• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yumurtlama tarihini bilmessen son adet biliyorsan yumurtlama gununde hesaplaniyo diye biliyorum canim yumurtlama gunune kesin eminsen doktora belirtmende fayda var gec yumurtlama oldugunde mesela benim gibi doktor adete gore hesapladigi icin deger dusuk cikiyo ve kimyasal veya dis gebelik suphesi koyuyolar

yok canım yumurtlama 14.gün yılbaşıydı eminim ama tabi ovulasyon testyle tespit etmedim.

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım:)bende adetime 3 gün kala test yaptım belirgin ama koyu degildi dün yine yaptım yine aynı şekilde acaba hamılemıyım çok merak ediyorum:(

İnşallah hamilesindir canım ben kan vermedim daha iki kere idrar testi yaptim cok sukur pozitif cikti isteyen herkese nasip olsun tabi bizedeUOTE="aykristali, post: 38845032, member: 555497"]Tebrik ederim. Eğer bende hamile isem aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım. Çok sevindim senin adına. İnşallah banada nasip olur isteyen herkesede. Beta hcg değerin kaç gözüküyor?[/QUOTE]
In

Evet canım dayanamadim regliden iki gün önce test yaptim bir daha ki gün yine yaptim çok şükür sonuc aynı ciktikan verdinizmi siz ben vvermedim daha

evet bende aynen öyle :) ptesi yaptım test hemen çıktı ama kimseye söylemedim bekledim . dün yaptım bu sefer çok belli çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 33.19 çıktı . bugünde idrar testi yaptım çok daha belirgin çıktı. yarın adet günüm yarını atlatıp cuma günü tekrar kan vericem öğleden sonrada doktora gideceğim.

evet bende aynen öyle :) ptesi yaptım test hemen çıktı ama kimseye söylemedim bekledim . dün yaptım bu sefer çok belli çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 33.19 çıktı . bugünde idrar testi yaptım çok daha belirgin çıktı. yarın adet günüm yarını atlatıp cuma günü tekrar kan vericem öğleden sonrada doktora gideceğim.
Ayy canim ne kadar güzel inşallah kucagimiza alicagimiz gunude görürüz takip edelim birbirimizi bende pazartesi tedt yaptim bide dun yaptim artik pazartesiyi bekliyorum doktor icin

Ayy canim ne kadar güzel inşallah kucagimiza alicagimiz gunude görürüz takip edelim birbirimizi bende pazartesi tedt yaptim bide dun yaptim artik pazartesiyi bekliyorum doktor icin

tamam canım cuma ben sana haber veririm sende bana ptesi haber verirsin :)

gözün aydın canım darısı bizlerin başına

benimde klomenin son günüydü yumurtlamagünüde 18 19 falan bat 2 şubat inşallah bu ay tuttururuz dualarınızı eksik etmeyin lütfen

İnşallah hayırlı haberlerde bulusuruz öpüyorum:)UOTE="tooches, post: 38863552, member: 614153"]tamam canım cuma ben sana haber veririm sende bana ptesi haber verirsin :)[/QUOTE]
In

benimde klomenin son günüydü yumurtlamagünüde 18 19 falan bat 2 şubat inşallah bu ay tuttururuz dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Merhaba benimde bat 1 Şubat ama nasıl olduysa iki gündür yumurta aki akintim var erken mi yumurtlama dönemine girdim bilemiyorum inşallah şubatta güzel haberleri alırız bizde...

Merhaba arkadaslar aglimmi gulimmi bilmiorum yillardr bekledgm sey gerceklesti sanrm. Silik iki idrardan sora kan versm ve sonucum 301,2 cikti hamilesn dedi doktorum varmi benm gibi sayisi bole cikan :'(

Merhaba arkadaslar aglimmi gulimmi bilmiorum yillardr bekledgm sey gerceklesti sanrm. Silik iki idrardan sora kan versm ve sonucum 301,2 cikti hamilesn dedi doktorum varmi benm gibi sayisi bole cikan :'(
Canim hayirli olsunn bebegin kac haftalik bilmiyorum ama eger yeniyse cok cok iyi

HYirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin erken gebelik testide yap istersen
Erken gebelik testine gerek varmi ki degerm 300 hastanedekilerde doktormda dha bircok ksiye sordum :) hala inanamiorm hamilesin diolar insallah degerlerm yukselmisse hamileyim allahn izniyle

Kızlar adetime bugünle beraber 5 gün var sabah o ucuz testlerden Yaptım gözle zor görülür şekilde silik çizgi var ama çok dikkatli bakıncA görülen,dünde erken gebelik testi yapmıştım o da pozitifti,heyecan Yaptım kızlar normal ucuz testte eğer negatif olsa benm orda ikinci çizgiyi hiç görmemem gerekmez mi?

Back
X