Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Senin bayagi gunun gecti sanirim benim daha yeni o yuzden regl olmus fibi karnim
takvimim -1 gün yazıyor. ama sabah olmuş gibi ağrı ile uyandım. ben bugün içinde bekliyorum.
ne çok hayal kuruyor insan hemen, oysaki ortada hiç bişey yok.. ya olduysa işte.. hayırlısı artık..

Yok kuzum ya
Ümitlenmeni de istemem ama öyle ağrı oluyor...göğüs ucuna dokunamiyorsun. Sabah bulantım oluyor.sol kasık dan batma oluyordu bende
Yok kuzum ya ben dun ilsk oldu belki sokulur diye ole olunca wrtesi gun geliyor ama sabah baktigimda sadece ilskidrn sonra dokulen akinti varsi seffaf

Adet agrisi hamileyken bende de olmustu sanki ha geldi ha gelecek gibiydi gogus acisi yuzde kucuk sivilceler uyku ve usume bunlar belirtilerimdi

Ev
Adet agrisi hamileyken bende de olmustu sanki ha geldi ha gelecek gibiydi gogus acisi yuzde kucuk sivilceler uyku ve usume bunlar belirtilerimdi
usumeyi arastirdim herkes attesyukseldigi icin alev aldik diyor ben usuyorum ve bu belirtulerinc ogu bacaklarimdaki agri regl olunca basliyor

aklıma ne geldi, keşke kan şekerine bakan aletler gibi evde betahgc yi ölçen aletler olsa, doğrudan sayıyı görsek bi damla kanla kendimiz baksak, ne iyi olurdu dimi :)
Kesinlikle yaaaa...o gün bende onu düşündüm:) kendimiz olcsek baksak ne güzel olurdu.sabah oluyor zaten genelde

benim ağrı ilginç, sadece sabah oluyor 1-2 saat içinde geçiyor. gün içinde olmuyor bile.. dün öyle oldu bugünde bu saatlerde geçti yine.. offf, olacaksa olsun bekletmesin barii :)
sana bişey söyleyimmi sabah ki regl agrısı yok ne tuhaff yaa..akıntım mı var ilişki sonrasımı akıntı çözemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…