- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.341
Dün adet olmam gerekirken olmadım bu öğle arası iki tane test yaptım ard arda ikisinide ekliyorum...Biri çok kıytırık bir testdi ve 2,50 lira idi güvenemedim başkı bir tane daha aldım.Onda daha koyu ve belirgin çıktı.Bazen bu testler yanıltabiliyormuş çok tedirginim hemen çıktı ikinci çizgiler.Ama hala emin değilim.Burda okumuştum pozitif çıkıp kanda negatif oluyormuş.Kan testi yaptırdım bakalım..Sonuca göre eşime müjde verecem.Eki Görüntüle 273175 Eki Görüntüle 273176
Dün adet olmam gerekirken olmadım bu öğle arası iki tane test yaptım ard arda ikisinide ekliyorum...Biri çok kıytırık bir testdi ve 2,50 lira idi güvenemedim başkı bir tane daha aldım.Onda daha koyu ve belirgin çıktı.Bazen bu testler yanıltabiliyormuş çok tedirginim hemen çıktı ikinci çizgiler.Ama hala emin değilim.Burda okumuştum pozitif çıkıp kanda negatif oluyormuş.Kan testi yaptırdım bakalım..Sonuca göre eşime müjde verecem.Eki Görüntüle 273175 Eki Görüntüle 273176
buanı yasamış biri olarak sölüyorum canım rahat ol hamişsinnnnn benimki daha silikti bidetebriklerrrr
kuzum ateş ölçmede msjını gördüm bişey sordum baktım burdasın sorumu yeniliyorum doktor naptıda hemen o ay oldu bebeğin ? bende boş beşiği izliyorum kanal 7 de üzülüyommmmm......
Eki Görüntüle 232077 buda benimki kızlar sizce nası ya ilk defa çıktı bugün adet günüm sabah yaptım adet olmadım ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm daha önce inanın eseri bile yoktu saatler geçsede
çok ilginç ama idrar testi yaptım adetime 3 gün var,
ama hiç göğüslerim acımıyor bende anlamadım test yapim dedim ikinci çizgi yamuk
anlamadım gitti ben şimdi hamilemiyim?
birde tekrar test aldırıcam eşime tekrar yazarım...
az önce yine test yaptım herhangi bişey yok.daha 3 gün var adetime ama belki erken diye çıkmadı...yada bunun böyle olmasını ben istiyorumcanım vallahi gülesim geldi hee..
nasıl bir testmiş o yamuk.. ilk defa duydum..
test büyük ihtimal bozuktur.
başka bir test almanı tavsiye ederimm...
ya benim adete 3 gun varken idrarda test yaptim ama silik bile cikmadi umutlarim yikildi
o zaman bu durumda adet günümüzden birkaç gün öncesine idrar testi belli olmayacak.. Kan tahlili yaptırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?