Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Markasini soylermisn hap olarak hic duymadim direk ona bakayim
Canım aynı marka bulamayabilirsin hepsi aynı işi görür herhalde...benimki Sepe Natural diye bi marka bulamazsan farklı marka al o farketmez kapsül bulamazsan da direk tohumu yada suyunu al iç bence ben direk ilk girdiğim aktardan aldım bayan diye sırf derdimi rahat anlatmak için :)sizce suyu mu tohumu mu kapsülü mu dedim kapsülü verdi bana hiç arastirmadim markayi bilerek almadım yani...

Aman yine test yaptım bi cacık çıkmadı sıkıldım artık reglime 3gün kaldı olsam da kafamdan atsam artık acaba var mı diye düşünceleri
Gününde de dene inşallah çıkar canımm. Benimde 5 gün kaldı bugün acayip bi Ateş var bacaklarım kollarım yanıyor sanki belirtiler de yanıltabiliyor o yüzden çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Ama içgüdüsel olarak kendimi farklı hissediyorum heyecan dorukta

Gününde de dene inşallah çıkar canımm. Benimde 5 gün kaldı bugün acayip bi Ateş var bacaklarım kollarım yanıyor sanki belirtiler de yanıltabiliyor o yüzden çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Ama içgüdüsel olarak kendimi farklı hissediyorum heyecan dorukta
Bende sürekli belirti uyduruyorum. kafamdan atınca hiç aklıma gelmiyor ama düşünmeye başladığım an karnım belim kasıklarım ağrıyor var galiba diye düşünmeye başlıyorum bu sefer hamilelik psikolojisi bütün bedeni ruhu rehin alan bi duygu sanırım

Bilmiyorum henüz,bugün yaptım idrar testi pozitif gibi ama kan testi için haftayı beklemek istiyorum,o iki katına çıkmasını bekleme olayı beni çok geriyor,nisanda kimyasal gebelik yaşadım hala onun etkisindeyim sanırım.
Bak üstteki gebelik testiEki Görüntüle 2009292
Gibisimi var Canim hayırlı olsun pozitif işte :) bende yaptim ilk silik çıktı ikincide silikti geçtiğimiz p.tsi de kan verdim 73.19 idi senin benim teste göre biraz daha belirgin muhtemelen 100un üzerinde :)

Sağlık olsun canım..inşallah en kisa zamanda verir Rabbim sanada.Bu günler mübarek günler kabul olur duaların inşallah zamanı vardır pes etme hemen öyle...
Insallah canim istiyen herkese versin mevlam.. Ama halen adet olmadim bu ay gec yumurtladim acaba gec döllenme olabilirmi diye düsünüyorum nerdeyse bi hafta olcak gecikeli hic olmazdi

Bu testler bozuk galiba ha bire silik çıkıyo günlerdir hiç bi koyulaşma yok

Eklentiler

• IMG_6203.webp
    IMG_6203.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_6212.webp
    IMG_6212.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 168
Gibisimi var Canim hayırlı olsun pozitif işte :) bende yaptim ilk silik çıktı ikincide silikti geçtiğimiz p.tsi de kan verdim 73.19 idi senin benim teste göre biraz daha belirgin muhtemelen 100un üzerinde :)
Canım silik derken ne kadar silikti?? Benimkinde bugün çok silik gölge gibi çıktı ama benim şöyle bi sıkıntım var aşılama oldum ve bugün 11. Günü çatlama iğnesinin de 13. Günü gibi acaba hala iğne etkisi mi bilemedim.. Çizgiyi görüyor musun gölge gibi

Eklentiler

• DSC_4371.webp
    DSC_4371.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 172
Bende sürekli belirti uyduruyorum. kafamdan atınca hiç aklıma gelmiyor ama düşünmeye başladığım an karnım belim kasıklarım ağrıyor var galiba diye düşünmeye başlıyorum bu sefer hamilelik psikolojisi bütün bedeni ruhu rehin alan bi duygu sanırım
Galiba bende öyle çünkü dün dayanamadım test yaptım hiç
bişey yok tertemiz :( önümüzdeki aylara artık inşallah. 4 gün kaldı belkide daha erken Regl olcam.

Galiba bende öyle çünkü dün dayanamadım test yaptım hiç
bişey yok tertemiz :KK43: önümüzdeki aylara artık inşallah. 4 gün kaldı belkide daha erken Regl olcam.
Sabah tam oldum galiba diye lavaboya koştum hiç bişey yoktu her ihtimale karşı oed koydum ama ne gelen var ne giden agrılar kesildi bu durum hala beni ümitlendiriyor ama artık ümitlenmek istemiyorum regl olup bu psikolojiden çıkmak istiyorum

Kizlar selam. Bugun tahmini ovulasyonumun 10 ya 11. gunu.. Sabah test yaptim negatif. Sizce olsa silik de olsa cikar miydi testte? :(

Sabah tam oldum galiba diye lavaboya koştum hiç bişey yoktu her ihtimale karşı oed koydum ama ne gelen var ne giden agrılar kesildi bu durum hala beni ümitlendiriyor ama artık ümitlenmek istemiyorum regl olup bu psikolojiden çıkmak istiyorum
Ne zor durumlar dimi. Hamile olduğumu öğrensem de bu sefer düşük korkusu beni mahvediyor. Zorlu bir süreç Rabbim yardımcımız olsun. Kasık Ağrı'ları çoğaldı benimde adım attırmıyor. Çamaşır astım ikibüklüm resmen.

Back
X