- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.021
hayallah ya.. stres altında da değilim aslında pek şu aralar ama.. en son reglimin ilk günü 30 kasım hani bir iki gün atlamış olsa bende ümitlenmiycektim ama.. baya bi gecikti bu sefer.. neyse bekliyelim bakalım bikaç gün daha.. umarım stresten filan değildir.. ve umarım sende bir an önce stresten çıkıp kavuşursun bebişine..
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar BEBE TIME ile yaptım testi yanlışmıdır kesinn 2 gün gecikti adetim LÜTFEN CEVAAAAAAAAAAPPPPPPPP
saol canım 5 dakika içerisinde belirdi ilk defa ama test hatalı sonuç veriyo dediler güvenemedim kan testi başka ilçede orayada gidemiyorum kaldım bööleCanım bu fotoğraf test yapıldıktan sonra 10 dakika içinde çekildiyse eğer hamile olabilirsin. Ben 4 farklı marka ile yapmıştım. Hepsinde böyle bir çizgi gördüm. Ama beta Hcg kanda baktırdım 7.07 çıktı ve sonra adetim geldi. Yani bence sağlıklı bir gebelik başlangıcı mı bunu ancak kan testinde görebilirsin. Bence adetin de gecikmiş kan testi yaptır. Boşuna üzülmemiş/sevinmemiş olursun. Umarım hamilesindir ve bebişin sana tutunur.
kızlar BEBE TIME ile yaptım testi yanlışmıdır kesinn 2 gün gecikti adetim LÜTFEN CEVAAAAAAAAAAPPPPPPPP
Canım 5. dk da filan gördüysen pozitif ama daha geç gördüysen negatif...
valla ben çok hissediyordum kesin hamileyim diodum adetim gelmezse hamileyim diodum ahada gelmedi adetde bebekde ama sitres var çok hazırlamıştım kendimi .adetin 10 gün geçince senin kan testi yaptır eğer pozatif çıkarsa ben yaptırcam:13:ama hala kuvvetli belirtiler bnim ama doktor eğer olsaydı adetten bir hafta önce çıkardı kanda dedi hadi bakalım hayırlı..
malesef.. çok üzgünüm şu an.. kan testi sonucum 1.53 çıktı.. ve hala regl olmadım.. SAT 30 kasım.. şimdi ne ki bu.. annem rahim bebek arıyodur diye teselli vermeye çalışıyor.. hamile kalınacağı zaman böyle şaşarmış adet dönemi.. tabi beni pek teselli etmedi bu durum.. üzgünüm..çok üzgünüm..
seninde gecikmişmiydi adetin kimyasal gebelikmiş demi ozaaman hayırlısı canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?