Pozitif İdrar Testi Örnekleri

belimde hala agri var ve halsizlik uyku hali devam ediyor bu catlama ignesindense bu agrilar cok sikici bir surec agrilarim belirtilerim beni yipratiyor son 15 gundur tadim yok

Tup bebek ya da asilama mi? Yoksa yumurta takibi mi?
Catlatma iğnesinin arkasindan 13 ile 14.gun adet olman gerekir bugun 15 ise ve olmadiysa yarin sabah ilk idrar ile testi tekrarla
canim klomenle 2 yumurtam oldu catlamis ignenin 15. gunundeyim 12. gun ve 14. gunde silik cikmisti bekleyince ama diger testlerde çıkmadı bugunde yaptim cikmadi bat 4 agustos beklemedeyim sag kasigimda agri hep sagda oldu agrim zaten :(

Kızlar merhaba benimde bir kızım var 2.düşünüyorum ancak adet bitti ilişki yaşadım acaba ondan hamilelik riskin! Olur mu

Bat 2 ağustos bugün sabah idrarımla yaptığım test acaba hamile miyim ikinci çizgi tam T nin altın da çıkmamış o yüzden acaba dedim ilk defa kaset test kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
IMG_1483.webp
IMG_1484.webp

Eklentiler

• IMG_1485.webp
    IMG_1485.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 108
Evet düzenli 28 günde bir ama ilk kez ilişkiden sonra kasık ahirim oldu ve adet sancısı gibi sancım geldi

Muhtemelen değilsinizdir, bende de bu son ay adetimden önce çok kasık ağrım oldu ama 10 gün gecikmeli adet oldum, dün adetimin son günüydü hala bile kasık ve bel ağrım var...

Sanırım dönemsel ve mevsimsel bir şey bu çünkü bu ay korunan korunmayan her kadın kasık ağrsından şikayetçi...

Kizlar bugune kadar cok test yaptim daha koyularinida gordum sadece bu testin cizgisimi ayirt edemedim boyle gorupte hamile olan varmi aranizda

Eklentiler

• 20170801_153127-1.webp
    20170801_153127-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 252
Back
X