- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.341
Cokda uzulmedım canım napalm kısmet ınsallah senın ki vardır testlere güvenmeyin benden soylemesıHayirlisi olsun uzulme her zaman umut var adet olmazsan bi doktorada gorun derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokda uzulmedım canım napalm kısmet ınsallah senın ki vardır testlere güvenmeyin benden soylemesıHayirlisi olsun uzulme her zaman umut var adet olmazsan bi doktorada gorun derim
İnsallah canim Allah tez zamanda meleklerimize kavustursun bizi yarin sonucu alacam hayirlisiylaCokda uzulmedım canım napalm kısmet ınsallah senın ki vardır testlere güvenmeyin benden soylemesı
Canım inşallah bidakine Allahım nasip eder.swnindemi silik çıkmıştıCokda uzulmedım canım napalm kısmet ınsallah senın ki vardır testlere güvenmeyin benden soylemesı
Fotografini gondermistim dun istersen gondereyim canim tekrarCanım inşallah bidakine Allahım nasip eder.swnindemi silik çıkmıştı
Evet bırı silik cıktı ve adetim 6 Gun gecıyorCanım inşallah bidakine Allahım nasip eder.swnindemi silik çıkmıştı
Hemen umitsizlige kapilma benimde 6 gunde negatif cikmisti 10 gunden sonra silik oldu insallah kanda pozotif olur rahatlarimEvet bırı silik cıktı ve adetim 6 Gun gecıyor
regl mi yumurtlamamı?Ne güzel bir tesadüf olur, bana da 10 mayıs olarak gösteriyor takvimim..
bende böyle oldum canım bu ay 2 gün geçtikten sonra regl kanaması geldi oda 3. gün bitti ama negatif kanda bazen olur sökülmesini bekle bakalım.Adet kani sadece peceteye geliyor ped de bişey yok bu nedir bilen var mı aynı mesajı kaç defa yazdım bilmiyorum
Kan verdin mi canım sengunden
Evet canim verdim insallah pozitiftirKan verdin mi canım sen
Sonuç ne zaman çıkacak canimEvet canim verdim insallah pozitiftir
Yarin 11de dediler ama internetten barkod numarasiyla ogrenebilirmisim galiba bugun ona bakacam isteSonuç ne zaman çıkacak canim
Acile gitseydin 45 dk da çıkıyor canimYarin 11de dediler ama internetten barkod numarasiyla ogrenebilirmisim galiba bugun ona bakacam iste
Hastane filan cok uzak en yakin saglik ocagi diye gittimAcile gitseydin 45 dk da çıkıyor canim
İnşallah hamilesindir canım benimHastane filan cok uzak en yakin saglik ocagi diye gittim
İnsallah Rabbim hepimize en guzel sekilde yasatsin o duyguyuİnşallah hamilesindir canım benim
Masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ben cok garip hissediyorum kendimi ya icim icime sigmiyor ama bir yandanda korkuyorumİnşallah canım bu gün bi arkadaşımla konuştum.gebelik testi ilk yaptığında bizimkinden daha silik bi sonuç çıkmış kan testi yaptırmış şimdi hamile
Aynen canimm korkuyorum test yaptırmayaMasallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ben cok garip hissediyorum kendimi ya icim icime sigmiyor ama bir yandanda korkuyorum