- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.001
T daha koyu olmaz herhalde simdi cnm ona göre bekliycem adetievet tam 12 kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T daha koyu olmaz herhalde simdi cnm ona göre bekliycem adetievet tam 12 kuzum
Merhaba,
2 gündür Nova marka ile 3 adet test yaptım, her defasında 5-10. dk arası silik ama belirgin 2. çizgi çıktı. Dün gece predictor ile yaptım onda da silik 2. çizgi 3 dk içerisinde çıktı. Son adet tarihim 29 Nisan ve bende yüksek FSH var ve kendiliğimden adet olamıyordum uzun zamandır fakat 29 Nisan da kendiliğimden adet oldum ve sonrasında umutlanıp eşimle gün aşırı birlikteliğimiz oldu. Sizce testim nasıl gerçi fotoğrafta çok net değil ama gerçekte biraz daha belirgin.
Eğer olursa benim için gerçekten mucize olacak. Yarın kan testi yaptıracağım.
İnşallah, bu mucizeye çok ihtiyacım var, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Canım gebelik var gibi hayırlı olsuun
Saglıkla artar inş degerin kuzum cok yeni gebelik :) regl kaç gün varBu sabah yine test yaptım predictor ile ve yine çook silik 2. Cizgi hemen belirdi. Hemen kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç 5.26 referans aralığı ise 0-5. Sanırım hamileyim. Son adet tarihime göre 2 hafta 6 gün şu anda. İnsallah artar ne olur dua edin. Değişik duygular içindeyim. Mucizem geliyor galiba..
İnşallah canım. 7 gün :)Saglıkla artar inş degerin kuzum cok yeni gebelik :) regl kaç gün var
:) daha varmıs bak katlanır annesi o hayırlı olsun inşİnşallah canım. 7 gün :)
:) daha varmıs bak katlanır annesi o hayırlı olsun inşİnşallah canım. 7 gün :)
Kırp cnm büyük geldi demek bouyutuFotoğraf yüklenmiyor
YükledimKırp cnm büyük geldi demek bouyutu
NEfatif canım bu baya beklemiş hem erken daha :)Yükledim
Daha önce çok test yaptım negatif çıktığında hamile değildim pozitif çıktığında hamileydim böyle ilkez oldu zaten ilk defa adet öncesi test yaptım ben 25 günde adet oluyorum bugün 27 günNEfatif canım bu baya beklemiş hem erken daha :)
Var gibi canım 2 gün sonra tekrarlaEki Görüntüle 1998376 Merhaba kızalar ben aralık ayında bir düşük yaşadım ozamandan beri korunmuyorum ama adetlerim düzensizleşti.mart ayında 3.de adet oldum.nisan 11.inde.mayıs ayımda hala hasta olamadım.bugün bi gebelik testi yaptım.testte ikinci çizgiyi çoook ayrıntılı bakınca görür oldum ama benmi uyduruyorum diyede şüphelendim açıkcası size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz uyduruyormuyum acaba