Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet gecmis oluyor. Adet dongunuz kac gunse, 1 gun sonrasi gecmis sayiliyor

teşekkür ederim.. bugün 26.gün diye hesaplamış otomatik takvim. yani yarın 1 gün geçmiş oluyor, test yapsam varsa çıkar yani.. bazı yorumlarda 30.gün falan diyorlar ya bende ayı tamamlamak mı gerekir diye düşündüm.. ben ovulasyon testi kullandım 10.gün pozitif çıktı, içindeki örnek kağıtta daha geç çıkar yönündeydi.

test yapsan erken yumurtlayıp hamile kaldıysan veya geç döllenme olmamış ise kesin çıkar yap bence..

10. Gun pozitifse ovulasyon testiniz, 24. Gunde adet olacaksiniz demektir. Yumurtlama gunu bir sonraki adetten 14 gun oncesidir cunku. Dolayisiyla ovulasyon testiniz eger yanlis degilse, bat uzerinden 2 gun gecmis demektir

10. Gun pozitifse ovulasyon testiniz, 24. Gunde adet olacaksiniz demektir. Yumurtlama gunu bir sonraki adetten 14 gun oncesidir cunku. Dolayisiyla ovulasyon testiniz eger yanlis degilse, bat uzerinden 2 gun gecmis demektir

en geç 24-25.gün ufak lekeler başlardı zaten, bugün hala yok. merak içindeyim. olacakmışım gibi karnım da ağrıyor ara ara. ama bi yandan heyecan da yapmak istemiyorum. olmazsa üzülüyorum çok... sayfadaki yorumları okudukça daha bi heyecan oluyor zaten :)

Eger regl gecikme olmuyorsa yap vence. Ben mesela vecen ay 25.vunde oldum tegl bugun 28.gun ama benim henel dongum 28 dir genelde.

Bende bir türlü tahlil veremedim sabah devlet hastanesine gittim fakat muayene olmadan tahlil yapamıyolarmış vaktim yoktu sağlık ocağında yaptırırım dedim.
Boşluğumda sağlık ocağına gittim ama sistemler arızalı olduğı için bir süreliğine tahlil almıyolarmış

Bakalım yarın inşallah öğrenicez kesin sonucu.
Siz nerde yaptırdınız tahlil
Kadın doğum doktoruna mı gittiniz kulis

Canim bende bugün saglik ocagina tahlil verdim. Ama sonucu dedikleri saatte çıkmadı.sistem arızaliymis yarin alirsin dedi. Her yerde mi ariza var acaba.
Insalalh olumlu sonuc alırsın sende.

Tabi tabi bende sağlık ocağına gittim 9 gibi 3 te tekrar gittim aldım sonuçları ilerleyen günlerde doktora gidip kaç aylık olduğunu öğrenip rutin kontrollere başlanacak bakalım. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah geç olsun güç olmasın

Hamile olan arkadaşlar regl günü ağrısı gibi ağrı çekenininz oldumu benimağrım gelmeye başlayınca olurdu ,şimdi günüm geçti gelmeden aynı ağrı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…