- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
hayatım çıkar tabii benim en silik olan reglye 5 gün varken en koyu olan en son gün yani bugün yani regl günü canım
hayatım bu testler sağlık ocakalarınDa yapılan testler canım eşim aile hekimi o getiriyor bana ucuz testler yani erken gebelik testi filan Değil
anladım cnm peki sağlık ocağında idrar testi günüm geçtikten yarın 4.günüm öğlen gitsem sonucum çıkarmıki,hani sabah ilk idrar gerekiyormuşya.
çıkar hayatım günün bayağı geçmiş senin varsa gebeliğin inşallah varDır o artık günün her saatinDe yüksektir yani öyle olması gerekir
ayyy inş canım ya vallahi ağzından bal damlıyor,inş yarın sağlık ocağına giderim eğer gidemesemde evde gelir gelmez yaparım ,ertesi sabahta ilk idrarımla bir tane daha yaparım inş çıkar inş.
sen kaç haftalıksın cnm sat ne zamandı.
ya anlamadigim neden 5 6 tane aliyosunuzki testten birinde pozitif cikmissa hamilesin isteee benideee suphelndirdiniz yaww
hayatım ben niye hergün yaptığımı söyleyeyim hcg düşük gidiyor benim hergün hcg ölçtüremeyeceğime göre bende idrarda koyulaşıyormu diye kontrol ediyorum
meraba canım nasılsın bebişin nasıl gittinmi dr bebişini gördünmü cnm.....
meraba canım nasılsın bebişin nasıl gittinmi dr bebişini gördünmü cnm.....
soru sormaktan yanıt vermemişim doktora gitmedim konuştum sadece haftaya gel dedi 8 aralıka randevu aldım sen gittin mi doktora
yok tatlım henüz gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık,testimi dün sabah yaptım cnm adetimi 4.gün geçince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?