- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.181
Oglum 8,5 yasinda teyzeleri dunyalar tatlisi sekarparwm o benim dunyam Rabbim acisini yasatmasin Kardes istiyoruz hrpimiz oda kendine iste..Ama en cok isteyen benim evde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlumda 4.5 olacak yaza, Allah bağışlasın.. inşallah birer de kızımız olur çok beklemeden.. :)Oglum 8,5 yasinda teyzeleri dunyalar tatlisi sekarparwm o benim dunyam Rabbim acisini yasatmasin Kardes istiyoruz hrpimiz oda kendine iste..Ama en cok isteyen benim evde..
Amin insaallah. Evet ya saglikli birde kizimiz olsa.. Sanki regl gelmicek gibi devam etmicek gibi.. hic gelecek gibi de degil zaten 1 damla sulu alinti sekli ama sokulur iye bekledim aksam oldu..Yarin ola bakalim nolcakBenim oğlumda 4.5 olacak yaza, Allah bağışlasın.. inşallah birer de kızımız olur çok beklemeden.. :)
Brnim oglumda sorun yokken gec olmustu iyi arn arayii acma ben ev kredisi oducem diye yapmadim simdide bekliyorum gec kaldim biraz yas 35 cnmBenim oğlumda 4.5 olacak yaza, Allah bağışlasın.. inşallah birer de kızımız olur çok beklemeden.. :)
Eveeettt tt çok heyecanliiiiAyy cok heyacanli bekleyis![]()
Var gibii ii:)Arkadaslar siteye yeni uyeyim Az once baska bi konuyada ekledim resmi bi arkadas sagolsun rahatlatti beni ama ben hala hayal goruyorum saniyorum inanamiyorum bi bakarmisiniz
Allahım inşallah Tuğçe ve tüm isteyen herkes anne olur :) amin....İnşallah ya dua edin lutfen cok istiyorum
Amiiin cok tesekkur ederim ❤Allahım inşallah Tuğçe ve tüm isteyen herkes anne olur :) amin....
İnşallah canım ne güzel dua ettin ben çok çocuk istiyorum ama Rabbim bir tane nasip etsin en azından evlat sevgisini tadabileyim tabi eşimi de düşünüyorum![]()
İnşallah canım ne güzel dua ettin ben çok çocuk istiyorum ama Rabbim bir tane nasip etsin en azından evlat sevgisini tadabileyim tabi eşimi de düşünüyorum![]()
Hadi bakalim canim insallah sende pozitifi yazarsin buraya. Yarina takip edicem burayi.
Sabah haber ederim canım valla bilmiyorum canım dua ediyorum isteyen herkes için zaten bende yumurta tembelliği var o yüzden tam zamanında olmamıştır yumurtlama aynen dediğin gibi adet olana kadar ümit var :)Çok bekletmeden nasip etsin canım benim.
Hayırlısı ile güzel haberler bekliyorum sabah negatif çıksa bile üzülmek yok regl olmadığın sürece umit var herzaman geç döllenme olasılığını düşünmek gerekiyor
Ben de görüyorum çizgiyi ama yine de bekle çünkü bat tan önceki yapılan testler yanıltıcı olabiliyor. İstersen her sabah ilk idrarın ile yap yine. İçin rahat eder. Ben öyle yapıyordum hep :)Eki Görüntüle 1982585 Kızlar az once idrar testi yaptım. Çok flu bir çizgi çıktı. Bakabilir misiniz, ben mi çizgi görüyorum. Siyah nokta işe işaretledim çizginin bulınduğu bölgeyi. BAT'a 5 günüm var bu arada..
Sabah haber ederim canım valla bilmiyorum canım dua ediyorum isteyen herkes için zaten bende yumurta tembelliği var o yüzden tam zamanında olmamıştır yumurtlama aynen dediğin gibi adet olana kadar ümit var :)
var gibii gibii :) insallah vardir bu ay bende ümitliyim :)Kızlar adetim 2 gün geçti acaba burda çizgi var mı
gecen ay yaptıgım test cok bekleyınce bendede böyle bi incecik cizgi oluştu ama hamile degilmişim hayırlısı olsun hakkındaGölge mi buharlaşma çizgisi mi test mi bozuk anlamadım![]()