- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.501
GuEl hamılesın artıyor gubden guneKızlar lh testim bu şekilde dün yaptığım öok çok silikk bu kadar değill acaba diyorum koyulaşıyoo niye ki diyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GuEl hamılesın artıyor gubden guneKızlar lh testim bu şekilde dün yaptığım öok çok silikk bu kadar değill acaba diyorum koyulaşıyoo niye ki diyorummm
Cnm yestı yanıle bızuk sanırım
Hayırlı olsunMerhaba..dün akşam testimin görüntüsünü atmiştım..ikinci cizgi silik cikmisti..hamilemiyim degilmiyim diye merak ediyordum..bu sabah kan testi icin doktora gittim ve değerim bhcg 104.6 cikti hamileymişim..herkese yorum icin teşekkürler
Canım t cızgısı ıle c cızgısı arası cok uzak sankı bozuk test tekrar etsene canım bır daha yap
Ohoo süperKızlar benım adet gunum bugunku testım 3gun once 19kusurdu sanırım yukselmıs :):) Rabbım hayırlısını versınEki Görüntüle 2069288
hayirli olsun cnmHayırlı olsun
Masallhh dıyelım normal tabıkııı.rabbım devamını gostersın hayırlısını versın canımcuma gunu kan testi yaptirmistim 189 du sonuc bugun yine yaptirdim sonuc 486 normal mi bu kontrolum yarin ama bekleyemiyorum![]()
peki cnm acaba artik ultrasonda gözükür müM
Masallhh dıyelım normal tabıkııı.rabbım devamını gostersın hayırlısını versın canım
Cok erken daha bellı olmazz sen yarın hangı ılacları kullancaksın onları vercek doktorun onlem alcak dusmesın dıye folıkasıt kullancksın.ancak 5.hafta bıtımı ultrason hele kalbı duynak ıcın acele etme sakın stres yapmapeki cnm acaba artik ultrasonda gözükür mü![]()
Cok guzel artmişcuma gunu kan testi yaptirmistim 189 du sonuc bugun yine yaptirdim sonuc 486 normal mi bu kontrolum yarin ama bekleyemiyorum![]()
peki dis gebelik yada bos gebelik nasil oluyor eger olsaydi belli olur muydu ben hala esime soylemedim de iyice emin olayim diyorum ama dayanamiyorumCok erken daha bellı olmazz sen yarın hangı ılacları kullancaksın onları vercek doktorun onlem alcak dusmesın dıye folıkasıt kullancksın.ancak 5.hafta bıtımı ultrason hele kalbı duynak ıcın acele etme sakın stres yapma
oyle mi gercekten ben hic anlamiyorum ilk tecrubelerim kontrolede yarin gidecegim ama cok heyecanliyimCok guzel artmiş
Ultrasonda kese rahımdeyse okdırpeki dis gebelik yada bos gebelik nasil oluyor eger olsaydi belli olur muydu ben hala esime soylemedim de iyice emin olayim diyorum ama dayanamiyorum![]()
Hemen kese görünmez 4 haftalık falanoyle mi gercekten ben hic anlamiyorum ilk tecrubelerim kontrolede yarin gidecegim ama cok heyecanliyim![]()
kese gorunmedi iste hicHemen kese görünmez 4 haftalık falan
Ayy canım sen cok stres yapıorsun ve ustune olumsuz seyler dusunme lutfe yok dıs gebelık bıs gebelık suan degerlerın ıyı artıor lutfen olumlu dusunkı olumlu olsun..dıs gebelık olsa suan duramazdın agrıdan.canımsız kotu dusunup cagırma olumauzlukları.tevekkul et hayırlsıı de ıcını ferah tut.peki dis gebelik yada bos gebelik nasil oluyor eger olsaydi belli olur muydu ben hala esime soylemedim de iyice emin olayim diyorum ama dayanamiyorum![]()
Canım kötü şeyleri kafandan at ve heyecanını eşinle yaşa sağlıkla kucağınıza alın inşallahpeki dis gebelik yada bos gebelik nasil oluyor eger olsaydi belli olur muydu ben hala esime soylemedim de iyice emin olayim diyorum ama dayanamiyorum![]()