Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayirlisi olsuun ben de pkoluyum ama klomen ve inofolic kullandim 2. ayda hamile kaldim sag salim bebislerimize kavusuruz insallah :dua:
Amin inşallah cnm ben 5 kez klomen catlatma ignesi oldum 3 kezde sadece klomen kullandım bir kimyasalim var 2 senedir daha ilk defa kendiligimden hamile kaldım eğer doğruysa hiç bişi kullanmadım çok geçerdi zaten günüm o yüzden hiç umudum yoktu :)

Amin inşallah cnm ben 5 kez klomen catlatma ignesi oldum 3 kezde sadece klomen kullandım bir kimyasalim var 2 senedir daha ilk defa kendiligimden hamile kaldım eğer doğruysa hiç bişi kullanmadım çok geçerdi zaten günüm o yüzden hiç umudum yoktu :)
Allah nasip edince oluyor canim ya insallah bu seferkini sag salim kucagina alip buyutmeyi nasip eder

arkadaşlar merhaba bende adet olacakmışım gibi agirilar bel ağrısı oluyo idrar testinde negatif çıktı adete yaklaşık on gün var neden oluyor olbilir aranızda yaşayan var mi hamile olm şansı var mi??

Buda benim testim pko hastasıyım ve hiç tedavi görmedim bu ay tek hap bile kullanmadım regl gecikmesinin 9.gunu 2. İdrarla yaptım.yumurtlamam bile duzenli degildi yavasti yumurtaliklarim. Kan verdum yarin cikacak insallah bebisim benimledir. Hayirlisi neyse o olsun.Eki Görüntüle 2019635
kan değeriniz nedir acaba?

takvim yapmışssın hayırlı olsun. ama günün geçti sanırım bir kaç tane daha denemeni öneririm çünkü benim testler bariz pozitifti regl oldum .
Denedim canim gecen ay en az 10 tane test yaptim hepsi bembeyazdi dun yaptigimda 2 dakika gecmeden cok silik cizgi cikti emin olmak icin bugun 2 ayri test daha yaptim dune gore daha belirgin cikti ikisinde de hem de hemen cikti :) olduguna eminim ama tabi yine kan verecegim

Denedim canim gecen ay en az 10 tane test yaptim hepsi bembeyazdi dun yaptigimda 2 dakika gecmeden cok silik cizgi cikti emin olmak icin bugun 2 ayri test daha yaptim dune gore daha belirgin cikti ikisinde de hem de hemen cikti :) olduguna eminim ama tabi yine kan verecegim
Allah kucağınıza almayı nasip etsin ,sevindim.

arkadaşlar merhaba bende adet olacakmışım gibi agirilar bel ağrısı oluyo idrar testinde negatif çıktı adete yaklaşık on gün var neden oluyor olbilir aranızda yaşayan var mi hamile olm şansı var mi??ha bîrde sureklituvalete cikiyorumt

O kadar kisi bakmis bir kisi cevab vermis hep böyle niye anlamiyorum ben elimden geldikce herkese yazmaya calisiyorum bende bi sıkıntı görüyosunuz galiba .

Back
X