- 7 Temmuz 2013
- 535
- 438
- 73
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.561
Hayirli olsun canimKizlar hamileyim.kan verdim 124 cikti adetime 2gun var daha Rabbim herkese nasip etsinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canimKizlar hamileyim.kan verdim 124 cikti adetime 2gun var daha Rabbim herkese nasip etsinn
6gün uzun bi süre kan ver benceArkadaşlar selam az önce test yaptım negatif çıktı ama adetim 6 gün gecikti acaba oruçtan ötürü vücut dengem mi bozuldu yoksa gidip kan testi yaptirsam mi negatifte çıktı sonuç ama bilemedim
Hamilesindir inşallahHala regl belirtim yok cook uykum var amacramazana ve isevgitmeye bagliyorum
Bnde bilemedim tekrar yap istersenEki Görüntüle 2007012 Eki Görüntüle 2007013 Eki Görüntüle 2007013 Kizlar testimde cizgi var ama beyazmi ici bilemedim tam 3 gün var adetime yorumlarsaniz sevinirim
At resmi ben bekliyorum :) malesef elimde suan baska test yokEve gidiyorum gece boyu wc cıkmadım ilk idrarla test yapmak için
Yapmadinmi daha :)Eve gidiyorum gece boyu wc cıkmadım ilk idrarla test yapmak için
Yaptım ama net bişey çıkmadı daha biraz beklesin kenarda bi süre sonra tekrar bakarım :)Yapmadinmi daha :)
Ben bebeğe bagladim canim :)Hala regl belirtim yok cook uykum var amacramazana ve isevgitmeye bagliyorum
Rwgl henuzolmadim. Akinti vevleke bile yok bugun 30,gunum kist falan olmadiysam 35,gune kadar bekleyip. Kan verecegim insallah gelmezBen bebeğe bagladim canim :)
Insallah oyle birsey olmaz canim. Dun gece benim de pembe akinti gelmis, sabah farkedip acile gittim, onlar da 2 gun sonraya kadar adet gormezsen kan testi yaptirip tekrarla, yoksa 2 hafta sonra gel, erken gelmissin deyip gonderdi. Her bir surec ayri bir olay bu hamilelikte. Allah yardimcimiz olsun..Rwgl henuzolmadim. Akinti vevleke bile yok bugun 30,gunum kist falan olmadiysam 35,gune kadar bekleyip. Kan verecegim insallah gelmez
Canim bu hangi marka test? Şöyle ki bir cizgi var, bazen ucuz testler boyle az goateriyor. Benim beta hcg 866 cikti ama ucuz bir testte hala silik gorunuyordu. Bata 4 gun kala baska markadan yaptigimda ise daha nettiEki Görüntüle 2007012 Eki Görüntüle 2007013 Eki Görüntüle 2007013 Kizlar testimde cizgi var ama beyazmi ici bilemedim tam 3 gün var adetime yorumlarsaniz sevinirim
Gebelikte akinti olurvyerleskeden,dr dra degisr mutlaka dr gidip muayyenebol pregestoran vereceklerdirInsallah oyle birsey olmaz canim. Dun gece benim de pembe akinti gelmis, sabah farkedip acile gittim, onlar da 2 gun sonraya kadar adet gormezsen kan testi yaptirip tekrarla, yoksa 2 hafta sonra gel, erken gelmissin deyip gonderdi. Her bir surec ayri bir olay bu hamilelikte. Allah yardimcimiz olsun..
Nova cnm.. Ilk yaptigimda dikkat etmedim baktim gectim bi kac saat sonra böyle olmus.. Ben hep test yaparim nerdeyse iki yildir hic ikinci cizgi cikmazdi.. Ama hic ümitli degilim hayirlisi artik bu arada tebrik ederim seni bizler icinde dua et :)Canim bu hangi marka test? Şöyle ki bir cizgi var, bazen ucuz testler boyle az goateriyor. Benim beta hcg 866 cikti ama ucuz bir testte hala silik gorunuyordu. Bata 4 gun kala baska markadan yaptigimda ise daha netti
Allah razi olsun canim, inşallah hamilesindor, Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin. Dua ederim elbet hepimiz icin :) ben bile henuz inanamıyorum, burada kimyasal gebelik haberlerini falan okudukcaNova cnm.. Ilk yaptigimda dikkat etmedim baktim gectim bi kac saat sonra böyle olmus.. Ben hep test yaparim nerdeyse iki yildir hic ikinci cizgi cikmazdi.. Ama hic ümitli degilim hayirlisi artik bu arada tebrik ederim seni bizler icinde dua et :)