- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.061
Döngüye göre regl olman gerekiyor :) bende çok meraktayım.kan testi ver bence çıkar mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım bekleyim biraz daha heyecanlanıyorum..Döngüye göre regl olman gerekiyor :) bende çok meraktayım.kan testi ver bence çıkar mutlaka
Canımm ne yaptın...sagol canım bekleyim biraz daha heyecanlanıyorum..
Benim oldu öğleden sonra, malesef ümitler başka aylara kaldı. Umarım seninki pozitif çıkar..sagol canım bekleyim biraz daha heyecanlanıyorum..
Ne kadar geciktin canim insaallah bekliyorum gelen yok.umarim bebis benimledir.Seninde saglik olsun bir gun olacak ins.Benim oldu öğleden sonra, malesef ümitler başka aylara kaldı. Umarım seninki pozitif çıkar..
Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Idrar testi yap tabi..tekrarlaMerhaba hanimlar benimde adet dongum her ay 7 gun suruyor hep duzenli olur fakat gecen ay 10 gun gecikti. 8 gunde test yapmistim ikinci cizgi silik sekilde cikti hemen doktora gidip kan testi yaptirdim fakat negatifti. Bu ayda. 3 bucuk gun hasta oldum ve ilk gun kanama oldu diger gunler leke gibiydi. Test yapsammi acaba tekrar
Peki o ay nekadar sonra regl oldunuzMerhaba hanimlar benimde adet dongum her ay 7 gun suruyor hep duzenli olur fakat gecen ay 10 gun gecikti. 8 gunde test yapmistim ikinci cizgi silik sekilde cikti hemen doktora gidip kan testi yaptirdim fakat negatifti. Bu ayda. 3 bucuk gun hasta oldum ve ilk gun kanama oldu diger gunler leke gibiydi. Test yapsammi acaba tekrar
Canim testin markadi ne ne kadar sure bekledin mireateak marka mi cizgin belirginGölge mi buharlaşma çizgisi mi test mi bozuk anlamadım![]()
Evet miratech testiydi 1 saat sonra baktım böyleydiCanim testin markadi ne ne kadar sure bekledin mireateak marka mi cizgin belirgin
Canım hamile oldugunda aninda beliriyor ikinci cizgi. adetin gecti mi? Istersen tekrar yap baska marka ile.Evet miratech testiydi 1 saat sonra baktım böyleydi
Cumartesi günü de böyle çıktı testim ertesi gün regl oldum ama kısa sürdü ağrısızdı ilk defa bugünde kahverengi akıntı olunca üstüne mi gördüm diye düşündüm umut dünyası işteCanım hamile oldugunda aninda beliriyor ikinci cizgi. adetin gecti mi? Istersen tekrar yap baska marka ile.
bu testlerin niye boyle cikmis ki Simdi koydugunda da kirmizi dağılmış.Cumartesi günü de böyle çıktı testim ertesi gün regl oldum ama kısa sürdü ağrısızdı ilk defa bugünde kahverengi akıntı olunca üstüne mi gördüm diye düşündüm umut dünyası işte
Benimde pozitif gosteriyor bu testler sıkıntili. Regl gectimi pekiEvet miratech testiydi 1 saat sonra baktım böyleydi
1 saat geçen test doğruyu belirtmez. En fazla 5 dk bekletilir.benim bildiğim bu.diger testlere baktım. Bozuk gibi testler.isterseniz bir test daha alıp kurallara uygun olarak yapın.Cumartesi günü de böyle çıktı testim ertesi gün regl oldum ama kısa sürdü ağrısızdı ilk defa bugünde kahverengi akıntı olunca üstüne mi gördüm diye düşündüm umut dünyası işte
Baska testle testi tekrarla canim regl kac gun surer beklediginden az use olabilir ustune gormeCumartesi günü de böyle çıktı testim ertesi gün regl oldum ama kısa sürdü ağrısızdı ilk defa bugünde kahverengi akıntı olunca üstüne mi gördüm diye düşündüm umut dünyası işte
5 gün süren regl 3 gün sürdü ve ilk defa ağrısız ağrı kesici almadan geçirdim o şüpheye düşürdü miratech testi sıkıntılı sanırım güvenmicemBenimde pozitif gosteriyor bu testler sıkıntili. Regl gectimi peki