Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ayy tesekkur ederim sevinmelimiyim bilmiyorum yaklaşık 1 senedir uğraşıyoruz. O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki umutlanamiyorum bile bu ay hiç üstüne düşmedik olmuyorsa olmuyodur dedik adetim 4 gün gecikti böyle bişey oldu şok olduk inşallah vardır:)

Hayırlı olsun bariz çıkmış hemen kan ver. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de nasip etsin :)
Allah razı olsun yarın kan vercem umarım hemen alırız sonucu Rabbim herkesin gönlünün muradıni versin inşallah çok teşekkür ederim

Gözümden kaçmış canım kusura bakma...geçtiğimiz sayfalara gidersen benim ilk attığım testte çok hayali çizgi vardı:) hatta kendimi deli sanmıştım ama hayali çizgilere güvenmek gerekiyormuş sanırım. Yarın sabah başka marka bir testle bir daha dene bakalım;) inşallah yine çıkar ve hamissindir

Ayy tesekkur ederim sevinmelimiyim bilmiyorum yaklaşık 1 senedir uğraşıyoruz. O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki umutlanamiyorum bile bu ay hiç üstüne düşmedik olmuyorsa olmuyodur dedik adetim 4 gün gecikti böyle bişey oldu şok olduk inşallah vardır:)[/QUOTE? Canımm bence hamissin :) yarın kan testi verdim acilinden ve sonucu yaz mutlaka:)

Testi pozitif cikan annelere hayirli olsun simdiden, saglikla kucaginiza alin :dua:

POWERHACK POWERHACK canim bence seninkiler negatif, adetin gecince bu kadar silik cikmamasi gerek sanki. Sen zaten pko'lu degil miydin? Adetin duzensiz olmasi ve zor hamile kalman cok normal. Takma kafana, stres olmazsan daha rahat hamiel kalirsin biliyosun

Testi pozitif cikan annelere hayirli olsun simdiden, saglikla kucaginiza alin :dua:

POWERHACK POWERHACK canim bence seninkiler negatif, adetin gecince bu kadar silik cikmamasi gerek sanki. Sen zaten pko'lu degil miydin? Adetin duzensiz olmasi ve zor hamile kalman cok normal. Takma kafana, stres olmazsan daha rahat hamiel kalirsin biliyosun

Haklısın bacim pko degilmisim yanlış teşhis konmus hormonlar felan normal çıktı bende haklısın gribim ilaç felan aldım korktum açıkçası ondan yaptim bekliycem adeti artık 2 gün önce kahverengi leke gelmiş Serum yerken

Günaydın kızlar az önce kan tahlili yaptırdım. Evde yapılan testler doğruyu göstermez en az 10 gün geçmesi gerek hamile olmayabilirsin dedi bu kere daha yıkıla yıkıla geldim :KK43:

Günaydın kızlar az önce kan tahlili yaptırdım. Evde yapılan testler doğruyu göstermez en az 10 gün geçmesi gerek hamile olmayabilirsin dedi bu kere daha yıkıla yıkıla geldim :KK43:
Bunu diyen kimse ona çüşsssss diyorum....Evet değerin düşük çıkabilir 20 30 gibi ama zaten bu gebe olduğunu gösterir. İki güne bir kan testi verip.duzenlo artış var mı bakarsınız.cidden bunu diyen sacmalamis

Onu söyleyen kişi saçmalamış bence de bozmayın moralinizi bu kadar koyulaştıktan sonra yanlış çıkması çok zor. Benim de 5 gün sonra çıktı değerimde gayet iyiydi. İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz :)

Günaydın kızlar az önce kan tahlili yaptırdım. Evde yapılan testler doğruyu göstermez en az 10 gün geçmesi gerek hamile olmayabilirsin dedi bu kere daha yıkıla yıkıla e geldim :KK43:
Iyi de sana sonucu soylemesi lazim bunu diyebilmesi icin. Düşük cikarsa o zaman testin yanlıştır diyebilir. Bu niye hemen soylemis ki böyle. Sen sonucunu al ondan sonra bakarsin simdiden umitsiz olma.

Son düzenleme:
Onu söyleyen kişi saçmalamış bence de bozmayın moralinizi bu kadar koyulaştıktan sonra yanlış çıkması çok zor. Benim de 5 gün sonra çıktı değerimde gayet iyiydi. İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz :)
gününde çıkmamışmıydı sizin de. Benim de bugün 28.günüm geçen ay 25.günde olmuştum. İnş gelmez kırmızılar bebiş vardır.

Merhaba arkadaşlar..
hani diyorsunuz ya beklenen gün, yada günün geçtikten sonra test yapılmalı diye.
ben mesela normalde 25-26 günde oluyorum. 27.gün benim günüm geçmiş mi oluyor yoksa 18 martta oldum enson 18 nisandan sonra mı günüm geçmiş oluyor?

Merhaba arkadaşlar..
hani diyorsunuz ya beklenen gün, yada günün geçtikten sonra test yapılmalı diye.
ben mesela normalde 25-26 günde oluyorum. 27.gün benim günüm geçmiş mi oluyor yoksa 18 martta oldum enson 18 nisandan sonra mı günüm geçmiş oluyor?
hayır günün geçmemiş eğer 25.günün olsaydı dün bugün 26.gündesin.Beklemelisin.

gününde çıkmamışmıydı sizin de. Benim de bugün 28.günüm geçen ay 25.günde olmuştum. İnş gelmez kırmızılar bebiş vardır.
Benim 30.günde silik çıktı 3 gün sonra gittim kan verdim sonuç 310 çıkmıştı değerim inşallah sizde hamilesinizdir. Benim 9 hafta oldu şükür sıkıntım yok :)

Maşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin belirtin varmıydı peki..
Teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin inşallah. Benim adet gününden 1 hafta önce falan göğüslerimde acıma oldu adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu hala bile ağrıyor ara ara başka bi belirti de olmadı :)

Merhaba arkadaşlar..
Evet gecmis oluyor. Adet dongunuz kac gunse, 1 gun sonrasi gecmis sayiliyor

Back
X