- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.541
arkadaşlar bu testlerde beyaz çizgi çıkma durumu var mı? benim yaptığım testlerde ilk başta sadece ışığa doğru tutunca beyaz çizgi görüyorum, asla pembelik falan yok, eşime göre o T çizgisinin yeri, 3 test yaptım ,testler de 1 -2 saat geçtikten sonra o çizgi daha belli oluyor, ama dediğim gibi beyaz ,3. testte bu daha belirgin , bu durumu yaşayan var mı, bu arada regl tarihine 4-5 gün var ..
inş. öyledirson 3 gündür mide bulantım var arada tansiyonum düşüyor gibi oluyor , başka bir başlıkta da yazdım aynı şeyleri,, bugünde batmalar var kasıkta, ama sanki daha erken gibi geliyor o yüzden pek umutlanmak istemiyorum yumurtlama tarihim 13 'ü gibiydi regl de 28 i gibi olmalı ... bilemedim hayırlısı inşallah
Eki Görüntüle 375814
bu testi yorumlayacak var mı ? bir arkadaşla aynı durumu yaşıyoruz ama nedir anlamıyoruz :44:
akadaşım benim adete daha 1-2 gün var :44: , ve bu çizgi pembe değil gri gibi senin ki nasıl çıkmıştı ?
inş. ben de aynı durumla karşılaşırımyukarıda da sormuştum ama senin çizgin pembe miydi yoksa gri mi arkadaşım , benimki gri de... tebrik ederim bu arada , ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
bir cesaret edebilsem...
arkadaşlar bu testlerde beyaz çizgi çıkma durumu var mı? benim yaptığım testlerde ilk başta sadece ışığa doğru tutunca beyaz çizgi görüyorum, asla pembelik falan yok, eşime göre o T çizgisinin yeri, 3 test yaptım ,testler de 1 -2 saat geçtikten sonra o çizgi daha belli oluyor, ama dediğim gibi beyaz ,3. testte bu daha belirgin , bu durumu yaşayan var mı, bu arada regl tarihine 4-5 gün var ..
arkadaşım senin testte nasıl görünüyor bilemiyorum ama benimki aynı fotoğraftaki gibi oluyordu, adet zamanın geldi mi? benim bugün geldi, bugün 2 tane yaptım 2. çizgiyi açıkpembe olarak gördüm bugün, yarın dr.a gidiyorum, senin de adet zamanın gelince belki pembeleşir
işte benimkide senin dediğin gibi beyaz çizgi neyse 3 4 gun sonra bir daha deniycem seninki beyazdan sonra pembeleşmeyemi basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?