Pozitif İdrar Testi Örnekleri

evet cok kasık ağrım bel ağrım vardi malesef ben düşük yaptım inşallah hamilesindir

ınşşah cnm 3 gunum var bakalım test yapmaya cesaretım yok galba ama şu yağmur bır dursun gıdıp alıcam ıns olumlu cıkar gecen gunlerde goguslerım ara sıra sancı ıle sızlama arası yapıyordu suan bırsey yok bakalım oğleden sonra test yaparım umarım

Hımmm anladım canım beta bu arada arttı değil mi
BEN İLK GEBELİKTE HİÇ BETA BAKTIRMADIM DESEM NASIL BİR CAHİLLİK İŞTE BENİM OĞLAN 9 YAŞ BİRDE GEBELİĞİ KOYARSAN 10 YIL ÖNCE İDİ. BEN EVDE TEST YAPTIM ONDAN SONRA DR GİTTİM DR KESE YOK DEDİ KLEKELENMELERİ ANLATINCA BOŞ GEBELİK SAĞLIKSIZ YUMURTA İLE SPERMİN DÖLÜ DEDİ VE KÜRTAJ ÖNERDİ BENDE KABUL ETMEDİM. İLACI ALDIM ÇIKTIM 10 GÜN SONRA BAŞKA DR GİTTİM KALP ATIŞI DUYDUM

evet cok kasık ağrım bel ağrım vardi malesef ben düşük yaptım inşallah hamilesindir

ınşşah cnm 3 gunum var bakalım test yapmaya cesaretım yok galba ama şu yağmur bır dursun gıdıp alıcam ıns olumlu cıkar gecen gunlerde goguslerım ara sıra sancı ıle sızlama arası yapıyordu suan bırsey yok bakalım oğleden sonra test yaparım umarım

BEN İLK GEBELİKTE HİÇ BETA BAKTIRMADIM DESEM NASIL BİR CAHİLLİK İŞTE BENİM OĞLAN 9 YAŞ BİRDE GEBELİĞİ KOYARSAN 10 YIL ÖNCE İDİ. BEN EVDE TEST YAPTIM ONDAN SONRA DR GİTTİM DR KESE YOK DEDİ KLEKELENMELERİ ANLATINCA BOŞ GEBELİK SAĞLIKSIZ YUMURTA İLE SPERMİN DÖLÜ DEDİ VE KÜRTAJ ÖNERDİ BENDE KABUL ETMEDİM. İLACI ALDIM ÇIKTIM 10 GÜN SONRA BAŞKA DR GİTTİM KALP ATIŞI DUYDUM
Hımm anladım canım inşallah bebeğim sağlıkla tutunur bana ne deyim :( Rabbim büyük bide kolay hamile kalan biti değilim ondan endişem yarın dananın kuyruğu kopacak beta bakacak ve alttan ultrasonda kanamanın büyüklüğüne bakar artık.. Kese için daha çok erken beklemekten başka çarem yok ya sabır diyorum

Yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti?

Hımm anladım canım inşallah bebeğim sağlıkla tutunur bana ne deyim :KK43: Rabbim büyük bide kolay hamile kalan biti değilim ondan endişem yarın dananın kuyruğu kopacak beta bakacak ve alttan ultrasonda kanamanın büyüklüğüne bakar artık.. Kese için daha çok erken beklemekten başka çarem yok ya sabır diyorum

SENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ SABIR CANIM SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN DİKKAT ET KENDİNE

herseyın hayırlısnı versın rabbım ama ıns cnm cesaret bıraz bende gunumu mu beklesem dıyorum bır yandan yapsam mı dıyorum acaba kafam karma karsıık
YAP İÇİNDE KALMASIN BEN DEDİM YA MERAKIMA YENİK DÜŞTÜM EN AZINDAN ARTIK UMUDUM YOK AMA YİNEDE RABBİMİN MUCİZESİ BİTMEZ İNŞALLAH BEBEKLER GELİYORDUR SAĞLIKLA

Canım demek test yaptın mı :KK43: hayırlısı olsun inşallah aşılama yapcan mı
evet canım adete 4 gün vardı dün ve yaptım boyumun ölçünü bir kez daha aldım evet yapacağım artık adetin gelmesini bekliyorum. canım benim cuma olacak adet o zaman nasıl olur dr arayıp sorayım mı 2-3 günler test yapılır sanırım

evet canım adete 4 gün vardı dün ve yaptım boyumun ölçünü bir kez daha aldım evet yapacağım artık adetin gelmesini bekliyorum. canım benim cuma olacak adet o zaman nasıl olur dr arayıp sorayım mı 2-3 günler test yapılır sanırım
Evet canım benden 3-4 GUN öncesinde kan alıp bazı şeylere baktılar sende ara doktorunu.. İnş aşılama bebişini getiri sana

Evet canım benden 3-4 GUN öncesinde kan alıp bazı şeylere baktılar sende ara doktorunu.. İnş aşılama bebişini getiri sana
inşallah senin rahim filminin üçüncü ayı idi benim gibi birde aşılama sonrası aydı bence ikisinin etkisi var gebeliğinde canım. inşallah seninde güzel gelişecek inşallah

Back
X