• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba..dün akşam testimin görüntüsünü atmiştım..ikinci cizgi silik cikmisti..hamilemiyim degilmiyim diye merak ediyordum..bu sabah kan testi icin doktora gittim ve değerim bhcg 104.6 cikti hamileymişim..herkese yorum icin teşekkürler
Hayırlı olsun

Kızlar benım adet gunum bugunku testım 3gun once 19kusurdu sanırım yukselmıs :):) Rabbım hayırlısını versın 20171119_162244.webp

Cok erken daha bellı olmazz sen yarın hangı ılacları kullancaksın onları vercek doktorun onlem alcak dusmesın dıye folıkasıt kullancksın.ancak 5.hafta bıtımı ultrason hele kalbı duynak ıcın acele etme sakın stres yapma
peki dis gebelik yada bos gebelik nasil oluyor eger olsaydi belli olur muydu ben hala esime soylemedim de iyice emin olayim diyorum ama dayanamiyorum :KK43:

peki dis gebelik yada bos gebelik nasil oluyor eger olsaydi belli olur muydu ben hala esime soylemedim de iyice emin olayim diyorum ama dayanamiyorum :KK43:
Ayy canım sen cok stres yapıorsun ve ustune olumsuz seyler dusunme lutfe yok dıs gebelık bıs gebelık suan degerlerın ıyı artıor lutfen olumlu dusunkı olumlu olsun..dıs gebelık olsa suan duramazdın agrıdan.canımsız kotu dusunup cagırma olumauzlukları.tevekkul et hayırlsıı de ıcını ferah tut.

Back
X