- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en pozitifinden idrar testlerim. 4+5
Canim muhtemel atilmayi bekleyen yumurtan var sanki. Testleri sabah tekrarla ilk idrarla gebelik testini. İnsAllah hamesindir cnm. Belki kimyasal da adet olmus olabilirsinCanım bir bakarmısın regl oldum ve bugun 5.günü hem lh hem hcg test. Hcg pozitif verince yarım saatlik idrarla tekrar denedim yine çizgi çıktı sende lh pik iken gebelik testi pozitif vermismiydi denedin mi hiç
Canim muhtemel atilmayi bekleyen yumurtan var sanki. Testleri sabah tekrarla ilk idrarla gebelik testini. İnsAllah hamesindir cnm. Belki kimyasal da adet olmus olabilirsin
Kız acaba yumurtan adetliyken falan mı çatlıyor bazı insanlarda öyle olabiliyormuş...Ama gebelik testinde pozitif duruyor..Bu 2 test direk hamileliği düşündürüyor acaba üstüne mi görüyorsun ? .... benim bile kafamda deli sorularCanım bir bakarmısın regl oldum ve bugun 5.günü hem lh hem hcg test. Hcg pozitif verince yarım saatlik idrarla tekrar denedim yine çizgi çıktı sende lh pik iken gebelik testi pozitif vermismiydi denedin mi hiç
Bu sabah negatıf çıkti lh pik olunca hcg de pozitif oluyor demekkşKız acaba yumurtan adetliyken falan mı çatlıyor bazı insanlarda öyle olabiliyormuş...Ama gebelik testinde pozitif duruyor..Bu 2 test direk hamileliği düşündürüyor acaba üstüne mi görüyorsun ? .... benim bile kafamda deli sorular![]()
![]()
Bende senden bekliyorum kuzum negatif benim hcg lh tan olsa gerek sen nasılsın test yaptınmıPOWERHACK canım günaydın senden haber bekliyorum.
Canım bende öyle tahmin ettim lhden dolayı bi arkadaşında pozitif cikti.Bende senden bekliyorum kuzum negatif benim hcg lh tan olsa gerek sen nasılsın test yaptınmı
Ama LH Nasıl pik oldu ? şuan adetinin 5günü dimi adet görüyorsun yani... Bu durumda LH n pik yapması garip.Bu sabah negatıf çıkti lh pik olunca hcg de pozitif oluyor demekkş
Öğle deme şekerim belki gelmiştir meleğin adet olmadıgın sürece umut her zaman vardır :)Canım bende öyle tahmin ettim lhden dolayı bi arkadaşında pozitif cikti.
Esim dun gece gec geldi eve işten uğrayamamış eczaneye. Bugun öğlen gelecek test almaya gidicez canım. Henuz adet olmadım ama belki bu ay gec yumurtladiysam ondan gec geliyordur. Hamilelik uzak bi ihtimalmis gibi geliyor
Adetim bitti canım 4 gün sürdü bugün 6.gün saat 1 de yapıcam tekrar bilmiyorum demekki regl ile atılmamıs bir yumurtam vardı o gelişti inofolic alıyorum pko yum ben ondandırAma LH Nasıl pik oldu ? şuan adetinin 5günü dimi adet görüyorsun yani... Bu durumda LH n pik yapması garip.
Olabilir Cnm ama sen yinede değerlendir bak benden söylemesi bugün ve yarın değerlendirin...Ben senin yazdıklarını sürekli görür okurdum daha önceki gebeliğini galiba erken öğrenmiştin .. bu yüzden diyorum ki belkide erken yumurtluyorsundur bilemezsin... ve adetlerin de düzensizdi pko dan dolayı,düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığını saptayamazsın...Adetim bitti canım 4 gün sürdü bugün 6.gün saat 1 de yapıcam tekrar bilmiyorum demekki regl ile atılmamıs bir yumurtam vardı o gelişti inofolic alıyorum pko yum ben ondandır
Haklısım cnm dün degerlendirdim 3 gün değerlendiriyim sonra yıne 2 3 günde 1 e düşer :) evet çok düzensiz olunca ögle oluyor anlaşılamıyorOlabilir Cnm ama sen yinede değerlendir bak benden söylemesi bugün ve yarın değerlendirin...Ben senin yazdıklarını sürekli görür okurdum daha önceki gebeliğini galiba erken öğrenmiştin .. bu yüzden diyorum ki belkide erken yumurtluyorsundur bilemezsin... ve adetlerin de düzensizdi pko dan dolayı,düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığını saptayamazsın...
Tmm dediğim gibi 2,3 gün değerlendirin sonra 2 günde 1 değerlendirirsinHaklısım cnm dün degerlendirdim 3 gün değerlendiriyim sonra yıne 2 3 günde 1 e düşer :) evet çok düzensiz olunca ögle oluyor anlaşılamıyor
Tmm dediğim gibi 2,3 gün değerlendirin sonra 2 günde 1 değerlendirirsin![]()