Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar merhaba yardiminiza ihtiyacım var ya demin lavaboya gittim az bir kan vardı ama adet gibi değil normalde adet olsam hemen gelmez önce çok fazla ağrım olur hissetmedim bile eğer test doğru olup hamileysem sizce normal bir durum mi bu evde progestan var kendi başıma alsam mi bilemedim yerleşme kanaması mi acaba:KK43:
Merhaba ben 6haftalik hamileyim 5 gün önce kahverengi lekem geldi hemen doktora gittim bana düşük innesi ve hapları verdi bebek düşmesin diye eyer leke kırmızı olsaymis ozaman daha tehlikeliymis öyle bir durum varsa git hemen doktora

Merhaba ben 6haftalik hamileyim 5 gün önce kahverengi lekem geldi hemen doktora gittim bana düşük innesi ve hapları verdi bebek düşmesin diye eyer leke kırmızı olsaymis ozaman daha tehlikeliymis öyle bir durum varsa git hemen doktora
Merhaba canımm aynı durum bende de oldu :( iğne vuruldum progestan kullandım.:( nasılsın şimdi...

Kızlar buda benimm testim yaptım böyle çıktı diğer gun yaptım negatif adetime de 15 gün var sizce durum ne olabilir

Eklentiler

• 20170408_202308.webp
    20170408_202308.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar buda benimm testim yaptım böyle çıktı diğer gun yaptım negatif adetime de 15 gün var sizce durum ne olabilir

Eklentiler

• 20170408_202308.webp
    20170408_202308.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 79
Canim sen cok erken yapmışsın. Hcgnin idrara gecmesi icin yumurtlamanin üzerinden genelde 2 hafta gecmesi gerektiği söylenir. Ama nasil 2. Cizgi çıkmış.testin bozuk olabilir. Olmadi birkac gun sonra kan testi yaptir. Kanda 10 gunde sonuc belli oluyor.

Son düzenleme:
Canim sen cok erken yapmışsın. Hcgnin idrara gecmesi icin yumurtlamanin üzerinden genelde 2 hafta gecmesi gerektiği söylenir. Ama nasil 2. Cizgi çıkmış.testin bozuk olabilir. Olmadi birkac gun sonra kan testi yaptir. Kanda 10 gunde sonuc belli oluyor.
Teşekkürler canım oyle yapmayı düşünüyorum

Merhaba canım çok az acil kırmızı geldi sonra bir kaç damla kahverengi leke geldi şimdi yok çok şükür bir kaç saattir ben de progestan kullandım yine de doktora gidemedim ilçede doktor yok hafta içi giderim ancak

Back
X