- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.721
kızlar bir cevap verseniz ya2aylık hamilelik idrar testinde çıkardı dimi olsaydı
Eki Görüntüle 468257 kızlar sizce de bu test pozitif mi??
adetim 5 gün geçti canım saat 5 ya da 6 gibi yaptım işte ben de iki çizgi de silik çıktı bilemedim o yüzdeen..
testler zaman zaman yanlış gösterebiliyormus ya o ihtimalden dolayı sordum
bana kalirsa testin pozitif ve de hamilesin insallah..kan testi versene en guveniliri o .
Eki Görüntüle 468257 kızlar sizce de bu test pozitif mi??
evet canım yarın giderim sabah tekrar test yaparım sonra dooogru doktora inşallah dediğin gibidir..silik de olsa bu iki çizgi hüngür hüngür aglamama yetti
canım eğer 2 çizgi de testi yapar yapmaz çıktıysa bence de pozitif, benim de ilk idrar testim böyleydi, hatta dediğin gibi 2 çizgi de silikti ben 2. bir test daha yapmıştım...
hayırlı olsun
ayy canimsin yaa...ben az kalmisdi aglayim kayb oldu ikinci cizgim..kursagimda kaldi yaani..sen kac zamandir bekliyorsun canim? insalalh bebeyin seninledir.
kızlar ben de bu siteye yeni üye oldum çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz ben de ikidir yapıyorum silik çizgi çıkıyor..aralık ayında düşük yapmıştım onda da test yaptığımda silik çıkmıştı ve gebeydim yine hamilemiyimdir kızlaarr
Iste buda benim bugun yaptigim test sonucum
Eki Görüntüle 468351
Gecen ay umitlenmistim ama kanamam olunca regl oldum diye uzerine durmamistim.
Hala kahverengi akintim var 3 haftadir buda beni korkuttu sonucu ogrenince.
Bugun kan aldirdim sonucu yarin aksam ogrenicem. Ins bi problem yokturdur.
insallah hamilesindir canim
testi tekrarla bence ilk idrarda koyulasiyor mu cizgi
ya da en guzeli kan testi yaptir bence
ben de aralik ayinda dusuk yapmistim simdi bebegimin yeniden gelmesini bekliyorum saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?