- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.941
sağol canım inşallah bir an önce kavuşuruz.ben adetimden 1 gün sonra yaptırdım 171 çıktı değerim.ama daha önce de anlamıştım.adetimden 1 gün önce silik test ve adet ağrılarımın olmayışı,çünkü benim belim ağrır normalde ama bu sefer karnımın içinde tuhaf bir yapılaşma hissetmiştim.o da sanırım genişlemeyle alakalı bir durummuş.sen daha yaptırmadın mı hala bekliyor musun:)
tamam bakalım...hayırlısı inşallah...mutluluğunu güzel yaşaman dileğiyle...akşam görüşürüz
tamam bakalım...hayırlısı inşallah...mutluluğunu güzel yaşaman dileğiyle...akşam görüşürüz
Canlarrrr hamileymism kan testi yaptım 169.34 cikti. Çok mutluyum.mmmmmmmmmmmmmmmm :))) allah bütün isteyenlere nasıl etsin :)
ya gördün mü? çok sevindim yüzünü görmek isterdim allah tamamına erdirsin inşallahhhhh... sen takvimini bile hazırlamışsın:)
senin kaç gün geçti adetinden tatlım
Eki Görüntüle 576885
kızlar bu adet günümde yaptığım test akşam 5 de yaptım ilk 5 dk bişey çıkmadı. sonra attım yemek hazırlama telaşına düştüm 1.5 saat sonra aklıma geldi ve tekrar baktım çizgi hayalet halde bana bakıyordu ertesi güne daha da netleşmişti. fotoğrafta görünüyormu bilmiyorum.
bu testten 1 gün sonra sabah idrarımla tekrarladım yine aynı baştan çıkmadı 1 saat sonra ikinci çizgi yine çıktı ve bu sefer daha belirgindi.
bıçak saplanması gibi kasık ağrılarım var günlerdir şiddetli olmasına rağmen adetim gelmiyor 3 gün gecikti. göğüsler bomba gibi. hiiç ümidim yok hiç kendiliğimden hamile kalamadım tüp bebek sürecindeyim. ilk tüp bebek denememde fazla uyarılma olduğu için transferim ertelendi embriyolarım donduruldu. onları almaya gidicez adetimi bekliyorum. sizce gerek kalmicak mı ? siz de görüyomusunuz o hayalet çizgiyi? gerçeği ne kadar yansıtır?
canım valla ben gördüm :) çok silik de olsa var..
bu testin pozitifte yanlış çıkma ihtimali yok sanırım. bence hamile olabilirsin.. hadi inşallaaahhh.. :)
Eki Görüntüle 576885
kızlar bu adet günümde yaptığım test akşam 5 de yaptım ilk 5 dk bişey çıkmadı. sonra attım yemek hazırlama telaşına düştüm 1.5 saat sonra aklıma geldi ve tekrar baktım çizgi hayalet halde bana bakıyordu ertesi güne daha da netleşmişti. fotoğrafta görünüyormu bilmiyorum.
bu testten 1 gün sonra sabah idrarımla tekrarladım yine aynı baştan çıkmadı 1 saat sonra ikinci çizgi yine çıktı ve bu sefer daha belirgindi.
bıçak saplanması gibi kasık ağrılarım var günlerdir şiddetli olmasına rağmen adetim gelmiyor 3 gün gecikti. göğüsler bomba gibi. hiiç ümidim yok hiç kendiliğimden hamile kalamadım tüp bebek sürecindeyim. ilk tüp bebek denememde fazla uyarılma olduğu için transferim ertelendi embriyolarım donduruldu. onları almaya gidicez adetimi bekliyorum. sizce gerek kalmicak mı ? siz de görüyomusunuz o hayalet çizgiyi? gerçeği ne kadar yansıtır?
Eki Görüntüle 576915
arkadaşlar üstteki test ilk testim adet günümde yaptığım. yani az önce de sizinle paylaştığım.
alttaki test de 1 gün sonra sabah idrarımla yaptığım. sanki biraz daha belirgin. ne düşünüyorsunuz?
testlerin markası aynı. RC diye bir marka. yanılan var mı bu marka test ile....
canım her ikisinde de ikinci gölgeyi görüyorum ben hatta ikincisi daha belirgin...fakat bu testler banada hep yanıltıcı geliyor..umarım yanıltmıyordur.bana bikaç kere böyle oldu ilk dakikalar çıkmayınca pek inanmamak gerekli aslında..ama insanın kafasıda karısmıyo degil...kimisi diyo senin gibi yok diye çöpe atıp sonradan görüp hamile oldugunu ögreniyolar.inş seninki de onlardandır.
Sonucum negatif kızlar silik çizgilere aldan ayın hele saatler sonra çıkanlara asla....
Sonucum negatif kızlar silik çizgilere aldan ayın hele saatler sonra çıkanlara asla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?