herhanggi bir kanama ya da rahatsızlık yok. bu geç yumurtlamaya bağlı bir tablo olabilir mi. bu artışların yetersizliği normal bir gebelikte olabilir mi?yoksa bebekteki herhangi bir anormallikten olabilirmi.bu şekişlde olan var mı aranızda lütfen beni aydınlatırmısınızzz
Artışda bir dengesizlik var
Büyük olasılık bozuk gebelik olabilir
Benimde aynı çıktı şimdi ben hamile miyim????ben test yaptimda negativ cikmisti ama hamile oldumu his ettimden dolayi hemen cöpe atmadim,tam 24saat sonra bida baktim ve silik bir cizgi cikmisti ve 4gün sonra tekrar test yaptimda positiv cikmisti,yani arkadaslar hemen cöpe atmayin bekleyin 1.gün
selam canım ben iki farklı test almıştım birini 9. gün akşamı yaptım silik çıktı 2. 11.gün sabah yaptım ilk idrarla çok netti 12. gün öğle yaptım oda silik çıktı sabah yapmak daha iyi oluyor bence ama testlerin birinde 5 dakika sonra geçersiz birinde ise 30 dakika sonra geçersiz diyordu bende ne yapıcamı şaşırmıştım 8.5 haftalık hamileyim testlerimi bile aymadım daha bence sabah erken uygula aç karnına ama önce oku kaç dakikalıkmış inşallah çift çıkar canım
ARkadaşlar size bir sorum olcak benim adetime nerden baksan 12-15 gün falan var ben dün test yaptım,2.çizgi silik çıktı..Sizce ben hamile miyim?
12-15 gün regl tarihinize varken mi yaptınız :bbo:
iyide siz daha yumurtama dönemini yeni geçirmiş yada yumurtlama döneminde olmalısınız
bir önceki aydan hamile kaldığınızı var sayalım o zamanda silik değil kıpkırmızı çıkması lazım
bence testte bir yanlışlık var :bbo:
Biraz karışık bir durum sanrım geçen ay adetime 2-3 gün kala koyu kahverengi akıntı oldu,sonra 2-3 gün adet oldu 1.gün adet oldum 2.gün pempemsi kan ve bitti benim adetim.
Yarın tekrarlıycam testi sabah yapıcam ilk idrarla,evelki günyaptığım gece yapmıştım.Sonrada doktora giderim.Bu testlerde sonuçlar için ne kadara kadar sağlıklı?şimdi bahsettiğiniz durum bir problem
geçen ay hamile kalıp düşük yapmış bile olabilirsiniz
rahim içinde parça kalmış olabilir, dış gebelik olabilir.
dış gebeliğe pek ihtimal veremiyorum
çünkü çok fazla ağrınız olurdu dayanamazdınız
bence bir kadın doğuma gidin usg bakılsın ayrıca idrar yolları iltahabı gibi bir durumda olabilir
sadece mevsimsel geçiş döneminde hormon dengenizin bozulmasından kaynaklı basit birşeyde olabilir
ama testte silik çizgi çıktı dediğiniz için ben düşük yapmış ihtimaline yöneldim
test ya bozuk yada farklı bir durum söz konusu
Yarın tekrarlıycam testi sabah yapıcam ilk idrarla,evelki günyaptığım gece yapmıştım.Sonrada doktora giderim.Bu testlerde sonuçlar için ne kadara kadar sağlıklı?
arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum ben 5+2 günlük hamileyim devletteydi benim doktorum devam ettim bugun için ultrason verdi ve bebegi göremedi dış gebelik dedi korktum kist oldugunu söyledi çıktım ordan ve özele başladım bugun vajinal ultrasonla baktı bebegimi gördüm ilk resimleride elimde çok mutsuzdum şimdi ise çok mutluyum allah herkese versin doktorunuzu iyi seçin bu yanlış söylemler yaşayan bebegi öldürecekti kürtaj yapıcaktı bi düşünün
Merhaba arkadaşlar ; en son 1 hafta önce kan testimde Beta HCG değerim 0 iken , adet olamadığımdan bugün idrar testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ? yoksa bu test beni mi kandırıyor, daha önce yaptığım marka ilk defa 2. çizgi gördüm şok oldum ... Adetim döngüm karışık olduğundan 2 gün geçti diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?