- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.161
Canımm benim.insallahhh çıkar...Bu ay olmazsa bile gelecek ay da varYarın öğlen baska marka alıcam inş ondada cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm benim.insallahhh çıkar...Bu ay olmazsa bile gelecek ay da varYarın öğlen baska marka alıcam inş ondada cikar
Canim ben adete 2 kala freely markada görmüştüm hamileliğimi.Yarın öğlen baska marka alıcam inş ondada cikar
Hcg 2 günde bir artış gösterdiği için belki de idrara ancak geçmiştir bence acele etmeyin bekleyin lekelenmeniz belki kesilir belkide sökülür Allah gönlünüze göre versin2 gün önce bu marka negatif tı bembeyaz.
Dun golge gibi çıktı bugun biraz daha belli lekelenmem durdu .
Yarın öğlen tekrar alıcam bakarım yine başka marka ile
Değerim 29 çıkmıştı dediniz ne zaman çıkmıştı acabaCanımm benim.insallahhh çıkar...Bu ay olmazsa bile gelecek ay da var
Canım belli belirsiz üstteki resimde gördüm sanki ben ümit vermiş olmak istemiyorum sonradan üzülme ama var sanki yaBirtek benmi görüyorum![]()
Canımm benim.insallahhh çıkar...Bu ay olmazsa bile gelecek ay da var
Canim ben adete 2 kala freely markada görmüştüm hamileliğimi.
Kanaman var mi hala? Kirmiziya dönmedi dimi
Canım belli belirsiz üstteki resimde gördüm sanki ben ümit vermiş olmak istemiyorum sonradan üzülme ama var sanki ya
Kesildi suan canım haklısın yeni yeni geçiyorsa idrara anca çıkar tsk ederim yorumunuz içinHcg 2 günde bir artış gösterdiği için belki de idrara ancak geçmiştir bence acele etmeyin bekleyin lekelenmeniz belki kesilir belkide sökülür Allah gönlünüze göre versin
İnşallah belirginleşir kuzum yerleşme kanaması yaşamışsındır hastalığın nasıl oldu biraz iyileştiniz mi? Bende de labo testlerden var onun erken gebeliğini yapacağım sabahİnşallah vardır canım yarın gidip alıcam eczaneden başka marka deniycem varsa çizgiyi takip edip öğle gidicem kese icin
İnşallah belirginleşir kuzum yerleşme kanaması yaşamışsındır hastalığın nasıl oldu biraz iyileştiniz mi? Bende de labo testlerden var onun erken gebeliğini yapacağım sabah
İçme kuzum idare edebilir durumdaysan bebiş varsa zarar görmesin :) inşallah bir gün yazabilirim onu canım... pazartesi salı çok kötü bel ağrısı ve kasık batması vardı şimdi sadece göğüste şişkinlik ve uçta acıma var canım ama ben psikolojik yaşıyorum herhaldeİyiyim cnm allaha Şükür düzeldim çizgiyi görünce içmedim ilaç bugün.
Yarın sabah sendede güzel haberler alalım inşallah vardır allah razı olsun iyiligimi hoslugumu soruyorsun.
Sende belirti varmı nasıl hissediyorsun inşallah pozitif çıksında hamileyim diye yaz buraya
İçme kuzum idare edebilir durumdaysan bebiş varsa zarar görmesin :) inşallah bir gün yazabilirim onu canım... pazartesi salı çok kötü bel ağrısı ve kasık batması vardı şimdi sadece göğüste şişkinlik ve uçta acıma var canım ama ben psikolojik yaşıyorum herhalde![]()
Canım 26 çıkmıştı.regl olmam gereken gün sabah vermiştim:) öyle sağlık ocağındaki doktor var gibi ama bir daha kan testi vermeniz lazım demişti.Değerim 29 çıkmıştı dediniz ne zaman çıkmıştı acaba
İnşallah canım ne güzel dua ettin ben çok çocuk istiyorum ama Rabbim bir tane nasip etsin en azından evlat sevgisini tadabileyim tabi eşimi de düşünüyorumAy inşallah vardır canım çok istiyorum rabbim isteyen herkeze nasip etmesini ben opUP koklarken kızımı isteyenede ver yarabbi bekletme diyorum hep :) silik milik bişiler çıkar inş :)
Hadi bakalim canim insallah sende pozitifi yazarsin buraya. Yarina takip edicem burayi.Dönmedi şekerim bende yarın freely alıcam o marka hiç asılsız pozitif vermedi ya helal olsun.
Aksine leke kesildi kızlar beyaz akıntı gelio simdi
Hadi yaa.. hayırlısı olsun artık bir dahaki aylara.. olacak elbet olacak da... ilk çocuğun kaç yaşında senin?Kizlar test im negatif ama cok su ictim idrar tutamadim saat 17.00 de yaptim reglde yok ama 1 damla kadar acik pembe leke oldu yarin olurum sanirim regl beklemekten baska carem yok
8,5 yasinda ama henuz regl.olmadim canim brklemedeyim sadece 1 damla geldi ama sabaha gelir diye bekliyorum gelmezde kesilise bakariz cunku sabahtan beri durumda prk bi degisiklik yokHadi yaa.. hayırlısı olsun artık bir dahaki aylara.. olacak elbet olacak da... ilk çocuğun kaç yaşında senin?