- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.681
kafamda deli sorular..kan vermek istemiyorum hayal kırıklığı o negatif kağıdını görmek istemiyorum.Var çizgiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafamda deli sorular..kan vermek istemiyorum hayal kırıklığı o negatif kağıdını görmek istemiyorum.Var çizgiiiii
Predictör al daha net cıkar varsa cnm?kafamda deli sorular..kan vermek istemiyorum hayal kırıklığı o negatif kağıdını görmek istemiyorum.
ver böyle beklemekten daha iyi ama en azından kafa karışıklığın giderkafamda deli sorular..kan vermek istemiyorum hayal kırıklığı o negatif kağıdını görmek istemiyorum.
Ay evet bunda var sanki !!!
Aynen o ama yinede guvenmiyorum testlere..
Aynen o ama yinede guvenmiyorum testlere..
Tahmin ettim cnm 2 gün sonra tekrar baktır için rahat etmezse diye 2 kat artarsa korkma allahın izni ileKızlar 23,27 çıktı bthcg perşembe gidicem yeniden bakıcakmış ki arttı mı değer yoksa kimyasaldır dedi. Artış olması lazımmış.
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah..Kızlar 23,27 çıktı bthcg perşembe gidicem yeniden bakıcakmış ki arttı mı değer yoksa kimyasaldır dedi. Artış olması lazımmış.
Nasıl artış gösteriyo o değer ? Artmış olur mu perşembeyeTahmin ettim cnm 2 gün sonra tekrar baktır için rahat etmezse diye 2 kat artarsa korkma allahın izni ile
Çarşamba yaptır sen 2 kat artması lazım 24 ise 48 cıkması lazım yaniNasıl artış gösteriyo o değer ? Artmış olur mu perşembeye
Çok sağol, inşallah hayırlı olur sonuç.Çarşamba yaptır sen 2 kat artması lazım 24 ise 48 cıkması lazım yani
İnş canım güzel haberlerini alırız inşÇok sağol, inşallah hayırlı olur sonuç.
Ben bişey göremedim canım erken sanırımKizlar merhaba. Bugün adet günüm ama adet olmadim. Cok düzenlidir gününde saatinde gelir resmen ama gelmedi. Ben 27 günde bir adet oluyorum ve 17.18.günümde yumurtlama akintim oldu 19.da azaldi ve 20.gün iliski oldu. Yani anladigim kadariyla biraz gec yumurtladim bu ay ve bugün öglen test yaptim negatif testide yüklicem.. Yani eger 20.sinde tuttuysa bile imkansiz galiba bunun testte cikmasi degilmi? Beklemelimiyim daha acaba 8gün gecmis oluyo üstünden..
Hayırlısı bakalımRegl olsaydim bitecekmis neredeyse. Bakalim ne olacak