Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eklentiler

• IMG_2467.webp
    IMG_2467.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 142
Ya kizlar Allahtan hayirlisini dileyin hayirsiz, sagliksiz olacaksa bizi uzecekse hic olmasin

Birseyi illa olsun diye kafaya takarsak olur ama bu seferde baska bir sorun olur keske olmasaydi deriz.

Ben akisina biraktim istiyormuyum evet ama vardir Rabbimin bildigi birsey. Olursa bas ustune olmazsa da yapacak bisi yok vardir bir bildigi.

Iki uc gunde bir kez test yapiyorum koyverdim gitti yani

KIZlar selam Yen'i yaptım ikisinide iki testte de çizgi görüyor musunuz bana mı öyle geliyor
Bence negatif canim yani testlerde hafif cizgi var ana testlerde hata var gibi; cunku adetin uzerinden bu kadar gectikten sonra cizgi silik cikmaz (gec dollenme olsa bile neredeyse 1 ay gecmis olur uzerinden)

Bence negatif canim yani testlerde hafif cizgi var ana testlerde hata var gibi; cunku adetin uzerinden bu kadar gectikten sonra cizgi silik cikmaz (gec dollenme olsa bile neredeyse 1 ay gecmis olur uzerinden)
Hepsinde mi hata var tatlım sen Benim yerimde olsan nasıl bir yol izlerdin kafam çok karıştı maalesef var yok larla kana gitmek çözüm fakat testte görmeden de gitmek istemiyorum :(

Hepsinde mi hata var tatlım sen Benim yerimde olsan nasıl bir yol izlerdin kafam çok karıştı maalesef var yok larla kana gitmek çözüm fakat testte görmeden de gitmek istemiyorum :KK43:

Bence 1-2 gun daha bekle, tekrar test yap (belki baska markayla denemelisin) eger koyulasiyorsa kan testine git ama yoksa begatiftir zaten

Bence 1-2 gun daha bekle, tekrar test yap (belki baska markayla denemelisin) eger koyulasiyorsa kan testine git ama yoksa begatiftir zaten
İlgin için teşekkür ederim canım sağol bıraktım yarın sabah test yapacağım ilk idrarla çıkmazsa kana gitmek yok çıkarsa kana gideceğim ;)

Hepsinde mi hata var tatlım sen Benim yerimde olsan nasıl bir yol izlerdin kafam çok karıştı maalesef var yok larla kana gitmek çözüm fakat testte görmeden de gitmek istemiyorum :KK43:

Ben sana benim testleri gostersem hepsi kipkirmiziydi on tane yaptiysam onu da cift cizgiydi hemde belirgin
Doktora gittim hcg yoktu
Anlayacagin testler bozukmus ayrica bu testlerden yapmak yerine 20 liralik pahali testlerden de bir tane alip yap orda da cikiyorsa vardir birsey

Back
X