- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yorum yap kisminda dosya ekle yaziyor ya ordan ekleyeceksin meraklandim :)Yükleyeceğim yeri bulamadım![]()
Yükledim canım bi bakın bakalım adete 3 gün var ve benim üç gündür kahverwnfi pembe akıntılarım oluyo korkuyorum kimyasal gebeliktir diyeCanim yorum yap kisminda dosya ekle yaziyor ya ordan ekleyeceksin meraklandim :)
Canım sen hamile değilmiydinEki Görüntüle 2055362 Kızlar bi bakarmisiniz çok silikte olsa bir çizgi var gibi bide siz bakın lutfen
Canm benim tam belli değildi her test negatifti bugünde bunu yaptım ama burda belli olmuyo test elimde bariz çizgi varCanım sen hamile değilmiydin
Canim cizgi var bi kan ver bakalim insallah kimyasal degildirYükledim canım bi bakın bakalım adete 3 gün var ve benim üç gündür kahverwnfi pembe akıntılarım oluyo korkuyorum kimyasal gebeliktir diye![]()
Kuzum test bozulmus sanki bi predictor yapsanEki Görüntüle 2055396 testimin Son hali canm
Evet ben de kan vermek istiyorum ama eşim bekle adet gününü diyo nasıl sabredicem bilmiyorum. Elimde bi test daha var onu da pazartesi sabahı mı yapsam acabaCanim cizgi var bi kan ver bakalim insallah kimyasal degildir
Adetine ne kadr var canimEvet ben de kan vermek istiyorum ama eşim bekle adet gününü diyo nasıl sabredicem bilmiyorum. Elimde bi test daha var onu da pazartesi sabahı mı yapsam acaba![]()
Canim dağılmış pembe çizgi bence tekrar yapEki Görüntüle 2055396 testimin Son hali canm
Canm pembe çizgi alt tafartan dağılmış başta dagilmamisti kuruduktan sonra böyle olduCanim dağılmış pembe çizgi bence tekrar yap
3 gün varAdetine ne kadr var canim
Elinde test varsa yine bi yap bakalim koyulasacak mi canim ama bnce var3 gün var
Pazartesi sabah yapayım diyorum adetten bi gün önce olmuş olacak hcg yükselirse çizgi koyulaşır zaten off sabretmek çok zor..Elinde test varsa yine bi yap bakalim koyulasacak mi canim ama bnce var
Bu arada bu testi de öğlen yapmıştım iki saatlik idrarla çok sık idrara çıkıyorum bir de on rağmen silik de olsa çıkması beni umutlandırdı. 3 yaşında da bi kızım var bi haftadır hastaydı kucağıma falan çok aldım belki o yüzden de lekenmelerim olmuş olabilir diye düşündüm. Bakalım hakkımda hayırlısı olsun sizleri de haberdar ederim canım çok sağol destek verdiğin için :)Elinde test varsa yine bi yap bakalim koyulasacak mi canim ama bnce var
Canm bende bu testi saat 4 te yaptım ama 5 6 saatlik idrarımı tutmuştum dayanamadim yaptım ilk başta gölge gibi cizgi vardı kuruyunca böyle olduBu arada bu testi de öğlen yapmıştım iki saatlik idrarla çok sık idrara çıkıyorum bir de on rağmen silik de olsa çıkması beni umutlandırdı. 3 yaşında da bi kızım var bi haftadır hastaydı kucağıma falan çok aldım belki o yüzden de lekenmelerim olmuş olabilir diye düşündüm. Bakalım hakkımda hayırlısı olsun sizleri de haberdar ederim canım çok sağol destek verdiğin için :)
Anladım canım inşallah hanilesindir ama sen yinede testi tekrarla yarın haber ver banadaCanm pembe çizgi alt tafartan dağılmış başta dagilmamisti kuruduktan sonra böyle oldu
En gec salı günü yapabilirim testi canm yaAnladım canım inşallah hanilesindir ama sen yinede testi tekrarla yarın haber ver banada
Batlarimiz ayni canim belki yerlesme kanamasidir senin ki hadi insallah guzel haberlerini verirsin :)Bu arada bu testi de öğlen yapmıştım iki saatlik idrarla çok sık idrara çıkıyorum bir de on rağmen silik de olsa çıkması beni umutlandırdı. 3 yaşında da bi kızım var bi haftadır hastaydı kucağıma falan çok aldım belki o yüzden de lekenmelerim olmuş olabilir diye düşündüm. Bakalım hakkımda hayırlısı olsun sizleri de haberdar ederim canım çok sağol destek verdiğin için :)