- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.921
Sagol canim insallah. Sende kopkoyu cizgiler gor insallah :)Hayal mi kız bariz çıkmış 2 gün arayla denersen çizgin daha koyu olur :) çok sevindim allahım tamamini erdirsin inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim insallah. Sende kopkoyu cizgiler gor insallah :)Hayal mi kız bariz çıkmış 2 gün arayla denersen çizgin daha koyu olur :) çok sevindim allahım tamamini erdirsin inş
Sagol canim insallah. Sende kopkoyu cizgiler gor insallah :)
Aminn canim Aminn Allah razi olsunAmin canim bu ay Rabbim senin de yüzünü guldursun nasip etsin insallahhh isteyen herkese.
Canım. Ne yaptinKızlar bende dün demiştim acil e gideceğim diye gidip kan verdim ama sonucu alamadım daha eşim birazdan gidip alacak inşallah kaset test doğru çıkmıştır da kan da pozitif çıkar dünkü kahverengi akıntı da durdu bu gün
Betahcg 394 çıktı canım pozitif yani nasıl sence:)Canım. Ne yaptin
Çok iyi bence eee:) kaç gün gecikti regl in...hayırlı olsuuunnnBetahcg 394 çıktı canım pozitif yani nasıl sence:)
4 gün gecikti canım şu an leke falan yok doktoruma gideceğim hafta içi inşallah:)Çok iyi bence eee:) kaç gün gecikti regl in...hayırlı olsuuunnn
Evet canim dikkatli bakınca görülüyor ama bence sen zaten hamilesin. Testlerin pozitifti hep.Golge gibi çizgi gören varmı yoksa halusulasyon mu görüyorum. Yarın sabah laboquick testlerim gelicek eşim bundan almış predictor express %99 doğru verir demiş bugün regl 33.günü dengesizdir
Evet canim dikkatli bakınca görülüyor ama bence sen zaten hamilesin. Testlerin pozitifti hep.
Ay hadi bakalm. Bende meraklandm bana noluyosaLaboquick te gelsin de ona hepsinden daha çok güveniyorum bu erken gebelik testi daha net cizgi çıkar diye bekliyordum ama sabah inş laboquick siparişim gecikmez ilk idrarimla yaparım bakarım
Ay hadi bakalm. Bende meraklandm bana noluyosa![]()
Kız he ne saftiriğim bn burda kendimi yedim sanki bni duycakta diyom gidip kan versene ne uğrasıyon idrardır sidiktirortak oluyoruz heyecanimiza işte ayol sende
Kız he ne saftiriğim bn burda kendimi yedim sanki bni duycakta diyom gidip kan versene ne uğrasıyon idrardır sidiktir
Hay allahm ya![]()
Kız he ne saftiriğim bn burda kendimi yedim sanki bni duycakta diyom gidip kan versene ne uğrasıyon idrardır sidiktir
Hay allahm ya![]()
negatif canım henüz regl olmadın mı?Golge gibi çizgi gören varmı yoksa halusulasyon mu görüyorum. Yarın sabah laboquick testlerim gelicek eşim bundan almış predictor express %99 doğru verir demiş bugün regl 33.günü dengesizdir
negatif canım henüz regl olmadın mı?
Haber ver bizeHayır cnm kargoyu bekliyorum gelicek bugün inş aras kargo ile bir daha asla bişi almiycam
İnşallah canım ya sen naptın lekelenmelerin gelio mu halaHaber ver bizehadi inşallah pozitif çıkar