Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:

Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu

Eki Görüntüle 1729018

Merhaba hanimlar benimde adet dongum her ay 7 gun suruyor hep duzenli olur fakat gecen ay 10 gun gecikti. 8 gunde test yapmistim ikinci cizgi silik sekilde cikti hemen doktora gidip kan testi yaptirdim fakat negatifti. Bu ayda. 3 bucuk gun hasta oldum ve ilk gun kanama oldu diger gunler leke gibiydi. Test yapsammi acaba tekrar

Merhaba hanimlar benimde adet dongum her ay 7 gun suruyor hep duzenli olur fakat gecen ay 10 gun gecikti. 8 gunde test yapmistim ikinci cizgi silik sekilde cikti hemen doktora gidip kan testi yaptirdim fakat negatifti. Bu ayda. 3 bucuk gun hasta oldum ve ilk gun kanama oldu diger gunler leke gibiydi. Test yapsammi acaba tekrar
Idrar testi yap tabi..tekrarla

Peki o ay nekadar sonra regl oldunuz

Gölge mi buharlaşma çizgisi mi test mi bozuk anlamadım:(

Eklentiler

• IMG_0948.webp
    IMG_0948.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 133
Canım hamile oldugunda aninda beliriyor ikinci cizgi. adetin gecti mi? Istersen tekrar yap baska marka ile.
Cumartesi günü de böyle çıktı testim ertesi gün regl oldum ama kısa sürdü ağrısızdı ilk defa bugünde kahverengi akıntı olunca üstüne mi gördüm diye düşündüm umut dünyası işte

Eklentiler

• IMG_0828.webp
    IMG_0828.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_0829.webp
    IMG_0829.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 146
Cumartesi günü de böyle çıktı testim ertesi gün regl oldum ama kısa sürdü ağrısızdı ilk defa bugünde kahverengi akıntı olunca üstüne mi gördüm diye düşündüm umut dünyası işte
bu testlerin niye boyle cikmis ki Simdi koydugunda da kirmizi dağılmış.
Adet olduysan hamile olamazsinki canim:KK43:
Ama adet dedigin kirmizi akinti degilse ustune gorme de olabilir.

1 saat geçen test doğruyu belirtmez. En fazla 5 dk bekletilir.benim bildiğim bu.diger testlere baktım. Bozuk gibi testler.isterseniz bir test daha alıp kurallara uygun olarak yapın.
İnşallah hamilesinizdir....

Baska testle testi tekrarla canim regl kac gun surer beklediginden az use olabilir ustune gorme

Back
X