Pozitif İdrar Testi Örnekleri

5 gün süren regl 3 gün sürdü ve ilk defa ağrısız ağrı kesici almadan geçirdim o şüpheye düşürdü miratech testi sıkıntılı sanırım güvenmicem :KK43:((
Üstüne görme normal regl gibi değil diye biliyorum ben.rengi bil3 değişik sanırım:( bence siz yine bir test yapın...başka bir marka ile.testi 1 saat beklemenize gerek.yok.en fazla 5 dk da çıkar zaten çizgi...silik de çıkabilir iyi bakın

Kizlar ben freely marka ile test yaptim netten 10 tane almıştım. Hamile degilken silik bile yoktu hamileyken hepsi pozitif çıktı. Almak isterseniz bende dogru sonuc verdi 10u da.

Son yaptığın test problemli gibiydi ama yenisini yapmayi düşünmüyor musun?
Dusunmuyorum gelmezse kan verecegim pazartesi dahada gecikmez reglm duzenlidir gelmedimi kan vereyum benim idrar testleri cogunlukla pozitif veriyor hatali olabilir tabi beklerim zaten hamile degilsem hafta sonu gelir ama hic agrim sizim yok suan sabah sanki kalkinca katnimin agrisindan oluyorum sanmistim

Sanirim 1 gun gecti wc gittim simdi afedersin ikindim akintinin icinde cok seffaf akinti acik pembeliydi bilemiyorum ki olacakmiyim olurmuyum
Yapma öyle napiyosun canim zorlama olanı da bozucaksin... sabredip görecen sabirla bekle canim... bu dönemler cok önemli...is bile yapma agirlik kaldırma elinle bir yerlere uzanmaya calisma... kafani dagitacak baska işler bul...

Sag gogsum suan inanilmaz sanciyor..insallah guzel haberler veririm
Sadece sağ göğsün neden agriyo ki ...hamilelik varsa genelde iki goguste agriyo ...tabi bende bilmiyom hic hamile olmadim henuz 5 aydir bekliyorum.. insallah artik gelirler bebislerimiz ya beklemekten yoruldum

Son düzenleme:
Sadece sağ göğsün neden agriyo ki ...hamilelik varsa genelde iki goguste agriyo ...tabi bende bilmiyom hic hamile olmadim henuz 5 aydir bekliyorum.. insallah artik gelirler bebislerimiz ya beklemekten yoruldum
Canim benc ocugum olmasina ragmen 24 aydir bekliyorum sabirla yorulman icin cok erken

Yapma öyle napiyosun canim zorlama olanı da bozucaksin... sabredip görecen sabirla bekle canim... bu dönemler cok önemli...is bile yapma agirlik kaldırma elinle bir yerlere uzanmaya calisma... kafani dagitacak baska işler bul...
Yol oyle degil wc de nirmal ik8nma ozellikle yaptigim bisey degil canum merak etme

Back
X