- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.041
günüm geçti bugün ama karnım hasta olmuşum gibi ağrıyor..ben pek bişey göremedim. gün geçtikten sonra mı bu test?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günüm geçti bugün ama karnım hasta olmuşum gibi ağrıyor..ben pek bişey göremedim. gün geçtikten sonra mı bu test?
canım regl olmuş gibi karnın ağrıdımı?Ya ben burda çok silik bir çizgi görüyorum.emijim sen canlı daha iyi goruyorsundur canım. Çünkü foto atınca kalite azalıyor. Çok görünmüyor.kendimden biliyorum....sanki çizgi var gibi:)
benimde ağrıyor karnım, hatta olmuş gibi hissediyorum hep.günüm geçti bugün ama karnım hasta olmuşum gibi ağrıyor..
Senin bayagi gunun gecti sanirim benim daha yeni o yuzden regl olmus fibi karnimbenimde ağrıyor karnım, hatta olmuş gibi hissediyorum hep.
takvimim -1 gün yazıyor. ama sabah olmuş gibi ağrı ile uyandım. ben bugün içinde bekliyorum.Senin bayagi gunun gecti sanirim benim daha yeni o yuzden regl olmus fibi karnim
Aynen suan ayni senin gibiyim koca bir belirsizlik..takvimim -1 gün yazıyor. ama sabah olmuş gibi ağrı ile uyandım. ben bugün içinde bekliyorum.
ne çok hayal kuruyor insan hemen, oysaki ortada hiç bişey yok.. ya olduysa işte.. hayırlısı artık..
Eveeet :) hala ağrıyor sanki regl olacakmış gibicanım regl olmuş gibi karnın ağrıdımı?
Yaaa insallah umutlaniyorum cookEveeet :) hala ağrıyor sanki regl olacakmış gibi
Ümitlenmeni de istememYaaa insallah umutlaniyorum cook
Yok kuzum ya ben dun ilsk oldu belki sokulur diye ole olunca wrtesi gun geliyor ama sabah baktigimda sadece ilskidrn sonra dokulen akinti varsi seffafÜmitlenmeni de istememama öyle ağrı oluyor...göğüs ucuna dokunamiyorsun. Sabah bulantım oluyor.sol kasık dan batma oluyordu bende
usumeyi arastirdim herkes attesyukseldigi icin alev aldik diyor ben usuyorum ve bu belirtulerinc ogu bacaklarimdaki agri regl olunca basliyorAdet agrisi hamileyken bende de olmustu sanki ha geldi ha gelecek gibiydi gogus acisi yuzde kucuk sivilceler uyku ve usume bunlar belirtilerimdi
benim ağrı ilginç, sadece sabah oluyor 1-2 saat içinde geçiyor. gün içinde olmuyor bile.. dün öyle oldu bugünde bu saatlerde geçti yine.. offf, olacaksa olsun bekletmesin barii :)Eveeet :) hala ağrıyor sanki regl olacakmış gibi
Kesinlikle yaaaa...o gün bende onu düşündüm:) kendimiz olcsek baksak ne güzel olurdu.sabah oluyor zaten geneldeaklıma ne geldi, keşke kan şekerine bakan aletler gibi evde betahgc yi ölçen aletler olsa, doğrudan sayıyı görsek bi damla kanla kendimiz baksak, ne iyi olurdu dimi :)
sana bişey söyleyimmi sabah ki regl agrısı yok ne tuhaff yaa..akıntım mı var ilişki sonrasımı akıntı çözemiyorum.benim ağrı ilginç, sadece sabah oluyor 1-2 saat içinde geçiyor. gün içinde olmuyor bile.. dün öyle oldu bugünde bu saatlerde geçti yine.. offf, olacaksa olsun bekletmesin barii :)
Akıntı hala gir canım hergün geliyor zaten.olmadin mi daha :)sana bişey söyleyimmi sabah ki regl agrısı yok ne tuhaff yaa..akıntım mı var ilişki sonrasımı akıntı çözemiyorum.
yok yok olmadım canım daha. bir iki gün oynar mı acaba? bugün 29. günüm geçen ay 25. günde regl olmuştum..Akıntı hala gir canım hergün geliyor zaten.olmadin mi daha :)
Oynayabilir canımm.. bugünde test yap.eger varsa çıkmasi lazım mutlaka. Prodüktör early al.benimki onda çıktı regl günümdeyok yok olmadım canım daha. bir iki gün oynar mı acaba? bugün 29. günüm geçen ay 25. günde regl olmuştum..