• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar benımde adetıme 5 gün kala Idrar testı Yaptım sonuç tek cızgı :KK61:adet belırtılerım de başladı:110:
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni ve test icin cok erken canim benim adet gecti hala cikmamisti testte adet 4 5 gun gecince cikti darisi isteyen herkesinde seninde basina

Cok teşekkür ederim canım benım ınsaallah oyledır 4,5 gün daha beklıım ınsaallah hamiş olurum:KK68:

Canım cok gecmıs olsun bende senın gıbı aynı sorunu yaşadım ıdrarımda agrılı yanma ve kana

canım cok gecmıs olsun bende senın gıbı aynı sıkıntıyı yaşadım antıbıyotık verdı doktor kanama bı kaç gün sonra gectı sıstıt denıldı
tesekkur ederım sanada gecmıs olsun, testte silik çıkmıstı benım antıbıyotık kullandıktan sonra dıerınde negatıf cıktı ve dun gece hastalandım gece çok agladım çunku neden tutmuyo bır turlu anlamıyorum:(

kızlar adetime 2 gün kaldı. 2 gün önce ovulasyon testi yaptım laf olsun diye. 2. çizgi silik çıktı. bunun bi anlamı var mı sizce

kızlar adetime 2 gün kaldı. 2 gün önce ovulasyon testi yaptım laf olsun diye. 2. çizgi silik çıktı. bunun bi anlamı var mı sizce
Ovulasyon testinde 2. Cizginin silik cikmasi yunurtlama tarihinde olmadigini gosteriyo hamilelikle alakasi yok canim ama insallah hamilesindir 2 gun gecmez simdi sana :)

tesekkur ederım sanada gecmıs olsun, testte silik çıkmıstı benım antıbıyotık kullandıktan sonra dıerınde negatıf cıktı ve dun gece hastalandım gece çok agladım çunku neden tutmuyo bır turlu anlamıyorum:KK43:
Kacinci ay denemeniz ve ilk cocugunmu canim uzulme herseyde var bi hayir bak benim 3. Hamileligim ama ddiger 2sini kaybettim vardir senin olmamasininda bi hayri insallahhh en kisa zaman Allahim sanada nasip eder

10968259_656745401119493_882365858_n.jpg
kızlar ben başka topikteyim testle alakalı sizlerde yorumlar mısınız iğnemin 13. günü yaptığım sonuç ilkinde çıkmadı sandım akşama doğru böyle oldu bugün yeniden yapacağım...regle 4 gün var...testim yanlış olabilir mi...

10968259_656745401119493_882365858_n.jpg
kızlar ben başka topikteyim testle alakalı sizlerde yorumlar mısınız iğnemin 13. günü yaptığım sonuç ilkinde çıkmadı sandım akşama doğru böyle oldu bugün yeniden yapacağım...regle 4 gün var...testim yanlış olabilir mi...
Test bozuk canim ya bugun yapcaksan idrarini 4 saat tut oyle yap yada yarin sabah yap garanti sonuc

Test bozuk canim ya bugun yapcaksan idrarini 4 saat tut oyle yap yada yarin sabah yap garanti sonuc
zaten hep bu aksilikler bizi bulur canım ya hayırlısı bakalım teşekkürler ;)

Kacinci ay denemeniz ve ilk cocugunmu canim uzulme herseyde var bi hayir bak benim 3. Hamileligim ama ddiger 2sini kaybettim vardir senin olmamasininda bi hayri insallahhh en kisa zaman Allahim sanada nasip eder
7 ay oldu evleneli daha yeni ama hic korunmadık ve ben trıoid hastasıyım oyuzden korktugum için olmuycak dıye olsun ıstıyorum çunku doktor trıoıd hastalarının zor oluyo dedı yasımda 30 oldu tabı

Ovulasyon testinde 2. Cizginin silik cikmasi yunurtlama tarihinde olmadigini gosteriyo hamilelikle alakasi yok canim ama insallah hamilesindir 2 gun gecmez simdi sana :)

of zaten 2 gün beklememe gerek bile kalmayacak sanırım benimkiler gelmeye başladı :mad:

Merhaba kızlar bugün adet günüm ama gelen giden bisey yok adet olcakmisim gibi ağrılar var mide yanmam var bide bi haftadır falan gebelik testim Buda 4 gun önce yapmiştim sizce var mi biseyler ???

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 5.953
Merhaba kızlar bugün adet günüm ama gelen giden bisey yok adet olcakmisim gibi ağrılar var mide yanmam var bide bi haftadır falan gebelik testim Buda 4 gun önce yapmiştim sizce var mi biseyler ???

Canım 2. Çizgi silik de olsa çıkmış sanırım hamilesin :KK25:

2. Çizgi ilk 5 dk en gec 15 dk içinde çıktıysa yüzde 90 pozitif bence ama tabi sabah yinelerseniz daha iyi olur

2. Çizgi ilk 5 dk en gec 15 dk içinde çıktıysa yüzde 90 pozitif bence ama tabi sabah yinelerseniz daha iyi olur

Ilk yaptığımda sabah bisey yoktu oyle duruyordu aksam atmak ıcın elime aldım baktım bunu farkettim bakalım sabah denicem hasta olmassam eğer Hayırlısı canım :)

Ilk yaptığımda sabah bisey yoktu oyle duruyordu aksam atmak ıcın elime aldım baktım bunu farkettim bakalım sabah denicem hasta olmassam eğer Hayırlısı canım :)
Canım benım de adetıme 4 gün var test yapmıom cesaretım yok 5 gün önce Yaptım tek cızgı çıktı halen umut edıorum bebişimi beklorıorum ınsaallah senınle aynı anda mutlu sonuç alırız:KK68:

Canım benım de adetıme 4 gün var test yapmıom cesaretım yok 5 gün önce Yaptım tek cızgı çıktı halen umut edıorum bebişimi beklorıorum ınsaallah senınle aynı anda mutlu sonuç alırız:KK68:

hayırlısı bakalım canım ben bugun test yapmayı dusunuyorum hala olmadım adet heycanlıyım bıraz bırazda korkuyorummm sonuc negatıf cıkarsa dıye :(

Back
X