- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.881
İnşallah canimmmGuzel cnm meraklanma iyi gidiyor umarim bende gec dollenmevama hamis srvincini yasarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canimmmGuzel cnm meraklanma iyi gidiyor umarim bende gec dollenmevama hamis srvincini yasarim
Bencede acile git canimmmTamam canım şimdi durdu lekelenme burada özel hastane de yok devletten da dedi alayım dedim 8 gün sonraya boş en iyisi acile gitmek
Canımm ne yaptınAçık kirmiziydi canim
Merhaba ben 6haftalik hamileyim 5 gün önce kahverengi lekem geldi hemen doktora gittim bana düşük innesi ve hapları verdi bebek düşmesin diye eyer leke kırmızı olsaymis ozaman daha tehlikeliymis öyle bir durum varsa git hemen doktoraKızlar merhaba yardiminiza ihtiyacım var ya demin lavaboya gittim az bir kan vardı ama adet gibi değil normalde adet olsam hemen gelmez önce çok fazla ağrım olur hissetmedim bile eğer test doğru olup hamileysem sizce normal bir durum mi bu evde progestan var kendi başıma alsam mi bilemedim yerleşme kanaması mi acaba![]()
Merhaba canımm aynı durum bende de olduMerhaba ben 6haftalik hamileyim 5 gün önce kahverengi lekem geldi hemen doktora gittim bana düşük innesi ve hapları verdi bebek düşmesin diye eyer leke kırmızı olsaymis ozaman daha tehlikeliymis öyle bir durum varsa git hemen doktora
Lekem azaldi aya kalkmiyorum sürekli yatıyorum şimdi iyim Allah'a şükürMerhaba canımm aynı durum bende de olduiğne vuruldum progestan kullandım.
nasılsın şimdi...
İyi Çok şükür bebeklerimizi hayırla kucağımıza alalım sağlıklı olsunlar insallahLekem azaldi aya kalkmiyorum sürekli yatıyorum şimdi iyim Allah'a şükür
Canım Adetine 15 gün kala çok çok erken.o yüzden regl gününü beklemeni tavsiye ederim.Kızlar buda benimm testim yaptım böyle çıktı diğer gun yaptım negatif adetime de 15 gün var sizce durum ne olabilir
İnşallah olur canımm :)Teşekkür ederim canım beklicem o gün e kadar
Testi tekrarla daha yeni yumurtlamis olmalisin test bozuk veya suphen varsa ustune gormus olabilirmisinKızlar buda benimm testim yaptım böyle çıktı diğer gun yaptım negatif adetime de 15 gün var sizce durum ne olabilir
Canim sen cok erken yapmışsın. Hcgnin idrara gecmesi icin yumurtlamanin üzerinden genelde 2 hafta gecmesi gerektiği söylenir. Ama nasil 2. Cizgi çıkmış.testin bozuk olabilir. Olmadi birkac gun sonra kan testi yaptir. Kanda 10 gunde sonuc belli oluyor.Kızlar buda benimm testim yaptım böyle çıktı diğer gun yaptım negatif adetime de 15 gün var sizce durum ne olabilir
Bu test beklemis yarim saatten fazla.Kızlar buda benimm testim yaptım böyle çıktı diğer gun yaptım negatif adetime de 15 gün var sizce durum ne olabilir
Teşekkürler canım oyle yapmayı düşünüyorumCanim sen cok erken yapmışsın. Hcgnin idrara gecmesi icin yumurtlamanin üzerinden genelde 2 hafta gecmesi gerektiği söylenir. Ama nasil 2. Cizgi çıkmış.testin bozuk olabilir. Olmadi birkac gun sonra kan testi yaptir. Kanda 10 gunde sonuc belli oluyor.
Merhaba canım çok az acil kırmızı geldi sonra bir kaç damla kahverengi leke geldi şimdi yok çok şükür bir kaç saattir ben de progestan kullandım yine de doktora gidemedim ilçede doktor yok hafta içi giderim ancakMerhaba ben 6haftalik hamileyim 5 gün önce kahverengi lekem geldi hemen doktora gittim bana düşük innesi ve hapları verdi bebek düşmesin diye eyer leke kırmızı olsaymis ozaman daha tehlikeliymis öyle bir durum varsa git hemen doktora