- Emoji Skoru
- 77
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.861
Bence kan ver hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hamile olabilipretictore kesin sonuc verir diolar eczacilar cikmayinca antibiyotigim vardi onu ictimsimdi hangisi dogrudur cok uzuldum
esimde bende yukaridaki silik cizgiyi gorunce cok heveslenmistik oysaki
Aa canim yazdigimi anlamadin galiba ben hamileyken predictor yaptim cikmasi obur gun ucuz test yaptim silik cizgi cikti neden ictin anbiotik hem sitede kac kisi var predictorle yanilan en basta ben yani icme baska hap bugun test yapcaksan 4 saat idrarini tut yada yarin sabah ilk idrarinla yap bence hamilesin 2. Cizgin cok net ckmispretictore kesin sonuc verir diolar eczacilar cikmayinca antibiyotigim vardi onu ictimsimdi hangisi dogrudur cok uzuldum
esimde bende yukaridaki silik cizgiyi gorunce cok heveslenmistik oysaki
Onceki Konusmalari okuduysan gormusundur belki canim ben al-bi die bi markanin testini yapmistim ve 2. Cizgiyi tek ben goruyodum hatta oglen test yapinca cikmiyodu sabah cikiyodu oolmasa hic cikmaz ama testten kaynaklida olabilir insallah hamilesindirArkadaşlar ikinci testi de yaptım ama dikkatle bakınca derinler de ikinci çizgi çok silik görebiliyorum eminim bundan önce de 2 tane yapmıştım bi de bu 2 test toplam 4 tane yan yana duruyo eskilerdekinde yok ama bugün yaptığım bu 2 dinde çok silik var ama çok silik gözükmeyecek derece de adetime 4 gün var ama sanki adet oluyo gibi hissediyorum hafif kanama gibi lekelenmede oldu of napçam
Testlerin fotografni koyarsan kesn fikrimi soleyebilirm cunku bnim bos gebelikle 3. Gebeligim yaklasik 100 tane test yapmisimdirArkadaşlar ikinci testi de yaptım ama dikkatle bakınca derinler de ikinci çizgi çok silik görebiliyorum eminim bundan önce de 2 tane yapmıştım bi de bu 2 test toplam 4 tane yan yana duruyo eskilerdekinde yok ama bugün yaptığım bu 2 dinde çok silik var ama çok silik gözükmeyecek derece de adetime 4 gün var ama sanki adet oluyo gibi hissediyorum hafif kanama gibi lekelenmede oldu of napçam
Canim fotografta gozukmuyo ama ilk 5 dkda cikiyosa cok silikte olsa ciktiysa insallah hamilesindir . dedim ya benimkini sadce ben goruyordum :)Tamam canım ama dikkatle bakman gerekiyor çok ama çok derinde fotoğraf da tam yakalayamadım
Adet olmuyosan bebek kanamasiyla ilgiliyse Yerlesme kanamasi olabilir azmi yoksa hastalaniyo gibimisinÇpk teşekkür ederim canım insallah ama ben şu an adet oluyo gibi hissediyorum kanamam var hafif o ne peki ]
babybaby bir hafta once inanilmaz agrim oldu kasigimdan bacagima vuran dayanilmazdi agri ultrasonda bisey cikmadi idrarda kanam cikti bisey bulamadim enfeksoyondur die antibiyotik verdi oyuzden kullandim kacgundur cok uzgunum suan neoluo bana bilemiorumCanim hamile olabili
Aa canim yazdigimi anlamadin galiba ben hamileyken predictor yaptim cikmasi obur gun ucuz test yaptim silik cizgi cikti neden ictin anbiotik hem sitede kac kisi var predictorle yanilan en basta ben yani icme baska hap bugun test yapcaksan 4 saat idrarini tut yada yarin sabah ilk idrarinla yap bence hamilesin 2. Cizgin cok net ckmis
Canim benim kese 6. Haftada gozukuyo sen yeni hastalancakmissin gecen hafta cikmazdikibabybaby bir hafta once inanilmaz agrim oldu kasigimdan bacagima vuran dayanilmazdi agri ultrasonda bisey cikmadi idrarda kanam cikti bisey bulamadim enfeksoyondur die antibiyotik verdi oyuzden kullandim kacgundur cok uzgunum suan neoluo bana bilemiorum
Bak sen en garanti yarin sabah ilk idrarla test yap ayni cikarsa hamielsindir ona gore doktora gidersinbabybaby bir hafta once inanilmaz agrim oldu kasigimdan bacagima vuran dayanilmazdi agri ultrasonda bisey cikmadi idrarda kanam cikti bisey bulamadim enfeksoyondur die antibiyotik verdi oyuzden kullandim kacgundur cok uzgunum suan neoluo bana bilemiorum
yok ben zaten ondan gitmedim agrim cok kotuydu baska biseyden korktum bobrek tasi sandik kanama gorunce enfeksiyondur dedi ve 1000 mg antibiyotik kullandim 3 gundur agrilarimda suan adet olacakmis gibi axaba laboquick dogrumudurCanim benim kese 6. Haftada gozukuyo sen yeni hastalancakmissin gecen hafta cikmazdiki
canım benimde bu günü saymazsak günüm var inşallah adet olmuyorsundur bende daha test yapma şansım olmadı köyde oturuyorum merkeze gidemedim ama bende çok merak ediyorummm bakalım ALLAH nasip edeer mi bize hayırlısıÇpk teşekkür ederim canım insallah ama ben şu an adet oluyo gibi hissediyorum kanamam var hafif o ne peki ]
Cok garip canim ya 2 testtede silik cikip bugun cikmamasi testlerede guwen olmuyo demek sen gene hastalanana kadar hap falan icme bekle bakalm insallah hamilesindirrDun yaptigim iki laboquik testte silik cikmisti bu sabah ilk idrarimla bidaha yaptim hic cikmadi sanirim dunku test bozukmuş aradan cikti o da beni bulmusadette olmadim hala
Canım cok gecmıs olsun bende senın gıbı aynı sorunu yaşadım ıdrarımda agrılı yanma ve kanaCanim benim kese 6. Haftada gozukuyo sen yeni hastalancakmissin gecen hafta cikmazdiki
canım cok gecmıs olsun bende senın gıbı aynı sıkıntıyı yaşadım antıbıyotık verdı doktor kanama bı kaç gün sonra gectı sıstıt denıldıCok garip canim ya 2 testtede silik cikip bugun cikmamasi testlerede guwen olmuyo demek sen gene hastalanana kadar hap falan icme bekle bakalm insallah hamilesindirr