Pozitif İdrar Testi Örnekleri

KKızlar adet olsam bugun 3.gun olacaktı ama olmadım dunle evel gun test yaptim negatif yıne de gebelik olabilir mi sizce

Stres yapma diyeceğim ama kendim de beceremiyorum ki.. ne zaman test yapacaksın bi daha? Ben bu ay çörek otu tarçın bal karışımı denicem :)
Daha once bukarisimi yaptim dikkatli kullanmassan kiste cevirir.lekenlenmelerim var test negatif..ama yarin reglinin 4.gunu artik sokulmesi lazimdi.

Daha once bukarisimi yaptim dikkatli kullanmassan kiste cevirir.lekenlenmelerim var test negatif..ama yarin reglinin 4.gunu artik sokulmesi lazimdi.
Eğer test negatif çıkıyorsa bence yaşadığın stres yüzünden başlamıyor bi türlü. Benimde bi kaç kere oldu öyle. Herşeyi oluruna bırakmak lazım ama yapamıyorum bende.. hep aklımda.. biz tüp bebek denedik olmadı sonra kendiliğinden oldu, yine olur inşallah Allah'ın izniyle..

:KK17:Buda bugunki testim

Eklentiler

• IMG_0699.webp
    IMG_0699.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 119
Eğer test negatif çıkıyorsa bence yaşadığın stres yüzünden başlamıyor bi türlü. Benimde bi kaç kere oldu öyle. Herşeyi oluruna bırakmak lazım ama yapamıyorum bende.. hep aklımda.. biz tüp bebek denedik olmadı sonra kendiliğinden oldu, yine olur inşallah Allah'ın izniyle..
Her ay ayni stres ama gecen ay 25.gunde regluydim aksamina sokulmustum.farketmez dusukbfalan olyrvsievkorkuyorum bugum tam 5 saat mutfak dolaparini indirip sildim aklimdanda ciksin istedim yorgunluktan ayaklaim sizliyoo..

Rica ederim çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün.amin inşallah belirtin var mıydı adetin gecikti mi?
Beyaz akintim cok vardi. Biraz da bulantim oluyordu. Duzenli adet olmadigim icin gecikme vardi diyemiyorum. 23 ile 29 gun arasi degisiyordu. Ben 27. Gunde test yaptim. Kan tahlili sonucum da 45 cikti. Doktorum cok düşük dis gebelik bile olabilir dedi. Ya da cok cok yeniymis. Pazartesi tekrar kan vericem

Ayy inşallah.. sabah akşam yiyin yazıyor ama ben bitek akşam yiyorum az mı gelir ki?

Hatirladigim kadariyla sabah aksamdi ama ben de bi kac gun yemeyi unutmustum :KK45:

Corekotunun olcusu fazla kacarsa kist yapar yaziyordu bir yerde canim, ben de okumustum

Beyaz akintim cok vardi. Biraz da bulantim oluyordu. Duzenli adet olmadigim icin gecikme vardi diyemiyorum. 23 ile 29 gun arasi degisiyordu. Ben 27. Gunde test yaptim. Kan tahlili sonucum da 45 cikti. Doktorum cok düşük dis gebelik bile olabilir dedi. Ya da cok cok yeniymis. Pazartesi tekrar kan vericem
İnşallah sağlıklı devam eder gebeliğin hiç moralini bozma 2 katına çıkar Pazartesi'ye yeni olduğu için böyle çıkmıştır bence

İnşallah sağlıklı devam eder gebeliğin hiç moralini bozma 2 katına çıkar Pazartesi'ye yeni olduğu için böyle çıkmıştır bence
Tesekkur ederim canim. Herkes aynisini soyledi ama insani ici rahat etmiyor iste.sabah tekrar kan verdim 45ten 122ye cikmis. Allah isteyen herkese versin

Back
X