Pozitif İdrar Testi Örnekleri

20171014_160941-1.webp Kızlar bi bakarmisiniz çok silikte olsa bir çizgi var gibi bide siz bakın lutfen

Canim yorum yap kisminda dosya ekle yaziyor ya ordan ekleyeceksin meraklandim :)
Yükledim canım bi bakın bakalım adete 3 gün var ve benim üç gündür kahverwnfi pembe akıntılarım oluyo korkuyorum kimyasal gebeliktir diye :(

Eklentiler

• 20171014_170358-1.webp
    20171014_170358-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 239
  • 20171014_153806-1.webp
    20171014_153806-1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 243
Elinde test varsa yine bi yap bakalim koyulasacak mi canim ama bnce var
Bu arada bu testi de öğlen yapmıştım iki saatlik idrarla çok sık idrara çıkıyorum bir de on rağmen silik de olsa çıkması beni umutlandırdı. 3 yaşında da bi kızım var bi haftadır hastaydı kucağıma falan çok aldım belki o yüzden de lekenmelerim olmuş olabilir diye düşündüm. Bakalım hakkımda hayırlısı olsun sizleri de haberdar ederim canım çok sağol destek verdiğin için :)

Bu arada bu testi de öğlen yapmıştım iki saatlik idrarla çok sık idrara çıkıyorum bir de on rağmen silik de olsa çıkması beni umutlandırdı. 3 yaşında da bi kızım var bi haftadır hastaydı kucağıma falan çok aldım belki o yüzden de lekenmelerim olmuş olabilir diye düşündüm. Bakalım hakkımda hayırlısı olsun sizleri de haberdar ederim canım çok sağol destek verdiğin için :)
Canm bende bu testi saat 4 te yaptım ama 5 6 saatlik idrarımı tutmuştum dayanamadim yaptım ilk başta gölge gibi cizgi vardı kuruyunca böyle oldu20171014_183054-1.webp 20171014_183054-1.webp

Batlarimiz ayni canim belki yerlesme kanamasidir senin ki hadi insallah guzel haberlerini verirsin :)

Back
X