- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.321
Çizgi var canım inşallah hamileyimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim benimÇizgi var canım inşallah hamileyimdir
Benimkide aynen böle çıktıBat 14 gun oldu geceli kan verecem sabah hayirlisiyla buda farkli markayla yaptigim test
İlk gonderdigim fotograftaki test en son yaptigim test daha belirgin olanBenimkide aynen böle çıktı
Evet canim var o yuzden kan tahlili yaptirmak en dogrusu olacak hamileysek ona gore dikkat edecez degilsekte calismalara devam edecez :)Benimde aynen böle hamile olma ihtimalimiz var demi benim adet geçeli 3 gün oldu
Benim evime cok uzak hastaneler en yakin saglik ocagi var oraya gidecem mecburen sabah insallah bebis vardir
İnsallah canim ilk cocukmu olacak senindeİnşallah hamileyizdir
Yaptirki bilincli ol hamileysenBen test yaptırmaya korkuyorum sonuç negatif çıkar die![]()
İkiniz icin de hayirlisi olsun. Ben bir taraftan bebekle ugrastigimdan hemen cvp yazamadim kusura bakmayin. Sonuclari yazin buraya mutlaka, merak ederimSonuclari ertesi gun alirim buyuk ihtimalle Allah gonlumuze gore versin babasina benzeyen bi evladim olsun istiyorum bende :) sonuclarida mutlaka yazarim
Tekrar test yaptım negatif canimHamileligin hakkini verecem vallahi :)
Hayirlisi olsun uzulme her zaman umut var adet olmazsan bi doktorada gorun derimTekrar test yaptım negatif canim![]()