Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Tugce2133 Tugce2133 C Cankardes adet gunleriniz gectiyse kan verin direk bence. Hatta durumunuz musaitse ozelde verin 1-2 saate cikiyor. Gec dollenmeden supheleniyorsaniz da erken gebelik testi yapin, onlarda cizgi daha belirgin cikar hamilelik varsa

Tugce2133 Tugce2133 C Cankardes adet gunleriniz gectiyse kan verin direk bence. Hatta durumunuz musaitse ozelde verin 1-2 saate cikiyor. Gec dollenmeden supheleniyorsaniz da erken gebelik testi yapin, onlarda cizgi daha belirgin cikar hamilelik varsa
Benim evime cok uzak hastaneler en yakin saglik ocagi var oraya gidecem mecburen sabah insallah bebis vardir

Evet canım çok istiyorum evladım olsun.cizgi çıkınca umut oldu işte içime yarın haberlerini mutlaka bekliyorum sonucu buraya yaz

Evet canım çok istiyorum çocuğum olmasını inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım. Yarın sonucu mutlaka yaz olur mu inşallah hamilesindir

Sonuclari ertesi gun alirim buyuk ihtimalle Allah gonlumuze gore versin babasina benzeyen bi evladim olsun istiyorum bende :) sonuclarida mutlaka yazarim

Sonuclari ertesi gun alirim buyuk ihtimalle Allah gonlumuze gore versin babasina benzeyen bi evladim olsun istiyorum bende :) sonuclarida mutlaka yazarim
İkiniz icin de hayirlisi olsun. Ben bir taraftan bebekle ugrastigimdan hemen cvp yazamadim kusura bakmayin. Sonuclari yazin buraya mutlaka, merak ederim :halay:

Back
X