- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.641
AYY çoook heyecanlı..Biraz daha belirginleşti sanki yarın tekrarlıycam daha belirgin olması gerek yarın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYY çoook heyecanlı..Biraz daha belirginleşti sanki yarın tekrarlıycam daha belirgin olması gerek yarın
elimde değil gecikmem olmaz bir kere olmuştu kist olmuş regliyle atmıştım çook önce..Hayırlısı olsun o zaman takma kafana
foto kalitesi kötü tekrar çekip atsbilrimsin acaba?Selam kizlar benim adet gunum 5 idi. Ama hala olmadim. Goguslerim sisdi ama acimiyo. Teste yapdim boyle olduEki Görüntüle 2007732
üzerinde epey geçmiş son regl tarihin nedir?Selam kizlar benim adet gunum 5 idi. Ama hala olmadim. Goguslerim sisdi ama acimiyo. Teste yapdim boyle olduEki Görüntüle 2007732
Bi kaç gün daha bekleyip doktora gitmen en ıygunu o zaman belki tekrar kist oluşmuşturelimde değil gecikmem olmaz bir kere olmuştu kist olmuş regliyle atmıştım çook önce..
evwt 35 gün bekle demişti ozaman daBi kaç gün daha bekleyip doktora gitmen en ıygunu o zaman belki tekrar kist oluşmuştur
5 mayisdiüzerinde epey geçmiş son regl tarihin nedir?
belirtin varmı neden bekledin bu kadar regl günü test yaptınmı var gibi ama daha koyu olması lazımdı geç döllenmemi acaba?5 mayisdi
bat a nekadar var?Kızlar ben de değişik bir şey yaşadım. Test böyle çıktı ne dersiniz ?
bat a nekadar var?
ilk 5 dk mı bu test? varmı belirtin son regl tarihin nedir?Dündü adet zamanım
ilk 5 dk mı bu test? varmı belirtin son regl tarihin nedir?
Cok yeni kuzum yani kanda bile 10 felan çıkabilir sen 2 gün sonra yine yap çizgi peöbrleşince iyice kan verirsinSon adet tarihçm 13 mayıstı. Belirtim yok. Adet belirtim de yok. Testi tekrar yaptım böyle oldu.
Belirtin varmı canım gebelik ya da regl belirtisi.Sabah yaptığım test - reglime son 9gün
Hiçbir belirtin yok mu göğüsler mide bulantısı şişlik vs :) ben de belirti yaşamıyorım hiç 2 gün var reglime bir umut :)Son adet tarihçm 13 mayıstı. Belirtim yok. Adet belirtim de yok. Testi tekrar yaptım böyle oldu.
Hayır hiçbiri yok.Belirtin varmı canım gebelik ya da regl belirtisi.
Off ben de aynı ama test yapmaya korkuyorum negatif görmek istemiyorumHayır hiçbiri yok.
enimde son regl 12 mayis benimde gunum gecti ama sende golge var dongun kac gun suruyorSon adet tarihçm 13 mayıstı. Belirtim yok. Adet belirtim de yok. Testi tekrar yaptım böyle oldu.