- 21 Şubat 2017
- 163
- 64
- 48
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.961
Bugunu saymazsam 4 gunum kaldi bat a. Simdi yapmak istiyorum test ama erken gebelik testlerinden degil. Normal aldim bu kez . Cikar mi ki varsa bisey .. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım hcg cok düşük 10 felandır dahaEki Görüntüle 2017014 bu daha net gibi sanki..
Var gozun aydin bata ne kadar vardiEki Görüntüle 2017013 kizlaarr var mi bisey sizce...
4 gun vardi canim. Saol ya tsk ederim . Cok mutlu oldum bendeVar gozun aydin bata ne kadar vardi
Senin artk iyice ben burdayim diyor canim.Bak benimdeki en son hali
ama 2 saat sonra belirmesi ve birden oldu,şasırdım test bozuktur falan diyorlar..Senin artk iyice ben burdayim diyor canim.![]()
Ama olmasa niye ciksinki ikinci cizgi. Hem uc gun once yaptigim da benimde bi saat filan sonra cikti hafif silik bi cizgi. Iyi dusun iyi olsun. :)ama 2 saat sonra belirmesi ve birden oldu,şasırdım test bozuktur falan diyorlar..
tebrik ederim belirtin varmı?Bat'a 3 kala idrar testi, inanamayıp tekrar yaptığım predictor erken gebelik testi, bir de gece gece acile koşup verdiğim kan tahlili sonucu...
Hiç belirtim yok. Adetim 1 gün geçti şuan. Tek belirti o.tebrik ederim belirtin varmı?
Dünkü gibi değil ama silik ikinci çizgi varKizlar baska marka test sunku gibi degil
Bu testlee bir garip bugun az kasikta agrim var gnumu bekli em artik hairlisiDünkü gibi değil ama silik ikinci çizgi var
silik bi cizgi var gibi canımKizlar baska marka test sunku gibi degil
Bence sen hamilesin gününü bekle en iyisiBu testlee bir garip bugun az kasikta agrim var gnumu bekli em artik hairlisi