- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba canım öncelikle paylaştığın için teşekkür ederim benim test yaptığım adetimin gününe 1.5 hafta varken yaptım 7 sinde regl oluyorum fakat dayanamadım idrar testi yaptım ilk 5 dakikada tek çizgi sonra tam yarımsaat sonra baktım çift çizgi baya net bi şekilde çıktı senin paylaştığın testlerin 21 . test aynı benimkine benziyor acaba hamilemiyim ?
yaa banada bi akıl verseniz benimde ikinci çizi silik çıktı ama hemen öle bekledikten sora deil
CANIM ALEYKÜM SELAM
İNŞALLAH HAMİLESİNİR BENİMDE ADETIME 6 GUN VARDI TESTI DAYANAMDIM YAPTIM IKINCI CIZGI COK SILIK KANDA BAKTIRSAMMI DIYE DUSUNUYORUM VEYA PERSEMBE GUNU SABAH TEKRAR IDARAR YAPIM NE DERSİNN SEN IKI TANE YAPMISSIN IKINCI CIZGI SILIK TE OLSA VAR INS BIR AN ONCE İSTEYEN HERKESE VERİR RABBİMMM İÇİNDE BİZLEREDE.AMİN
ah canım 2 değil 3 tane yaptım perşembe doktora gitcem kese varsa görünür sende öle yap istersen en azından kesesi varmı onu anlarsın ben öyle yapmayı düşünüyorum
HADİ BAKALIM SENIN ICIN HAYIRLISI OLSUN CANIM YAA INŞ BENİMDEEE :) BENIM DAHA ERKEN YAA BUGUNDEN ITIBAREN 3 VEYA 4 GUN VAR DAHA GORUNURMU KI ACAB YARIN TEST ALIM DIYORUM BIR DAHA YAPIM ZATEN BENDE IKINCI CIZGI HEMEN CIKMADI BEKLEDIM BAYA BIRR OLE CIKTIIII
testlerde belirgin gebelik var ama çok bekletince bozuk çıkıyor bende yapmıştım ilk 5 dak bişey çıkmadı sonra 1 saat geçti baktım silik çıktı sonra testin çağrı merkezini aradım durumu söyledim ilk beş dakika geçerli ondan sorası geçersizdir dedi bende ümitlerimi yitirmemiştim ama hasta oldum sonra mozralim bozuldu hayırlısı diyim oluyor böyle şeylerde inşallah hamilesindir çok ümitlenipte sonradan hüsrana uğramak çok sarsıyor
canım testlerde ilk beş dakikada cıktı hatta idrara batırınca hafif cıkıyo ve 5 dakikayı beklerken koyulaşıyo..bakalım artık hayırlısı beklicez..günüm daha dündü..
testlerde belirgin gebelik var ama çok bekletince bozuk çıkıyor bende yapmıştım ilk 5 dak bişey çıkmadı sonra 1 saat geçti baktım silik çıktı sonra testin çağrı merkezini aradım durumu söyledim ilk beş dakika geçerli ondan sorası geçersizdir dedi bende ümitlerimi yitirmemiştim ama hasta oldum sonra mozralim bozuldu hayırlısı diyim oluyor böyle şeylerde inşallah hamilesindir çok ümitlenipte sonradan hüsrana uğramak çok sarsıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?