• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Üstüne görme olduğunu düşünüp test yapanlar var mı? Sonuçlarınız ne oldu? Ben üstüne görme olduğunu düşündüğüm adetimin 6.günü test yaptım ama negatif çıktı ilk günler çok yoğundu bugün 8.gün ama kahverengi akıntım var 15 gündürde kasık ağrım var böyle bir şey yaşayan oldu mu:( son ilişkiden 18 gün sonra yani tam günümde regl oldum bugün 26.gün sizce hamile olabilir miyim ayrıca kondomla dışa boşalma yaparak korunuyorduk:(

kizlar 2 defa dogum sancisi gibi sanci oldu cok siddetliydi ve az once kanli sumuksu bisey geldi galiba dogum iyice yaklasti

X
Üstüne görme olduğunu düşünüp test yapanlar var mı? Sonuçlarınız ne oldu? Ben üstüne görme olduğunu düşündüğüm adetimin 6.günü test yaptım ama negatif çıktı ilk günler çok yoğundu bugün 8.gün ama kahverengi akıntım var 15 gündürde kasık ağrım var böyle bir şey yaşayan oldu mu:KK43: son ilişkiden 18 gün sonra yani tam günümde regl oldum bugün 26.gün sizce hamile olabilir miyim ayrıca kondomla dışa boşalma yaparak korunuyorduk:KK43:
Adetlerın duzenlı ıse bu dedgın cok zor ıhtımal tatlım uzgunum senı kırmak ıstemem

X

Adetlerın duzenlı ıse bu dedgın cok zor ıhtımal tatlım uzgunum senı kırmak ıstemem
Zaten hamile olmak istemiyorum allah isteyenlere versin ama ben okulum bitmeden ve şuan bi işim varken en son isteyeceğim şey olur 2 test yaptım 4 gün arayla negatif ama bu kasık ağrıma bi anlam veremedim canım geçmiyor bi türlü reglmin 9.günü hala 2-3 damla kahvernegi leke gelmiş:(

Zaten hamile olmak istemiyorum allah isteyenlere versin ama ben okulum bitmeden ve şuan bi işim varken en son isteyeceğim şey olur 2 test yaptım 4 gün arayla negatif ama bu kasık ağrıma bi anlam veremedim canım geçmiyor bi türlü reglmin 9.günü hala 2-3 damla kahvernegi leke gelmiş:KK43:
Istemıoruz ıstemıoruz bende panıklıordum adet gecıkınce ne yapcam hamıleysem dıe cıldırıordum o ladar pısmanımkı hocbır problem olmadan yıllardır olmadı canım benım.suan hamıle degılsın zaten rahat ol usutmussundur.ama sımdıkı zamanda yedıgımız ıctıgımız soludugumuz herseyden cocuk sahıbı olmak zorlasıoruz oluncada gelısmıor.stres hıc bıtmıor.rabbım gonlune gore versın tabı ama canım benım dusunmeye basla gec kalma

Istemıoruz ıstemıoruz bende panıklıordum adet gecıkınce ne yapcam hamıleysem dıe cıldırıordum o ladar pısmanımkı hocbır problem olmadan yıllardır olmadı canım benım.suan hamıle degılsın zaten rahat ol usutmussundur.ama sımdıkı zamanda yedıgımız ıctıgımız soludugumuz herseyden cocuk sahıbı olmak zorlasıoruz oluncada gelısmıor.stres hıc bıtmıor.rabbım gonlune gore versın tabı ama canım benım dusunmeye basla gec kalma
Tama canım sağ ol inşallah dediğin gibidir

Back
X