- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.441
tamam cnm çok saol :)gecikmesi normal test yapmanı önenririm negatifse söktürücüye devam edebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm çok saol :)gecikmesi normal test yapmanı önenririm negatifse söktürücüye devam edebilirsin
Canim senin henuz erken degil mi, 12 mayista gormussun ya en son, bor dahaki testi acaba biraz daha sonra mi yapsan? Benim bat 9u, bir hafta kala yaptım ama silik bile cikmadi. Onceki gebeligimde 8 gun once cikmisti silik mesela.9 na ladar bekliyim artik test yapmyim
Erken dollendiyse cikar gec dollenme ise cikmaz,yumurtlama ve dollenme suresi onemli olan,,bakalim artik benim ilk gebelikte reg gunu negatifti ama hamileymisin 5 gun sonra kan verdim 2500 lerdeyi degerCanim senin henuz erken degil mi, 12 mayista gormussun ya en son, bor dahaki testi acaba biraz daha sonra mi yapsan? Benim bat 9u, bir hafta kala yaptım ama silik bile cikmadi. Onceki gebeligimde 8 gun once cikmisti silik mesela.
En çok seni merak eder oldum, inşallah hayirlisiyla cikar gebelikErken dollendiyse cikar gec dollenme ise cikmaz,yumurtlama ve dollenme suresi onemli olan,,bakalim artik benim ilk gebelikte reg gunu negatifti ama hamileymisin 5 gun sonra kan verdim 2500 lerdeyi deger
Sagol canim benim insallah bende bunu burada yazmak cok isterim sizlerle paylasabilmekEn çok seni merak eder oldum, inşallah hayirlisiyla cikar gebelik
Insallah canim, insallah sana da bize de nasip olur bu. Peki belirtin var mi su an hicSagol canim benim insallah bende bunu burada yazmak cok isterim sizlerle paylasabilmek
Seninde 9 haziran degilmi bat ?gecmis batin nedir? aslinda sanki sol kasikta arada batma varvgibi bide cok uykum geliyor gerci orucluyum bide ise gidiyom gece kalkiyorum aptal gibiyim,anlayamiyorumInsallah canim, insallah sana da bize de nasip olur bu. Peki belirtin var mi su an hic
Evet bat 9, gecen bat da 9 nisandi. Inşallah hepsi gebeliktendir ya, insan umutlaninca sabirsizlik da oluyorSeninde 9 haziran degilmi bat ?gecmis batin nedir? aslinda sanki sol kasikta arada batma varvgibi bide cok uykum geliyor gerci orucluyum bide ise gidiyom gece kalkiyorum aptal gibiyim,anlayamiyorum
Resmi acmadan bile görünüyor 2.cizgi :) inşallah kimyasal degildir ve saglikli bir gebeliktir :) hayirli olsun simdiden1 gün kala testim böyle çıktı. Koyu değilmi baya.kimyasal değildir inşallahhh
Çok teşekkür ederimResmi acmadan bile görünüyor 2.cizgi :) inşallah kimyasal degildir ve saglikli bir gebeliktir :) hayirli olsun simdiden
Testin negatifti degilmi o zaman 30 gun mu periyodun,erken canim daha bekleyelim insallah guzel sonuclar alirizEvet bat 9, gecen bat da 9 nisandi. Inşallah hepsi gebeliktendir ya, insan umutlaninca sabirsizlik da oluyor
Evet canim 30 gun periyod, negatif cikti yaptigim test, bir de pazartesi denesem mi tekrar diye düşünüyorum. Amiiin, insallah hayirli guzel haberler aliriz...Testin negatifti degilmi o zaman 30 gun mu periyodun,erken canim daha bekleyelim insallah guzel sonuclar aliriz
kızlar bende 30 nisanda adet oldum 31 mayıs olmam lazımdı olmadım söktürücü kullanıyorum iki gündir hala yok gelen![]()
Erken cnm daha son. 3 4 gun daha saglikli bende cok sabirsizlaniyorumEvet canim 30 gun periyod, negatif cikti yaptigim test, bir de pazartesi denesem mi tekrar diye düşünüyorum. Amiiin, insallah hayirli guzel haberler aliriz...
Benide etiketlemissin ben bide mantar olmuşum cnm ya napsam dün test yaptim negatifti amaErken cnm daha son. 3 4 gun daha saglikli bende cok sabirsizlaniyorum
Bendede olmus maalesef. Doktor travocort yazdi ama kullansam mi bilemedimBenide etiketlemissin ben bide mantar olmuşum cnm ya napsam dün test yaptim negatifti ama
Kremden zarar gelmez kullan canım nolcakBendede olmus maalesef. Doktor travocort yazdi ama kullansam mi bilemedim
Cok bilinen bir krem zaten canim ama kortizon iceriyor, o yuzden kararsiz kaldim, gerci doktor da zarar vermez dedi amaKremden zarar gelmez kullan canım nolcak
Kullan cnm bişey olmazCok bilinen bir krem zaten canim ama kortizon iceriyor, o yuzden kararsiz kaldim, gerci doktor da zarar vermez dedi ama