Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ne zor durumlar dimi. Hamile olduğumu öğrensem de bu sefer düşük korkusu beni mahvediyor. Zorlu bir süreç Rabbim yardımcımız olsun. Kasık Ağrı'ları çoğaldı benimde adım attırmıyor. Çamaşır astım ikibüklüm resmen.
Öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun öncesi sonrası hamile olduğun dönem çok zor dönemler zorluğunu bile bile istiyoruz Rabbim sağlık sıhhatle nasip etsin isteyen hakeden herkese inşallah

Bat yarın heyecanla bekliyorum reglim genelde belirti vermez belim ağrır ve bi kaç saat içinde de regli olurum ama bu sefer ki ağrılar beni yanılttı üstüne bide göğüslerim inanılmaz acıyo en son oğluma hamileyken göğüslerim şiş ve ağrılıydı ondan beri ilk defa böyle oldu Allahım inşallah ümit ettirdiğini gerçek eder

Bat yarın heyecanla bekliyorum reglim genelde belirti vermez belim ağrır ve bi kaç saat içinde de regli olurum ama bu sefer ki ağrılar beni yanılttı üstüne bide göğüslerim inanılmaz acıyo en son oğluma hamileyken göğüslerim şiş ve ağrılıydı ondan beri ilk defa böyle oldu Allahım inşallah ümit ettirdiğini gerçek eder
Hadi inşallah Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin çifte bayram olsun bize ve tüm bekleyenlere. Benimde 2-3 gün kaldı bayram tatiline denk gelmesi korkum iğneyi hemen başlamam lazım. Yarın kan versem kesin sonuç alırmıyım acaba ?

Hadi inşallah Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin çifte bayram olsun bize ve tüm bekleyenlere. Benimde 2-3 gün kaldı bayram tatiline denk gelmesi korkum iğneyi hemen başlamam lazım. Yarın kan versem kesin sonuç alırmıyım acaba ?
Varsa kanda cikar sanirim canim insallah vardir

Bat geldi catti simdilik bisey yok bakalim ne olucak mubarek kadir gecesinde insallah Rabbim dualarimi ve tum isteyenlerin dualarini kabul etsin

Bu testi sabah yapıp çıktım 8 saat falan olmuş bu şekilde sanki var gibi ama değilimdir gehalde birde marka bebetime olunca,kimse guvenme dior sizin fikriniz nedir testte bişey görünüyor mu

Eklentiler

• IMAG1949.webp
    IMAG1949.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 223
Bu testi sabah yapıp çıktım 8 saat falan olmuş bu şekilde sanki var gibi ama değilimdir gehalde birde marka bebetime olunca,kimse guvenme dior sizin fikriniz nedir testte bişey görünüyor mu
Valla testte bir sey gorunuyor ama bat'a ne kadar var? Bir de ne kadar sonra cizginin gorundugunu bilmiyorsunuz sanirim

Kizlar merhaba benimde 4 gün varken adetime.sali günü erken gebelik testinden yaptim. 1.resim erken gebelik testi.sonra inanmadim bi daha yaptim aksama.oda ayni silik cikti.dün de normal test aldim2.resim yani.onda daha belirgin cikti.acaba hamile olma ihtimalim nedir

Eklentiler

• IMG_2783.webp
    IMG_2783.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 195
  • IMG_2837.webp
    IMG_2837.webp
    35 KB · Görüntüleme: 190
Kizlar merhaba benimde 4 gün varken adetime.sali günü erken gebelik testinden yaptim. 1.resim erken gebelik testi.sonra inanmadim bi daha yaptim aksama.oda ayni silik cikti.dün de normal test aldim2.resim yani.onda daha belirgin cikti.acaba hamile olma ihtimalim nedir
Hamilesin cnm hayirli olsun :)

Olmadım kızlar hala inşallah vardır şu ümitlerimizşu günde gerçekleşir inşallah
:KK43: bende sanırım lekelenme başladı akşam hatta tam iftar sonrası baktım Regl oluyorum ama leke şekilde henüz. Ne stresli geçti bu ay ya hamilemiyim değilmiyim anlayamadım. :işsiz:o_O
ben de dün akşam regli oldum canım kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı

Tebrikler canım

Evet silik ama bu marka hep yanlış pozitif veriyomuş güvenme canım bide çok bekleyince silik çıkarıyo testler iki aydr yaşıyorum o hatayı

Back
X