- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.961
Hiç bilmiyorum bacim kist yapmasın kontrolsuz kullanıcaksin ya ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen rahim filmi çekildin mi özelde çok pahalı benim yaptırmadığım bir o kaldı. bikerede develete gittim ama öncesi ilişki olduğundan filmi çekmedi dr.Hiç bilmiyorum bacim kist yapmasın kontrolsuz kullanıcaksin ya ..
sen rahim filmi çekildin mi özelde çok pahalı benim yaptırmadığım bir o kaldı. bikerede develete gittim ama öncesi ilişki olduğundan filmi çekmedi dr.![]()
Ilkide bu zamanlarda oldu ondada kapidan donmustum hastanin niri feci korkuttu beni sonra hamile kaldigimi ogrenmistim ama ilk dogumdan sonra kimilerin tupleei kapanabiliyormus biraz daha beklice bakalim nasipYok canim çekilmedim dogrudur pahalı devlette ucretsizse çekil bence senin baya oldu korunmayali
Ilkide bu zamanlarda oldu ondada kapidan donmustum hastanin niri feci korkuttu beni sonra hamile kaldigimi ogrenmistim ama ilk dogumdan sonra kimilerin tupleei kapanabiliyormus biraz daha beklice bakalim nasip
Sende isteklisin acabalar olsada baksana benum gibi her ay test basindaİnşallah fazla bekletmeden olur kuzum cok isteklisin ben hala tedirginim acabalar var hep kafamda kız 2 yaşında olunca sanırım ondan
Kızlar zamanı var dua ediyorum sizin için..
Sende isteklisin acabalar olsada baksana benum gibi her ay test basindaRabbim ikimizde tattirsin
Sorma sorma vallahiAmin kuzum sorma şu testlere verdiğim paralarla neler alırdım neler
Canim arka plan siyah olsa daha net gozukur sanki. Senin testler pozitif degil miydi? Onlar hangi markaydi peki.Yaw benim teste de bakın hele hatunlar varmı bişi ben bişiler görüyorum sanki
Canim arka plan siyah olsa daha net gozukur sanki. Senin testler pozitif degil miydi? Onlar hangi markaydi peki.
canım ben hala bişey göremedim bence senin reglnin gecikiyor ve hormonsal bir şey varsa yada pko lularda daha çok pozitif çıkıyor muş reglin neden gecikiyor ???Yaw benim teste de bakın hele hatunlar varmı bişi ben bişiler görüyorum sanki
Canim insallah hamilesindir de testler yanıtlıyordur. Belirtilerin var mi10 dk baktin baktın bakamadin strip diye kuruyor cnm.
One Step , al bi gebelik testi ve markası yabancı mavi kutu bir test pozitif verdi ama
Predictor early ve express negatifti
Ben pko luudum canımm:)canım ben hala bişey göremedim bence senin reglnin gecikiyor ve hormonsal bir şey varsa yada pko lularda daha çok pozitif çıkıyor muş reglin neden gecikiyor ???
canım ben hala bişey göremedim bence senin reglnin gecikiyor ve hormonsal bir şey varsa yada pko lularda daha çok pozitif çıkıyor muş reglin neden gecikiyor ???
Kasıgımda batma okadar canimCanim insallah hamilesindir de testler yanıtlıyordur. Belirtilerin var mi
ya Allah Allah kız heyecanlanıyom senin adına bendede daha yok ama 1 2 günüm var test öğleden sonra yaptım idrar tutmadan negatifti.Baktirdim regl 3 günü hormonlarda bişi yokki