Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Benim oğlumda 4.5 olacak yaza, Allah bağışlasın.. inşallah birer de kızımız olur çok beklemeden.. :)
Amin insaallah. Evet ya saglikli birde kizimiz olsa.. Sanki regl gelmicek gibi devam etmicek gibi.. hic gelecek gibi de degil zaten 1 damla sulu alinti sekli ama sokulur iye bekledim aksam oldu..Yarin ola bakalim nolcak

Arkadaslar siteye yeni uyeyim Az once baska bi konuyada ekledim resmi bi arkadas sagolsun rahatlatti beni ama ben hala hayal goruyorum saniyorum inanamiyorum bi bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_0673.webp
    IMG_0673.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_0674.webp
    IMG_0674.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 106
İnşallah canım ne güzel dua ettin ben çok çocuk istiyorum ama Rabbim bir tane nasip etsin en azından evlat sevgisini tadabileyim tabi eşimi de düşünüyorum :dua::dua:

Çok bekletmeden nasip etsin canım benim.
Hayırlısı ile güzel haberler bekliyorum sabah negatif çıksa bile üzülmek yok regl olmadığın sürece umit var herzaman geç döllenme olasılığını düşünmek gerekiyor

İnşallah canım ne güzel dua ettin ben çok çocuk istiyorum ama Rabbim bir tane nasip etsin en azından evlat sevgisini tadabileyim tabi eşimi de düşünüyorum :dua::dua:

Hayırlısı ile güzel haberler bekliyorum sabah negatif çıksa bile üzülmek yok regl olmadığın sürece umit var herzaman geç döllenme olasılığını düşünmek gerekiyor

IMG_5670.webp
Kızlar az once idrar testi yaptım. Çok flu bir çizgi çıktı. Bakabilir misiniz, ben mi çizgi görüyorum. Siyah nokta işe işaretledim çizginin bulınduğu bölgeyi. BAT'a 5 günüm var bu arada..

Sabah haber ederim canım valla bilmiyorum canım dua ediyorum isteyen herkes için zaten bende yumurta tembelliği var o yüzden tam zamanında olmamıştır yumurtlama aynen dediğin gibi adet olana kadar ümit var :)

Eki Görüntüle 1982585 Kızlar az once idrar testi yaptım. Çok flu bir çizgi çıktı. Bakabilir misiniz, ben mi çizgi görüyorum. Siyah nokta işe işaretledim çizginin bulınduğu bölgeyi. BAT'a 5 günüm var bu arada..
Ben de görüyorum çizgiyi ama yine de bekle çünkü bat tan önceki yapılan testler yanıltıcı olabiliyor. İstersen her sabah ilk idrarın ile yap yine. İçin rahat eder. Ben öyle yapıyordum hep :)

Sabah haber ederim canım valla bilmiyorum canım dua ediyorum isteyen herkes için zaten bende yumurta tembelliği var o yüzden tam zamanında olmamıştır yumurtlama aynen dediğin gibi adet olana kadar ümit var :)

Rabbim verir merak etme tanıdığımız 6 sene beklediler olmaz dediler ama oldu tombik mi tombik maşallahı var 1 yaşına giricek.
Yani olmaz denilene bile rabbim ansizin veriyor ya yüce mevlamin çaresi tükenmez bir tek ölümün çaresi yok.
Bol bol tevekkül etmekten başka şansımız yok hayatta her şeyin hayırlısıni dilemek lazım

Back
X