Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar lh pik oldugu zaman hcg pozitif olur mu merak içindeyim başına böyle bişi gelen varmı regl 5.günü bugün yeni bitti

Eklentiler

• IMG_0219.webp
    IMG_0219.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar lh pik oldugu zaman hcg pozitif olur mu merak içindeyim başına böyle bişi gelen varmı regl 5.günü bugün yeni bitti

en pozitifinden idrar testlerim. 4+5

Canım bir bakarmısın regl oldum ve bugun 5.günü hem lh hem hcg test. Hcg pozitif verince yarım saatlik idrarla tekrar denedim yine çizgi çıktı sende lh pik iken gebelik testi pozitif vermismiydi denedin mi hiç

Eklentiler

• IMG_0228.webp
    IMG_0228.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_0226.webp
    IMG_0226.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 173
Canım bir bakarmısın regl oldum ve bugun 5.günü hem lh hem hcg test. Hcg pozitif verince yarım saatlik idrarla tekrar denedim yine çizgi çıktı sende lh pik iken gebelik testi pozitif vermismiydi denedin mi hiç
Canim muhtemel atilmayi bekleyen yumurtan var sanki. Testleri sabah tekrarla ilk idrarla gebelik testini. İnsAllah hamesindir cnm. Belki kimyasal da adet olmus olabilirsin

Kız acaba yumurtan adetliyken falan mı çatlıyor bazı insanlarda öyle olabiliyormuş...Ama gebelik testinde pozitif duruyor..Bu 2 test direk hamileliği düşündürüyor acaba üstüne mi görüyorsun ? .... benim bile kafamda deli sorular :D :D

Kız acaba yumurtan adetliyken falan mı çatlıyor bazı insanlarda öyle olabiliyormuş...Ama gebelik testinde pozitif duruyor..Bu 2 test direk hamileliği düşündürüyor acaba üstüne mi görüyorsun ? .... benim bile kafamda deli sorular :KK70: :KK70:
Bu sabah negatıf çıkti lh pik olunca hcg de pozitif oluyor demekkş

Bende senden bekliyorum kuzum negatif benim hcg lh tan olsa gerek sen nasılsın test yaptınmı
Canım bende öyle tahmin ettim lhden dolayı bi arkadaşında pozitif cikti.
Esim dun gece gec geldi eve işten uğrayamamış eczaneye. Bugun öğlen gelecek test almaya gidicez canım. Henuz adet olmadım ama belki bu ay gec yumurtladiysam ondan gec geliyordur. Hamilelik uzak bi ihtimalmis gibi geliyor

Canım bende öyle tahmin ettim lhden dolayı bi arkadaşında pozitif cikti.
Esim dun gece gec geldi eve işten uğrayamamış eczaneye. Bugun öğlen gelecek test almaya gidicez canım. Henuz adet olmadım ama belki bu ay gec yumurtladiysam ondan gec geliyordur. Hamilelik uzak bi ihtimalmis gibi geliyor
Öğle deme şekerim belki gelmiştir meleğin adet olmadıgın sürece umut her zaman vardır :)

Ama LH Nasıl pik oldu ? şuan adetinin 5günü dimi adet görüyorsun yani... Bu durumda LH n pik yapması garip.
Adetim bitti canım 4 gün sürdü bugün 6.gün saat 1 de yapıcam tekrar bilmiyorum demekki regl ile atılmamıs bir yumurtam vardı o gelişti inofolic alıyorum pko yum ben ondandır

Adetim bitti canım 4 gün sürdü bugün 6.gün saat 1 de yapıcam tekrar bilmiyorum demekki regl ile atılmamıs bir yumurtam vardı o gelişti inofolic alıyorum pko yum ben ondandır
Olabilir Cnm ama sen yinede değerlendir bak benden söylemesi bugün ve yarın değerlendirin...Ben senin yazdıklarını sürekli görür okurdum daha önceki gebeliğini galiba erken öğrenmiştin .. bu yüzden diyorum ki belkide erken yumurtluyorsundur bilemezsin... ve adetlerin de düzensizdi pko dan dolayı,düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığını saptayamazsın...

Olabilir Cnm ama sen yinede değerlendir bak benden söylemesi bugün ve yarın değerlendirin...Ben senin yazdıklarını sürekli görür okurdum daha önceki gebeliğini galiba erken öğrenmiştin .. bu yüzden diyorum ki belkide erken yumurtluyorsundur bilemezsin... ve adetlerin de düzensizdi pko dan dolayı,düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığını saptayamazsın...
Haklısım cnm dün degerlendirdim 3 gün değerlendiriyim sonra yıne 2 3 günde 1 e düşer :) evet çok düzensiz olunca ögle oluyor anlaşılamıyor

osay3 osay3 canım ilk resim dün akşam 2.ci resim bu sabah kasıgımda regl olacakmıs gibi siddetli sancı var bunlar pik mi
Birde pkolularda hep pik mi olur lh?

Eklentiler

• IMG_0228.webp
    IMG_0228.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_0240.webp
    IMG_0240.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 74
Back
X