- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.881
Allahim bizede nasip etsin insAllah yeniden anne olmayi
Merhaba, benim sorum şöyle, 2 yıl yasmin kullandım, 2 ay önce bıraktım, ilk ay yine 28.gün oldu adetim fakat bu ay 31.gün oldu hala adet olamadım, dün test yaptım negatifti 10dk içinde nova adlı test, ama şimdi bakıyorum sanki çerçevemsi ışığa tutunca görünen bişi var çizgi gibi, 10 dakikadan sonrayı dikkate almayın diolar ama emin olamadım, sizce adet gecikmeme yasmin mi neden olmuştur?çünkü yasminden önce adetlerim değişkendi :/
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh. benimde testimde böyle çıktı ama sonra kanamayla beraber gitti galiba.çok sevinmiştim bayram sonrası süpriz olsun ozaman gidelim doktora dedim ama adet oldum((
beyaz fonlular akşam yaptığım test kahverengi fonlular ise sabah ilk idrarla yaptığım test adetim iki gün gecikince yaptım
Eki Görüntüle 540045 Eki Görüntüle 540046
Eki Görüntüle 540047 Eki Görüntüle 540048
beyaz fonlular akşam yaptığım test kahverengi fonlular ise sabah ilk idrarla yaptığım test adetim iki gün gecikince yaptım
Eki Görüntüle 540045 Eki Görüntüle 540046
Eki Görüntüle 540047 Eki Görüntüle 540048
bende 2 gün gecikince düngece 2 tane bu sabah 1 tane ve öğleden sonra başka markadan 1 tane yaptım. hepsinde sendeki gibi belirsiz bir pembe çizgi mevcut. bir kaç gün daha beklemek mi gerekir.
adetime 5 gün var yarın ilk idrarda belli olur mu arkadaşlar test yapsam
azönce test yaptım sanki ikinci çizgi çıktı gişbi oldu 10 dk bekledim yok..tek çizgi belirginuffff
bebişin belkide göz kırptı sanaaaa
6. testimi yaptım bu akşam. çizgi anında ne t bir şekilde çıktı ben hamileyim .. yarın kantestide yaptıracağım aftaya çarşamba doktor raandevum var Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
ne güzellll bi haber buu! inşallah darısı başımız...dhaa önceki testlerin nasıldı buarada?benm çizgi hep sonradan çıkıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?