- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.121
Benim normalden fazla olmuştu.Ama detim de 5 gün falan gecikmişti.Yani bayağı olmuştu geçeli.Çok yoğun geldi adetim günlük hayatımı etkilemişti.Çok da sancım vardı..
hayirlisi buymus demmeki ama isde insan okadar cok hayaller umutlar bagliyorki..insallah birdahakine tatlim..allahim saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah
amin canım......
allah herkese dileğini versin
canım testlerin üstünde 10dk dan sonra değişen sonuçları dikkate almayınz yazıyor ya :/
benim 2 gün gecikti kanama hala yoğun biraz acık olacak ama pıhtı şeklinde
busabah birazdaha azalmış sancım yok
bişey daha soracaktım
dün kan verdim gebelik için persembe sonucu alacağım o değerlere göre hamileysem
peki şuan adet gördüm benim tekrardan kan verip değerlere baktırmam gerekecek mi?
bu ne biçim bi blirsizliik allahım sen yardım et
eva senden unutluyuz canım:) sayılı gün çabuk geçer umutsuzluk yok.
ruuhi cim insan dayanamiyor diymi isde bizler varya aslinda dogmamis bebeklerimizin degerlerini cok anlayan bilen ulu analariz...
allahim hayrilsini versin...dilerim allahdan bu sonuc istedigin gibi cikar insallahhhhhhhhh
canim biliyomusun bebek fikrini aklindan cikarmaya basladiginda hamile kalan cok kisi var insallah sende bu kisilerden biri olcan
allahin izniyle benimde 8 gun gecti idrar testinde 6 gun gecisken baktim negatif hayirlisi allahtan ya
kızlar sorum var....
ilişki adetten 5 gün önce olduysa ve adetten7 gün gecmişse yani ilişkiden 12 gün..ne yapmalı?ihtimal varmıdır nie olmadım adet ben?
sgol canim ya yarin doktora gidicem bakalim ne bekliyor beni hakkimizda hayirlisi
HAMİLEYİM kızlar benin değerim biliyorsunuz adetten 5 gün önce 5.34 tü.sonra evde israr testi yapıyordum hep çıkıyordu ama 5-10 dk sonra dün adet günümden 5 gün sonra kan testini tekrarlattım ve 1950 olmuş. yani ben hamileyim. Darası isteyen herkesin başına olsun inşallah.
cnm değerlerin bayaa yüksek çıkmış adetten sonra ikiz olmasın:)
anam ikizmi bilemiyorum adetim 5 gün geçmişti.çok mu yükselmiş sence 9 günde.banada biraz yüksek geldi aslında.9 günde 5 ten 1950 ye
HAMİLEYİM kızlar benin değerim biliyorsunuz adetten 5 gün önce 5.34 tü.sonra evde israr testi yapıyordum hep çıkıyordu ama 5-10 dk sonra dün adet günümden 5 gün sonra kan testini tekrarlattım ve 1950 olmuş. yani ben hamileyim. Darası isteyen herkesin başına olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?