- 21 Haziran 2017
- 9
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya bu sabah başka markayla yaptım ciGiden eser yok yine bana husran yine bana hasret varEvet silik ama bu marka hep yanlış pozitif veriyomuş güvenme canım bide çok bekleyince silik çıkarıyo testler iki aydr yaşıyorum o hatayı
Bende bu sabah itibariyle kırmızıları gördümben de dün akşam regli oldum canım kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı
Hanimlar tupler acikmis artik bundan sonrasi Rabbimin takdiri
Evet hep korkmusumdur bende anestesiziz ozel bir hastanede cekyirdim,dr ve ekip cok onemli korkulacak bisey yok,vajinal muayyeneden biraz az daha acili bir islem keske dahavonce yaptirsaydom ama bana 600 tl mal oldu ozelde yaptirmani tavsiye ederimnerede çektirdin canım?
canın acıdı mı?
Evet hep korkmusumdur bende anestesiziz ozel bir hastanede cekyirdim,dr ve ekip cok onemli korkulacak bisey yok,vajinal muayyeneden biraz az daha acili bir islem keske dahavonce yaptirsaydom ama bana 600 tl mal oldu ozelde yaptirmani tavsiye ederim
Izmir buca ozel tinaztepe hastanesievet özelde çektireceğim. sen hangi hastanede çektirin?
Yumurtlama zamanından eminsen 10.gününden itibaren testte cıkar silik kızımda 10.günKızlar yumurtlama zamanı iliskisinden kaç gün. Sonra en erken test silik de olsa çıkar acaba
Izmir buca ozel tinaztepe hastanesi
Canim silik derken yine gözle görülüyordu benim..ben bunda göremedim malesef ama önceki barizdi yani...ya inşallah testlerde sıkıntı vardır da gebesindir dua edicem senin için Allahın izni ile alırsın güzel haberi inşalla...Canım silik derken ne kadar silikti?? Benimkinde bugün çok silik gölge gibi çıktı ama benim şöyle bi sıkıntım var aşılama oldum ve bugün 11. Günü çatlama iğnesinin de 13. Günü gibi acaba hala iğne etkisi mi bilemedim.. Çizgiyi görüyor musun gölge gibi
Her bünye farklı canım geç döllenme okur ise çıkmaz hemen ben adet günume 3-4 gün kala yaptım çok silik çıktı belki senin daha geç çıkar bekle sabret azıcık daha :)Kizlar selam. Bugun tahmini ovulasyonumun 10 ya 11. gunu.. Sabah test yaptim negatif. Sizce olsa silik de olsa cikar miydi testte?![]()
İhtimal mi ikincide belli canım hayırlı olsun Allah kuçağına almayi nasip etsinKizlar merhaba benimde 4 gün varken adetime.sali günü erken gebelik testinden yaptim. 1.resim erken gebelik testi.sonra inanmadim bi daha yaptim aksama.oda ayni silik cikti.dün de normal test aldim2.resim yani.onda daha belirgin cikti.acaba hamile olma ihtimalim nedir
Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinadetimin 1 gün gecikmesi sonucu yaptığım testte 2.çizgi çok silikti ve ışığa tutunca görünüyordu.
o testten 2 gün sonra yani tekrar test yaptım yine silikti ama daha belirgindi. bugün kan verdim pozitif çıktı ama daha çok yeniymiş beta hcg 115,6..
adetimin 4 gün gecikmesi sonucu olan testEki Görüntüle 2013066
adetin 1 gün gecikmesi sonucu olan testEki Görüntüle 2013067
amin çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canım ben 1 hafta erken adet oldum nasip değilmiş allah razı olsun yinede :)Canim silik derken yine gözle görülüyordu benim..ben bunda göremedim malesef ama önceki barizdi yani...ya inşallah testlerde sıkıntı vardır da gebesindir dua edicem senin için Allahın izni ile alırsın güzel haberi inşalla...