- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.221
Stres yapma diyeceğim ama kendim de beceremiyorum ki.. ne zaman test yapacaksın bi daha? Ben bu ay çörek otu tarçın bal karışımı denicem :)Off ben daha sokulmedim kahverengi akintim oluyo ara ara..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapma diyeceğim ama kendim de beceremiyorum ki.. ne zaman test yapacaksın bi daha? Ben bu ay çörek otu tarçın bal karışımı denicem :)Off ben daha sokulmedim kahverengi akintim oluyo ara ara..
Stres yapma diyeceğim ama kendim de beceremiyorum ki.. ne zaman test yapacaksın bi daha? Ben bu ay çörek otu tarçın bal karışımı denicem :)
Stres yapma diyeceğim ama kendim de beceremiyorum ki.. ne zaman test yapacaksın bi daha? Ben bu ay çörek otu tarçın bal karışımı denicem :)
Bu ay ben de ilk kez denedim. Beklemedeyim simdi. Bata 9 gunum var.
Hayırlısı olsun canım ben de olurum yakında çalışmalara başlarız tekrardanSokuldum şekerim ben nasip degilmis
Ayy inşallah.. sabah akşam yiyin yazıyor ama ben bitek akşam yiyorum az mı gelir ki?Ben 2. Cocuguma o tarifle hamile kalmistim kizlar, darisi basiniza![]()
Ayy inşallah.. sabah akşam yiyin yazıyor ama ben bitek akşam yiyorum az mı gelir ki?
Hadi guzel haberlerle insaallah.Bu ay ben de ilk kez denedim. Beklemedeyim simdi. Bata 9 gunum var.
Hadi guzel haberlerle insaallah.
Daha once bukarisimi yaptim dikkatli kullanmassan kiste cevirir.lekenlenmelerim var test negatif..ama yarin reglinin 4.gunu artik sokulmesi lazimdi.Stres yapma diyeceğim ama kendim de beceremiyorum ki.. ne zaman test yapacaksın bi daha? Ben bu ay çörek otu tarçın bal karışımı denicem :)
Eğer test negatif çıkıyorsa bence yaşadığın stres yüzünden başlamıyor bi türlü. Benimde bi kaç kere oldu öyle. Herşeyi oluruna bırakmak lazım ama yapamıyorum bende.. hep aklımda.. biz tüp bebek denedik olmadı sonra kendiliğinden oldu, yine olur inşallah Allah'ın izniyle..Daha once bukarisimi yaptim dikkatli kullanmassan kiste cevirir.lekenlenmelerim var test negatif..ama yarin reglinin 4.gunu artik sokulmesi lazimdi.
Her ay ayni stres ama gecen ay 25.gunde regluydim aksamina sokulmustum.farketmez dusukbfalan olyrvsievkorkuyorum bugum tam 5 saat mutfak dolaparini indirip sildim aklimdanda ciksin istedim yorgunluktan ayaklaim sizliyoo..Eğer test negatif çıkıyorsa bence yaşadığın stres yüzünden başlamıyor bi türlü. Benimde bi kaç kere oldu öyle. Herşeyi oluruna bırakmak lazım ama yapamıyorum bende.. hep aklımda.. biz tüp bebek denedik olmadı sonra kendiliğinden oldu, yine olur inşallah Allah'ın izniyle..
Beyaz akintim cok vardi. Biraz da bulantim oluyordu. Duzenli adet olmadigim icin gecikme vardi diyemiyorum. 23 ile 29 gun arasi degisiyordu. Ben 27. Gunde test yaptim. Kan tahlili sonucum da 45 cikti. Doktorum cok düşük dis gebelik bile olabilir dedi. Ya da cok cok yeniymis. Pazartesi tekrar kan vericemRica ederim çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün.amin inşallah belirtin var mıydı adetin gecikti mi?
Ayy inşallah.. sabah akşam yiyin yazıyor ama ben bitek akşam yiyorum az mı gelir ki?
Daha once bukarisimi yaptim dikkatli kullanmassan kiste cevirir.lekenlenmelerim var test negatif..ama yarin reglinin 4.gunu artik sokulmesi lazimdi.
Canımm valla oldun rahatladın. Neden böyle oldu acaba bu ay reglin.bence bir doktora danış.Kizlar..yapacak birsey yok.,Gecmis olsun bana..
![]()
İnşallah sağlıklı devam eder gebeliğin hiç moralini bozma 2 katına çıkar Pazartesi'ye yeni olduğu için böyle çıkmıştır benceBeyaz akintim cok vardi. Biraz da bulantim oluyordu. Duzenli adet olmadigim icin gecikme vardi diyemiyorum. 23 ile 29 gun arasi degisiyordu. Ben 27. Gunde test yaptim. Kan tahlili sonucum da 45 cikti. Doktorum cok düşük dis gebelik bile olabilir dedi. Ya da cok cok yeniymis. Pazartesi tekrar kan vericem
Tesekkur ederim canim. Herkes aynisini soyledi ama insani ici rahat etmiyor iste.sabah tekrar kan verdim 45ten 122ye cikmis. Allah isteyen herkese versinİnşallah sağlıklı devam eder gebeliğin hiç moralini bozma 2 katına çıkar Pazartesi'ye yeni olduğu için böyle çıkmıştır bence
Ohh çok sevindim canım sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah amin amin benim için de dua edersen çok sevinirimTesekkur ederim canim. Herkes aynisini soyledi ama insani ici rahat etmiyor iste.sabah tekrar kan verdim 45ten 122ye cikmis. Allah isteyen herkese versin