Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım bu nasıl bi test hiç görmedim böylesini.erken gebelikler daha iyi sanırım bi çok insan görmüş orda
bunu kapaksız yollamışlar strip test ici var işte valla ucuz diye mi böyle bilmiyorum ki
neden kapakları yok uc tarafını idrara tutuyosun yada damlatıyosun işte

Artık yediğimizden mi içtiğimizden mi bilmiyorum bizim nesilde gebe kalmak zor o gebeliği devaö ettirmk zor herşey zor. Herkesin ya bi rahatsızlığı ya bişeyi var. Allahım beterinden korusun tabiki dermansız dert vermesin ama herşey çokl zor

Kızlar ya kör olcam artık bakarken. Bana mı öyle geliyo yoksa orda bi çizgi varmıı? Az önce başka bi gruba kesin gebe değilim yazmıştım bu tahlili yapıp bişey çıkmayınca 20-25 dk sonra hadi yine bi bakayım dedim gördüm sanki. İlk gebeliğimdede bat günü çok silik öğrenmiştim
Var var, hayırlı olsun:halay:

Kizlaaar işe gitmeden test yapayım dedim rüyamdada cift cizgi gördüm neysee
İlk 10 dakkada cıkan sonuca bakarmisiniz varmi?? Fotoyu anca işe gelince çekebildim valla mendil arasina koyup getirdim size gösterim diye :KK70:

Eklentiler

• 20170822_074851.webp
    20170822_074851.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 129
Kizlaaar işe gitmeden test yapayım dedim rüyamdada cift cizgi gördüm neysee
İlk 10 dakkada cıkan sonuca bakarmisiniz varmi?? Fotoyu anca işe gelince çekebildim valla mendil arasina koyup getirdim size gösterim diye :KK70:
Evet silik bi çizgi var inşallah belirginleşir

Bu sabah gittim yine kan verdim. Yarın çıkacak sonuç. Dua edin bana kızlar ne olur beta hcg değerim 2 katına yükselmiş olsun..

Su an elimde yok canim yagmur yagiyor eczane de uzak .Esime aldirmak istemiyorum cok heyecana giriyor o uzulunce daha kotu oluyorum.Batima 6 7 gun var. 2 gun sonra yapsam eger varsa belirginlesir mi acaba
Sanirim tamamen kişiye bağlı bişi bu bazısında önce cıkıyor bazısında adet günü veya günü gecince. Bende üzülüyorum valla şimdi kan vermeye geldim sonucu bile bile veriyoruz işte bi yandanda mecburum şimdi doktor ilaç yazarsada aklıma takılır varmıydı yokmuydu diye

Back
X